- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.341
canım kalp atışını filan duymak için de alttan bakılıyo diye duydum ben doktor sakınca görmediği sürece kafana takma bence :)Kızlaaar şimdi doktordan geldim. Vajinal baktı ve kese ve yolk sacı gördü çok şükür. Cuma tekrar çağırdı, bebeği göreceğiz inşallah... İlk kez kesenin içinde bir şey gördüm, çok şüküt, en azından boş gebelik değil diye rahatladıö, bir kez daha boş gebelik yaşamak istemiyorum.. Şu an tek rahatsız olduğum şey vajinal bakması ama doktor özelde çok iyi bir doktor, heralde bir bildiği vardır...
Kızlaaar şimdi doktordan geldim. Vajinal baktı ve kese ve yolk sacı gördü çok şükür. Cuma tekrar çağırdı, bebeği göreceğiz inşallah... İlk kez kesenin içinde bir şey gördüm, çok şüküt, en azından boş gebelik değil diye rahatladıö, bir kez daha boş gebelik yaşamak istemiyorum.. Şu an tek rahatsız olduğum şey vajinal bakması ama doktor özelde çok iyi bir doktor, heralde bir bildiği vardır...
inşallah canım inş dilerim güzel haberini ver bana bak. kürtaj olmak ve bunun için 3 hafta beklemek kabus gibiydi çok ağlayıp yıpranmıştım inş ende duyarsınBen de daha önce keseyi bile göremeden düşük yaptım.Kese için gidip de görünmemesi, sonra beta hcgmin artmadığını tahlille öğrenmemiz falan kabus gibiydi.
Kanama vs. olmadığı müddetçe ben de gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah ben de bayram sonrası bebeğimi gördüm haberiyle gelirim.
Çok sevindim canım inşallah bende yarın görürüm tarihlerimiz yakın seninle...İnşallah sağlıklı olarak kucağımıza alırız bebeklerimizi...Kızlaaar şimdi doktordan geldim. Vajinal baktı ve kese ve yolk sacı gördü çok şükür. Cuma tekrar çağırdı, bebeği göreceğiz inşallah... İlk kez kesenin içinde bir şey gördüm, çok şüküt, en azından boş gebelik değil diye rahatladıö, bir kez daha boş gebelik yaşamak istemiyorum.. Şu an tek rahatsız olduğum şey vajinal bakması ama doktor özelde çok iyi bir doktor, heralde bir bildiği vardır...
Kasık batmalarım vardı çok şükür geçti..Çabuk acıkıyorum bi de uyku hali var ya sizde ???Bende cuma gidicem doktora kızlar.
Çok heyecanlıyım :) Hiçbir belirtimde yok şuanda. sizlerde belirti var mı?
Bende cuma gidicem doktora kızlar.
Çok heyecanlıyım :) Hiçbir belirtimde yok şuanda. sizlerde belirti var mı?
benimde ilk hamileliğim. Aslında bu hafta duycaktık kalp atışını. Ama duyulmadı. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor. Bekliyorum şimdilik henüz duyamadıkİlk hamileliğim benimde evdeyim zaman geçmiyo sanki...Sen kalp atışını duydun mu canım???
Canım belirtin varmı hicselam kızlar ben de mayıs annesi olcm inşallah geçen cuma keseyi gördük inşallah bu cuma da kalbini duyarız nohutumuzunherkese hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Evet o testi ilk düşüğüm oldugundan yapmadılar. Her hastanede de yapılmıyormuş. Önlem amaclı alıcam brn aspirini. Sen zaten iğne kullanıyorsun için rahat olsun. İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi.pıhtılaşmalarda düşük yaşıyorsun. iki düşük yapmadan da doktorlar maalesef bu testi yapmıyorlar.bende pıhtılaşma sorunu var. gebeliği öğrendiğim ilk günden beri clexan iğne kullanıyorum. sen aspirin deyince aklıma takıldı.
inş darısı hemen size olsunGozunuz aydinnn
Haftaya bende kalp atislari icin gidicem ins senin gibi mutlu haberlerle donerim
hoş geldin:)
günlerimiz aynı.bende geçen hafta keseyi gördüm. bu cuma kalp atışı için çağırdı:)
Keseyi gördün mu canim sen ??Hayırlı olsun tatlım bebisin :) beni çok geç çağırdı doktor, meraktan catliyorum bayramdan sonraya daha çok varbi de benim tüp bebek o yüzden de hep bi korku var içimde niyeyse
Keseyi gördün mu canim sen ??
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize... Evet zaman gecmiyo sankiEvet canım geçtiğimiz cuma gördum :) bayram gelsin bi an önce :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize... Evet zaman gecmiyo sanki
canım kalp atışını filan duymak için de alttan bakılıyo diye duydum ben doktor sakınca görmediği sürece kafana takma bence :)
hayırlı olsun canım cok sevindim :) kaç haftalık oldugunu söyledimi ? canım kese boyutunu falan dedimi ? :)) darısı başımıza kese var bebek yok henüz :) saklanıyır sanırım miniğim
Çok sevindim canım inşallah bende yarın görürüm tarihlerimiz yakın seninle...İnşallah sağlıklı olarak kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Yok canim inşallah yarin randevum... Ama mutlaka haber veririm ..Amiiin hepimize inşallah :) sen gordun mu keseyi?
Aranızda çalışanlar var mı?
Allah razı olsun can rabbim evlat yolu bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin sende hoş geldinHoşşgeldin canım...Bende yeniyim burda...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?