• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kan testi yaptırmadım eşim yaptırıp aklını karıştırıp bulandırma bekle diyor ama bende 6 gun onceden ogrendıgım ıcın acaba erken oldu da kese ya da kalp duyulmu dıye merak edıyorum. bugun adet olmam lazımdı
Yaptırsaydın keşke beta hcg 1500-2000 olduğunda kese görülebiliyo cnm. Ordan anlardık bnm 4+4te görüldü kesem

kızlar birşey sorucam ben dr gittiğimde 5+4 dü dr keseyi gördük sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi o zaman kalp atışlarınıda dinleriz dedi şimdi bakıyorum sitede kalp atışını duyanlar var acaba benim dr çok geç bir süre mi verdi anlayamadım şu an 7 haftanın içindeyim dr randevusu 9 haftaya denk geliyor bayram öncesi gitsemmi sizce dr a
bende aynı şeyi düşünüyorum benimde bayramdan sonraya randevum.. Duyulmadı kalp atışı benden küçükler duymuş :(

bende aynı şeyi düşünüyorum benimde bayramdan sonraya randevum.. Duyulmadı kalp atışı benden küçükler duymuş :KK43:

dr bana rutin kontrol çizelgesi ve hamilelikte bilinmesi gerekenler diye bir liste verdi 3 hafta sonra görüşürüz dedi bişede diyemedim offff böyle 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum

kızlarrr bende yarın gidiyorum kalp atısı icin 11 den sabah randevum bakalım ne olacak bugün 7 haftalık olduk ultrasona göre ama bat'a göre 3 gün gerideyim batım 5 agustostu cünkü cok heyecanlıyım hicbir belirtim yok halsizlik kasık agırısı dıısnda arada heyecanlıyım yeminederim imkan olsa eve ultrason alıp hergün bakarım o derece :D

Kızlar testim :) ama bekledikten sonra silikleşti biraz bi de idrara sıkışık değildim hatta wc den çıktıktan 10 dk sonra felan yaptım testi belki Ondandır.
Adet günüm yarın. Internetten araştırdığıma göre 3+5 günlük oluyor sanırım. Tabi hamileysem :) yorumlarımızı bekliyorum canlar
Bence hamilesin. TeBrik ederim

selamlar bayanlarr..

bebişlerinizin cinsiyetleri hakkında hissettiğiniz bişey var mı?

Ben kız olsun diye istyorum içimden erkek olacakmış gibi geliyo :))
Benim bir oğlum var bir oğlum daha olacakmış gibi hissediyorum. Sağlıklı olsunlar yeterki. Allah herkesin gönlüne göre versin.

selamlar bayanlarr..

Canim benimde erkek doguyo içime sağlıklı olsun erkek ki farketmez hep agzimdan oğlum diye çıkıyor

selamlar bayanlarr..

Ayy bende sendenim valla ilk 9öncelik saglikli olmasi tabi ama gonlumden gecen bicir bicir bir kiz. Ama erkekmis gibi geliyor banada:D

Kizlar ben 64 kiloyum suanda doktorum normal doğum düşünüyorsan en fazla 4 kilo alman gerek dedi ama daha 2 ay bile olmadı kendime hic guvenemiyorum bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum :KK57: egzersiz de yapsam kilo Alırım gibi geliyor:110:

Kizlar ben 64 kiloyum suanda doktorum normal doğum düşünüyorsan en fazla 4 kilo alman gerek dedi ama daha 2 ay bile olmadı kendime hic guvenemiyorum bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum :KK57: egzersiz de yapsam kilo Alırım gibi geliyor:110:
Yok daha neler. İlk defa duydum bunu. Drun beni görse doğmaz bu aldır der diye düşündüm biraN o_O hani 7 tamam derimde 4 nedirya. 3kilo bebek olsa 3 kilo su olsa. Ayy hesaplıyanadım bile

Yok daha neler. İlk defa duydum bunu. Drun beni görse doğmaz bu aldır der diye düşündüm biraN o_O hani 7 tamam derimde 4 nedirya. 3kilo bebek olsa 3 kilo su olsa. Ayy hesaplıyanadım bile
Hamilelikten sonra yani 2 ayda 4 kilo almisim :110: Doktor bebek haricinde en fazla 4 kilo dedi rahat bi normal dogum için. Ben hayati tehlike olmadığı sürece normal doğum istiyorum demistim ondan dolayı demiş olabilir:rolleyes:

Back