- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.301
Sınırlı tüketmeye çalışıcam. Çogu zaman ufak balık tercih ederim. Burda bundan bahsedilmesi iyi oldu. Ne çok doğru bildiğim yanlışım varmış
Canim bende su an agri ve göğüs hassasiyeti dışında hic bir belirti yok. Mide bulantisi ne zaman olur bilmiyorum canimBenim de göğüs ucu hassasiyetim, mavi damarlanma ve ciddi olarak uyutmayan kası ağrısı gibi belirtilerim oldu. Zaten 4 gün kala öğrendim, iki gündür de midem bir garip oldu. Psikolojik mi bilemedim.
Canim bende su an agri ve göğüs hassasiyeti dışında hic bir belirti yok. Mide bulantisi ne zaman olur bilmiyorum canim) doktora gittinmi hic
ayy sonunda boş kesenin ardından kalp atışı ve bebişi gördük.. ayy eşimle nasıl stresli gitmiştik anlatamamBende dun sok olmustum:)) stres yapma canim bir sey olmuyor. Heycan tabi ki olur ama o ayri
canım haber vercektim sana çok şükür kese ve kalp atışı bebişi gördük 3.5 mm bebiş yaaa... çok korktum ilkin kese boş gibi geldi yine mi dedim boş kese ama az gezdirdi minik saklanmış bi kenarda ayy inş sağlıklı olur yaaaKese 1500 ken vajinal ultrasonda 3000 3500 iken karından görülebilir canım
karından mı baktıben de bugün doktora gittim keseyi görür gibi oldu göremez gibi oldu emin olmak için cuma tekrar gel dedi =(
Sat kaçtı acaba sizinayy sonunda boş kesenin ardından kalp atışı ve bebişi gördük.. ayy eşimle nasıl stresli gitmiştik anlatamam
31 temmuzduSat kaçtı acaba sizin
ayy sonunda boş kesenin ardından kalp atışı ve bebişi gördük.. ayy eşimle nasıl stresli gitmiştik anlatamam
karından mı baktı
Sizinle aynı benim sat.benim cuma günü kontrolüm inşallah bende alırım korkuyorum valla31 temmuzdu
inşallah canım çok stresli bi süreç inş duyacaksın sende :)Sizinle aynı benim sat.benim cuma günü kontrolüm inşallah bende alırım korkuyorum valla
bende aynen senin gibi düşündüm şu an 6+4 üm hiç gitmedim öncesinde bende şimdi gittim inşallah sende duyarsın nasıl da pıt pıt atıyo yaaHayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. Kaç haftalıksın? Ben de direk bebeği görmek istiyorum ona göre ben de randevumu alayım istiyorum.
bende aynen senin gibi düşündüm şu an 6+4 üm hiç gitmedim öncesinde bende şimdi gittim inşallah sende duyarsın nasıl da pıt pıt atıyo yaaama ben öncesinde boş kese yasadığım için çok sıkıntılıydım gitmek gelmiyordu içimden inş sağlıklı olur hepimizin
gözünaydın canımayy sonunda boş kesenin ardından kalp atışı ve bebişi gördük.. ayy eşimle nasıl stresli gitmiştik anlatamam
Gozunuz aydinnnayy sonunda boş kesenin ardından kalp atışı ve bebişi gördük.. ayy eşimle nasıl stresli gitmiştik anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?