• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlaaar şimdi doktordan geldim. Vajinal baktı ve kese ve yolk sacı gördü çok şükür. Cuma tekrar çağırdı, bebeği göreceğiz inşallah... İlk kez kesenin içinde bir şey gördüm, çok şüküt, en azından boş gebelik değil diye rahatladıö, bir kez daha boş gebelik yaşamak istemiyorum.. Şu an tek rahatsız olduğum şey vajinal bakması ama doktor özelde çok iyi bir doktor, heralde bir bildiği vardır...
canım kalp atışını filan duymak için de alttan bakılıyo diye duydum ben doktor sakınca görmediği sürece kafana takma bence :)

Kızlaaar şimdi doktordan geldim. Vajinal baktı ve kese ve yolk sacı gördü çok şükür. Cuma tekrar çağırdı, bebeği göreceğiz inşallah... İlk kez kesenin içinde bir şey gördüm, çok şüküt, en azından boş gebelik değil diye rahatladıö, bir kez daha boş gebelik yaşamak istemiyorum.. Şu an tek rahatsız olduğum şey vajinal bakması ama doktor özelde çok iyi bir doktor, heralde bir bildiği vardır...

hayırlı olsun canım cok sevindim :) kaç haftalık oldugunu söyledimi ? canım kese boyutunu falan dedimi ? :)) darısı başımıza kese var bebek yok henüz :) saklanıyır sanırım miniğim

Ben de daha önce keseyi bile göremeden düşük yaptım.Kese için gidip de görünmemesi, sonra beta hcgmin artmadığını tahlille öğrenmemiz falan kabus gibiydi.

Kanama vs. olmadığı müddetçe ben de gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah ben de bayram sonrası bebeğimi gördüm haberiyle gelirim.
inşallah canım inş dilerim güzel haberini ver bana bak. kürtaj olmak ve bunun için 3 hafta beklemek kabus gibiydi çok ağlayıp yıpranmıştım inş ende duyarsın

Çok sevindim canım inşallah bende yarın görürüm tarihlerimiz yakın seninle...İnşallah sağlıklı olarak kucağımıza alırız bebeklerimizi...:KK46::KK46:

Bende cuma gidicem doktora kızlar.
Çok heyecanlıyım :) Hiçbir belirtimde yok şuanda. sizlerde belirti var mı?

İlk hamileliğim benimde evdeyim zaman geçmiyo sanki...Sen kalp atışını duydun mu canım???
benimde ilk hamileliğim. Aslında bu hafta duycaktık kalp atışını. Ama duyulmadı. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor. Bekliyorum şimdilik henüz duyamadık :KK16:

pıhtılaşmalarda düşük yaşıyorsun. iki düşük yapmadan da doktorlar maalesef bu testi yapmıyorlar.bende pıhtılaşma sorunu var. gebeliği öğrendiğim ilk günden beri clexan iğne kullanıyorum. sen aspirin deyince aklıma takıldı.
Evet o testi ilk düşüğüm oldugundan yapmadılar. Her hastanede de yapılmıyormuş. Önlem amaclı alıcam brn aspirini. Sen zaten iğne kullanıyorsun için rahat olsun. İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi.

hoş geldin:)
günlerimiz aynı.bende geçen hafta keseyi gördüm. bu cuma kalp atışı için çağırdı:)

Hayırlı olsun tatlım bebisin :) beni çok geç çağırdı doktor, meraktan catliyorum bayramdan sonraya daha çok var :( bi de benim tüp bebek o yüzden de hep bi korku var içimde niyeyse :(

canım kalp atışını filan duymak için de alttan bakılıyo diye duydum ben doktor sakınca görmediği sürece kafana takma bence :)

Haklısın riskli olsa bakmaz ama ben yine de cuma günü gittiğimde karından baksanız diyeceğim:)

hayırlı olsun canım cok sevindim :) kaç haftalık oldugunu söyledimi ? canım kese boyutunu falan dedimi ? :)) darısı başımıza kese var bebek yok henüz :) saklanıyır sanırım miniğim

Kaç haftalık olduğunu söylemedi, sadece ben diğer iki gebeliğimde kesem bep küçük oluyordu dedim, o da merak etme haftasına göre uyumlu dedi, kaç mm falan diye sormaya çekindim:)) darısı başınıza inşallah, benim yolk sacı zorla gördü zaten, yani sanırım daha çok küçük. Darısı başınıza inşallah:)

Çok sevindim canım inşallah bende yarın görürüm tarihlerimiz yakın seninle...İnşallah sağlıklı olarak kucağımıza alırız bebeklerimizi...:KK46::KK46:

İnşallah görürsün canım. Ben tarihimden eminim çünkü yumurtlama günümden 2 gün önce tesadüf doktora gitmiştim ve 2 gün sonra yumurtlayacaksın demişti:) adet tarihim 1 ağustos ama yumurtlama tarihime göre takvimimi oluşturdum:)
Sen de muhakkak haber ver:) ben de cuma tekrar yazarım.

Back