• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok canım gitmedim. Yarın beta hcg yaptıracağım. Bayram sonrası giderim muhtemelen.

Giderim kese görünmez falan ben kafama takarım. Geçen gebeliğimde keseyi göreceğim diye gidip bir şey göremeyince yaşadıklarımı Allah bilir. Geç gideceğim ki direk bebeği göreyim.

Tabii kanama, bir şey olursa giderim.
Dayanabilirsen ne ala :KK50: ins sorun yasamazsin canim:anneadayı:

Selam arkadaşlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, son adet tarihin 14 ağustos, 21 aylikta bir bebeğim var. Şuan hem moralsiz ve saskinim doktor için daha erken diye düşünüyorum, oğlumu hala emziriyorum, vitamin takviyesi kullanmalimiyim bu süreçte
biz tam aynı şeyleri yaşıyoruz benimde oğlum 22 aylık sat ise 10 Ağustos bizde pek çok şaşırdık hemen adapte olduk inş bu kız olur ✌️ ☺️☺️☺️

Bebek aspirini kullanan varmı. Geçen yıl düşük yapmıştım ve kürtajı yapan dr tekrar hamile kalırsan hatta kalmayı düşünürsen kullan demişti. Kan pıhtılaşmasına karsı sanırım. Patolojide birşey çıkmadı ama ne olur ne olmaz kullan demişti. Şimdi henüz dr gitmedim biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum. Acaba gitmeden içmeye başlasam mı?
canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum factor 5 eksikliğinden dolayı. eğer kan pıhtılaşması gibi bi sorunun varsa hemen doktora gitmelisin. neden düşük yaptığın belli oldu mu?

kızlar cook fena başım agrıyor ya :S sürekli telefon ve bilgisayarla ilgilendiğimden mi acaba :S çalışıyorum telefon ve bilgisayarla bütün işlerim :S

hafta en az 3 gun balık yemenız ve gunde en az 2 tane de cevız yemenız gerekıyor
balıkların secımını yaparken su yuzeryınde yasayan balıkları tercıh edeceksınız. yanı altta yuzen balıklar dıl balıgı kalkan balıgı gıbı balıklar yasak cıva ıcerdıgınden dolayı
ama onun dısında 3 aydan sonra balık cok cok onemlı
yıyecegınız bu balıklar sızlere omega 3 stoguı yapacak ve özellıkle logusalıgınızı daha kolay atlatmanızı ve bebeğinizin beyin gelişimini çok etkiyor olacak
hanı dıyorlar sımdı kı cocuklar neden bu kadar zekı
cunku artık kadınlar bilinçli balık yıyor cevız yıyor ve vıtamınlerını alıyorlar. nokta ay ne cok yazdım ya :
Teşekkür ederim bilgiler için. Yaz yaz çok yaz lazım bunlar bize

bu arada kızlar bişi duydum sizinle paylaşayım. ada çayı maydonoz ve nar ürünleri yemeyin diyorlar ilk 3 ay nar ekşisi falan bunlar düşük tehlikesi yapıyormuş :KK64: bende şimdi duydum

canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum factor 5 eksikliğinden dolayı. eğer kan pıhtılaşması gibi bi sorunun varsa hemen doktora gitmelisin. neden düşük yaptığın belli oldu mu?
Hayır canım sebep belli değil. Belki pıhtılaşmadır diye tavsiye etmişti. Dr gidinceye kadar aspirini alıcam biran öncede dr gidicem. Umarım sağlıkla doğarlar ya. Hep stres hep stres

Hayır canım sebep belli değil. Belki pıhtılaşmadır diye tavsiye etmişti. Dr gidinceye kadar aspirini alıcam biran öncede dr gidicem. Umarım sağlıkla doğarlar ya. Hep stres hep stres
pıhtılaşmalarda düşük yaşıyorsun. iki düşük yapmadan da doktorlar maalesef bu testi yapmıyorlar.bende pıhtılaşma sorunu var. gebeliği öğrendiğim ilk günden beri clexan iğne kullanıyorum. sen aspirin deyince aklıma takıldı.

Kızlaaar şimdi doktordan geldim. Vajinal baktı ve kese ve yolk sacı gördü çok şükür. Cuma tekrar çağırdı, bebeği göreceğiz inşallah... İlk kez kesenin içinde bir şey gördüm, çok şüküt, en azından boş gebelik değil diye rahatladıö, bir kez daha boş gebelik yaşamak istemiyorum.. Şu an tek rahatsız olduğum şey vajinal bakması ama doktor özelde çok iyi bir doktor, heralde bir bildiği vardır...

Back