- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.381
6 hafta içinde mi 4 kilo aldınız öncesinde mi ?
Bence çok güzel olur bana uyar kızlar bi sıra yapar okuruz...Kızlar nisan anneleri her hafta cuma gününe kadar 1 yasin okuyorlar ne dersiniz biz de yapalım mı ? 40 ya da 41 kişiler her hafta baska birisi duasını yapıyormus. doguma kadar okumayı planlıyorlar
Evet canim tek tarafli ben ilk başlarda esimi uyandiriyodum ağrıdan o derece bi de çok saçma ama ben hiç balık yemem kokusuna dahi dayanamam aşırı derecede canim istiyor
Duymasan da görürsün kalp atışını büyük ihtimal bana altı haftalık dedi 5+6 idim o günGercekten mı canım seninle aynı tarihlerimiz ama doktor kac haftalık dedi sana ben suan 5+6 yım Salı gitmeyi dusunuyorum 6+2 olucam Salı acaba ben de duyar miyim kalp atışlarını
İnsan belirtileri yasamayınca da korkuyorum agriyincEvet benim de sol taraf sürekli agrili, ağrı kesilince korkuyorum acaba bisi mi oldu diyeçok iyi olmuş balığı asermen hafta da 3 4 defa yenmeli tam da mevsimi bol bol ye
Evet benim bu ara baya azaldı agrilarim..iyi ki aserdim bende com seviniyorum buna yoksa hayatta yiyemezdim ben kesin sonuna kadar çok kilo alırim duymuyorum sanki şimdi bile mutfaktayimEvet benim de sol taraf sürekli agrili, ağrı kesilince korkuyorum acaba bisi mi oldu diyeçok iyi olmuş balığı asermen hafta da 3 4 defa yenmeli tam da mevsimi bol bol ye
İnsan belirtileri yasamayınca da korkuyorum agriyinc
Evet benim bu ara baya azaldı agrilarim..iyi ki aserdim bende com seviniyorum buna yoksa hayatta yiyemezdim ben kesin sonuna kadar çok kilo alırim duymuyorum sanki şimdi bile mutfaktayim
Merhaba, sayfalar çok ilerlemiş hepsini okumadım =) Sütten öte kefir içilmesi tavsiye ediliyor. Ve ben de bugün ilk defa keseyi gördüm =)
Evet canım 10 gün önce gittim keseyi gördük bu cuma da kalp atışı duymak için gideceğim inş duyarım korkuyorum ama Allah yardımcımız olsunay inş canım ya.. çok korkuyorum o yüzden. gittin mi doktora hiç?
Kuzum kusura bakma telefondan yazıyorum eksik çıkmış yeni alışıyorum foruma da ... Bosver gider o kilolar biz almaya bakalımBen 4 kilo aldim bile ama hiç umrumda değil bosver ye istediğini bebisler sağlıklı olsun yeter ki
Kuzum kusura bakma telefondan yazıyorum eksik çıkmış yeni alışıyorum foruma da ... Bosver gider o kilolar biz almaya bakalım
Ben yeni bıraktım işi çalışırken çok zayiflamistim elli kiloya düştüm iyice ...amin canim bebekler sağlıklı olsun tek isteğimizOlsun canım anlasiyoruz sonuçtaaynen o yüzden hiç umursamiyorum bebisler sağlıklı olsun yeter ki
Benim de kullandığım ilaçların birisi bu ama böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla çünkü hiç yaşamadım böyle bir etkiSelam kızlar 5+5 gebeliğim ama büğün hafif agrım ve lekelenmem oldu en başından progestan ve clexan iğne kullanıyorum iğnenin böyle bir etkisi olabilirmi kullanan varmı aranızda
Teşekkür ederim. Hepimizin inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın
Canim ben de yarin ilk kez gidicem de ilk seferinde mi istiyor doktor tahlilleriYarın tahlileri yaptıracağım. Kan sayımı, tiroid vs istedi doktor
Keseyi gördükten sonra istiyor. Ertesi gün aç karnına gidiyorsunCanim ben de yarin ilk kez gidicem de ilk seferinde mi istiyor doktor tahlilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?