2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar beta h.183 cikti. ilk ogrendiginzde sizin nekadar cikmisti..bide dr ne zaman gitmeliyim..Acemilik zor

Cidden anlamiyorum bu doktorlari ilk heycanlarimiz her halimizden belli kursagimizda birakmasalar olmaz sanki. Bayram haftasi ozele randevu aldim canim. Bakim orda ki napicak
Malesef öle canım biraz gaza gelmeye ihtiyacımız var bu dönemde ama drlar nedense hep bir olumsuzlar.. İyi yapmışsın ozamana kadar daha da büyür bebiş hem..

kızlar , pazartesi gitim doktora keseyi gördü, bugün artık hamileliğim devam etttiği sürece gideceğim doktora gittim, o da keseyi gördü ama bebeği göremedi ya da çok küçük dedi var yok arası, ama bir sıkıntı yok dedi, normal her şey dedi, 2 hafta sonrası için kalp atışlarına çağırdı o da bayram haftasına denk geldiği için, 3 ekimde gideceğiz. anlamadım şimdi benim kafam çok karışık , benimle birlikte olup embriyoyu görenler kimler :S bende mi sorun var?

BENDE AYNI SEKILDE KASIK AGRISINDAN ANLADIM ÖNCEDEN ADET OLCAGIM ZAMAN BILE KASIKLARIM AGRIMAZDI O YUZDEN ANLADIM EVET AYNI GUN TARIHLERIMIZ DEGISMEZSE BUGUN GITTIM DR 9846 CIKTI BETAHGC SENIN KACLARDA SUAN CNM

Benim lekelenmem oldu simdi kotu birseymi yani bu ? Ama adet doneminde olabilirmus acik renk kanama pembemsi ?

Lekelenmen olduysa muhakkak yatıp dinlenmen gerekiyor ve genelde progesteron ilaç veriyorlar, ben de öyle olmuştu. Bazen hiç sorunsuz geçiyor o lekelet, illa benim ki gibi olumsuz olmuyor merak etme ama ağır kaldırma, yorulma, eğilme ve yukarılara esneme.

İnşallah allah isteyen herkese sağlıkla versin. Bu boş gebelik olayı geneldr bir kez yaşanırmış, ben de neden tekrarladığını doktorlar da anlayamıyor, yapışmayan test kalmadı. Çok doğru söylemişsin, annelik hissi çok farklı, iki gebeliğimde de sonrasında ben çok yıprandım hem paikolojik hem fiziksel, allah kimseye yaşatmadın. Daha kötü tecrübelerden esirgesin. Çok büyük gebeliklerini kaybedenler var. Yine de çok şükür diyorum her zaman.

Merhaba hanımlar bende 6 haftalik hamileyim salı günü muayenede kalp atışları görüldü bebeğin.benim ikinci hamileliğim 5.5 yaşında ikizlerim var onlar mikroenjeksiyondu bu bebis biraz mucize kendiliginden gelmeye karar verdi.ilkinde yasamadigim bir sürü sıkıntım var mide bulantısı yanmasi baş dönmesi vs.umarım herkes hayirlisiyla kurtulur

İyi akşamlar hepinize
Ben de bugün öğrendim hamileliğimi. allah nasip ederse ben de mayıs da doğum yapıcam. Beta hcg 80,4 çıktı. Pazartesi tekrarlayacam kan testini.

BENDE AYNI SEKILDE KASIK AGRISINDAN ANLADIM ÖNCEDEN ADET OLCAGIM ZAMAN BILE KASIKLARIM AGRIMAZDI O YUZDEN ANLADIM EVET AYNI GUN TARIHLERIMIZ DEGISMEZSE BUGUN GITTIM DR 9846 CIKTI BETAHGC SENIN KACLARDA SUAN CNM
Bilmiyorum ki tekrar baktirmadim canim doktorda bakmadi. Sen kendin mi yaptirdim doktor mi yaptirdi

Hanimlar beta hcg ye ilk baktigimda 76ydi 2 gun sonra 238 oldu. Tekrar baktirmadim. Kan degeri artmistir dimi. Kese olusmus cunku. Artmasa olusmazdi dimi

Canm bende bugün gittim. 5 haftalık dedi keseyi gördü. Şuan sadece kese gözükür dedi. Yani iiçininbos oolması normalmis. Bayramdan sonra kap atisini duymaya cagirdi

Hayirli olsun. Maşallah ne kadar erken duyulmuş.

Hanimlar beta hcg ye ilk baktigimda 76ydi 2 gun sonra 238 oldu. Tekrar baktirmadim. Kan degeri artmistir dimi. Kese olusmus cunku. Artmasa olusmazdi dimi

Artmistir canim. :) çok fazla kafaya takma canim. Bugün tam kan testi yaptirdim beta değeri yoktu içinde. Doktor gerek duymadi demekki

inşallah canım ya, böyle göremeyince kötü oluyorum

Artmistir canim. :) çok fazla kafaya takma canim. Bugün tam kan testi yaptirdim beta değeri yoktu içinde. Doktor gerek duymadi demekki
Valla su donemde kalp hastasi olmazsam iyidir. 1 seneden sonra olunca inanasim gelmiyor hep bir sorun varmis gibi geliyor

Ben hamile kalmadan 3 ay once kullanmaya basladim. Hala kullanmaya devam ediyirum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…