2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın herkeseeeee mutlu ve sağlıklı bir hafta olsun hepimize . Oğlumda dört ayı doldurana kadar afederseniz her yediğini cikaran ben.ne bulantı yaşıyorum ne tiksinti inşallah böyle gider aksi hali çok berbat oluyor çünkü

Bende de var kasık ağrsı ama normal bu ağrılar. Giderek azalacaktır. Rahime yerleşme ile alakalı bu ağrılar. Herşey yolunda merak etmeyin.

İlk haftalar bende de oluyordu. Doktor surekli uzanip dinlenmemi soyledi. Cok sukur gecen haftadan beri agrim yok. Firsat buldukca dinlendim ve ise yaradi.

Benimki de geçer ınsallah dun artınca baya korktum bıde bir sorum daha olacak benim evim Dubleks merdiven inip çıkıyorum mecbur 12 tane merdiven ama sizce bir sorun olur mu merdiven inip çıkmak

Aralarinda yaklasik 2,5 yas olacak. Cok da az degil, iyi anlasabilirler. İlk bebeginiz yeteri kadar anne sutu de almis olucak. Kardes olunca daha guzel vakit geciriyorlar.vitamin takviyesi bence almalisiniz, kan tahlili yaptirinca daha net sonuc alinabilir

Benimki de geçer ınsallaheartınca baya korktum bıde bir sorum daha olacak benim evim Dubleks merdiven inip çıkıyorum mecbur 12 tane merdiven ama sizce bir sorun olur mu merdiven inip çıkmak
Sorun olacagini sanmiyorum. Kanama, dusuk riski yoksa hersey serbest.

semisotu canım nerelerdesin kesen hala bır tane mı

Günaydın canım.. Tekrar kontrole gitmedim daha hala oranlar yüksek de Allah bilir artık. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Ben Bu gün 7+3 oldum ilk defa mide bulantısı ile istifra ettim ne güzel hiç belirti yok etkilenmedim ve rahatım diyodum kendi kendime nazar ettim (

Ben de kasık ağrısıyla uğraşıyorum canım en kötüsü bence kasık agrısı bulantı falan degıl bende bugun tam 6+0 oldum yarın gıdıcem cok streslıyım ınsallah bebegımıde kalp atışını da görürüm

Benimki de geçer ınsallah dun artınca baya korktum bıde bir sorum daha olacak benim evim Dubleks merdiven inip çıkıyorum mecbur 12 tane merdiven ama sizce bir sorun olur mu merdiven inip çıkmak
Riskli gebelik değilse birşey olmaz. Ani hareketler , biryerlere uzanmalar ve agır kaldırmalar yasak. Sen yinede dikkatli inip çık.

Benim basimdanda bir dusuk bir dis gebelik gecmisti simdi 6 haftalik hamileyim dr.a gtmeye korkuyorum

Eğer kasık ağrınla beraber lekelenme olmuyosa sıkıntı yok canım.. Adet dönemine yakın kasık ağrıları ve göğüsteki ağrılar şiddetleniyor. Buda vücudun adapte olmasıyla alakalıymış.. Hala adet günlerinde o sancılara benzer sancılar olabiliyormuş..

canım benim ilk haftalardan beri var adet sancısı gibi oluyo bazende keskin bi kasık ağrısı gibi oluyo ama arkadaşların dediği gibi o anlarda uzanıp dinleniyorum anca öyle hafifliyo ama 6.haftada hala ağrılarım oluyo benim

Bu arada bızımde çizelgemiz olsun ya Nisan annelerıne baktım sımdı onların cok guzel çizelgeleri var bunu kım yapabılıyor

canım belirtiler 7. haftada başlıyormuş zaten. ne yapalım çekeceğiz bi süre.

Hastaneye gidiyorum yine kan vericem. Cuma baktırmıştım beta hcg 80 çıkmıştı. Güzelce yükselmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…