- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.201
Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz. Birde şuan hangi ilaçları alıyorsunuz.
15 AğustosSat ne sizin
ben gördüm cnm 5+4 de gectigimzi pzartesiKızlar keseyi gören varmı aranızda?
valla 19 eylül cumartesş gidiorum kızlar kalp atısını duyarsam haber vericem mutlaka :)5+4 de kesemizi gördük bebisiminKeselerimizi cogumuz gördük aslında bence kalp atışlarını duyanlar bı yazsın Merak ediyorum kac + kac da gördünüz duydunuz bebişlerı kalp atışlarını
valla 19 eylül cumartesş gidiorum kızlar kalp atısını duyarsam haber vericem mutlaka :)5+4 de kesemizi gördük bebisimin
bendeee zor uyandım valla allah mide bulantım kusmam yok evde uyumak istiorum uzanıp sürekli :)Öfff işe gitmek hiç istemiyorum çok uykum varr çalışarak nasıl tamamlicaz biz bu hamileligiii
İlk çocuğum oldukça zor bir bebeklik geçirdi, alerjikti sürekli diyetler doktorlar uykusu yemesi hala düzensiz çok iştahsızlık ikisine yetememekten korkuyorum, bu aksam kan tahlili yaptiricamAralarinda yaklasik 2,5 yas olacak. Cok da az degil, iyi anlasabilirler. İlk bebeginiz yeteri kadar anne sutu de almis olucak. Kardes olunca daha guzel vakit geciriyorlar.vitamin takviyesi bence almalisiniz, kan tahlili yaptirinca daha net sonuc alinabilir
Doktorum bana folik asit olarak folıdoce yazdı onu kullanıyorum suan hergun 1 yumurta süt ve yoğurt tüketmeye dikkate ediyorum maydonoz kesinlikle yasak biliyorsundur zararlı balığın fazlasıda Zararlı ıcınde çinko var cunku ve bol su icmeye özen gösteriyorum 2 2.5 litre kadarBeslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz. Birde şuan hangi ilaçları alıyorsunuz.
hadiya benimde gittim zaman 7+2 oluorum ultrason hesaplamasına göre duyamayabilirim yani alttan baktımı dokturun pekiBen cumartesi gittim 7. haftada kalp atışı duyulmadı daha 10 gün sonra gel dedi doktor.
Doktorun karından ultrasondan mı bakıyo?Ben cumartesi gittim 7. haftada kalp atışı duyulmadı daha 10 gün sonra gel dedi doktor.
evet karnımdan baktı henüz cok kucuk oldugundan duyamadık.Doktorun karından ultrasondan mı bakıyo?
hadiya benimde gittim zaman 7+2 oluorum ultrason hesaplamasına göre duyamayabilirim yani alttan baktımı dokturun peki
Umarım biz de bu gruba dahil oluruzz:) b
eveeettt geldiiimmm :) hepimize hayırlı olsun sağlıkla doğuralımm
benim bebeğim şuanda 7 haftalık. doktorum folik asit verdi. Follio kullanıyorum. Haşlanmış yumurtanın beyazı midemi bulandırıyor. her gün yemem lazım ama iş yerinde haşlamak zor oluyor hemde midem bulandırdığı için yemiyorum.hafta sonu rafadan yapıorum öyle tüketiyorum. hergün sabah akşam bir bardak süt içiyorum. saat 11 de bir meyve ve aksa 4 gibi bir meyve yiyiyorum. haftada bir balık. Ve olabildiğinde yeşil yapraklı sebze tüketmeye çalışıyorum.
Balık ben çok severim. Haftada bir mi normali. Hergün olsa yerimDoktorum bana folik asit olarak folıdoce yazdı onu kullanıyorum suan hergun 1 yumurta süt ve yoğurt tüketmeye dikkate ediyorum maydonoz kesinlikle yasak biliyorsundur zararlı balığın fazlasıda Zararlı ıcınde çinko var cunku ve bol su icmeye özen gösteriyorum 2 2.5 litre kadar
Sizin sat kaç acaba benim 31 Temmuz kalp atışı için cuma gideceğimYok alttan bakmadı. şu zamanda kadar alttan hiç muane olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?