• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sınırlı tüketmeye çalışıcam. Çogu zaman ufak balık tercih ederim. Burda bundan bahsedilmesi iyi oldu. Ne çok doğru bildiğim yanlışım varmış :KK37:

hafta en az 3 gun balık yemenız ve gunde en az 2 tane de cevız yemenız gerekıyor
balıkların secımını yaparken su yuzeryınde yasayan balıkları tercıh edeceksınız. yanı altta yuzen balıklar dıl balıgı kalkan balıgı gıbı balıklar yasak cıva ıcerdıgınden dolayı
ama onun dısında 3 aydan sonra balık cok cok onemlı
yıyecegınız bu balıklar sızlere omega 3 stoguı yapacak ve özellıkle logusalıgınızı daha kolay atlatmanızı ve bebeğinizin beyin gelişimini çok etkiyor olacak
hanı dıyorlar sımdı kı cocuklar neden bu kadar zekı
cunku artık kadınlar bilinçli balık yıyor cevız yıyor ve vıtamınlerını alıyorlar. nokta ay ne cok yazdım ya :

Benim de göğüs ucu hassasiyetim, mavi damarlanma ve ciddi olarak uyutmayan kası ağrısı gibi belirtilerim oldu. Zaten 4 gün kala öğrendim, iki gündür de midem bir garip oldu. Psikolojik mi bilemedim.
Canim bende su an agri ve göğüs hassasiyeti dışında hic bir belirti yok. Mide bulantisi ne zaman olur bilmiyorum canim;)) doktora gittinmi hic

Canim bende su an agri ve göğüs hassasiyeti dışında hic bir belirti yok. Mide bulantisi ne zaman olur bilmiyorum canim:KK66:) doktora gittinmi hic

Yok canım gitmedim. Yarın beta hcg yaptıracağım. Bayram sonrası giderim muhtemelen.

Giderim kese görünmez falan ben kafama takarım. Geçen gebeliğimde keseyi göreceğim diye gidip bir şey göremeyince yaşadıklarımı Allah bilir. Geç gideceğim ki direk bebeği göreyim.

Tabii kanama, bir şey olursa giderim.

ben de bugün doktora gittim keseyi görür gibi oldu göremez gibi oldu emin olmak için cuma tekrar gel dedi =(

Kese 1500 ken vajinal ultrasonda 3000 3500 iken karından görülebilir canım
canım haber vercektim sana çok şükür kese ve kalp atışı bebişi gördük 3.5 mm bebiş yaaa... çok korktum ilkin kese boş gibi geldi yine mi dedim boş kese ama az gezdirdi minik saklanmış bi kenarda ayy inş sağlıklı olur yaaa :KK36:

ayy sonunda boş kesenin ardından kalp atışı ve bebişi gördük.. ayy eşimle nasıl stresli gitmiştik anlatamam :KK54:

Hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Kaç haftalıksın? Ben de direk bebeği görmek istiyorum ona göre ben de randevumu alayım istiyorum.

Selam kızlar 5+5 gebeliğim ama büğün hafif agrım ve lekelenmem oldu en başından progestan ve clexan iğne kullanıyorum iğnenin böyle bir etkisi olabilirmi kullanan varmı aranızda

Hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Kaç haftalıksın? Ben de direk bebeği görmek istiyorum ona göre ben de randevumu alayım istiyorum.
bende aynen senin gibi düşündüm şu an 6+4 üm hiç gitmedim öncesinde bende şimdi gittim inşallah sende duyarsın nasıl da pıt pıt atıyo yaa:KK46: ama ben öncesinde boş kese yasadığım için çok sıkıntılıydım gitmek gelmiyordu içimden inş sağlıklı olur hepimizin :KK68:

bende aynen senin gibi düşündüm şu an 6+4 üm hiç gitmedim öncesinde bende şimdi gittim inşallah sende duyarsın nasıl da pıt pıt atıyo yaa:KK46: ama ben öncesinde boş kese yasadığım için çok sıkıntılıydım gitmek gelmiyordu içimden inş sağlıklı olur hepimizin :KK68:

Ben de daha önce keseyi bile göremeden düşük yaptım.Kese için gidip de görünmemesi, sonra beta hcgmin artmadığını tahlille öğrenmemiz falan kabus gibiydi.

Kanama vs. olmadığı müddetçe ben de gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah ben de bayram sonrası bebeğimi gördüm haberiyle gelirim.

Back