- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.081
valla bizde öyleyizz kocam şimdiden oğlum diye seviyorAynennndaha şimdiden bebek kıyafetlerine bakmaya başladık kocam erkek reyonuna bakıyor ben kız reyonuna bakıyorum
selamlar bayanlarr..
bebişlerinizin cinsiyetleri hakkında hissettiğiniz bişey var mı?
Ben kız olsun diye istyorum içimden erkek olacakmış gibi geliyo :))
valla bizim bütün ailenin içine kız doğuyor ama nedense bana ikiz olacakmış gibi geliyor cinsiyetini bilemiyorum
Ben de ilk beta oranlarımdan ikiz olabileceği ihtimalini düşünmüştüm. sizin oranlarınız nedir.. ikiz gebeliklerde 3.5 aya kadar anlaşılamayabiliyomuş..
bizde de aynı durum var, bizde üç kızkardeşiz, üçümüzünde çocukları erkek, bana sanki bu defa kızım olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı, sağlıklı olsunlarda.Benimde oğlum var bu da erkek gibi doğuyor içime kız olsun isterim çünkü 3 kardeşiz üçümüzün de oğlu var
Eşimde sürekli ikiz deyip duruyorvalla bizim bütün ailenin içine kız doğuyor ama nedense bana ikiz olacakmış gibi geliyor cinsiyetini bilemiyorum
bizde de aynı durum var, bizde üç kızkardeşiz, üçümüzünde çocukları erkek, bana sanki bu defa kızım olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı, sağlıklı olsunlarda.
kızlar ultrason aleti eskiyse ondan da kaynaklı olabilir kafanızı karıştırmayınbende aynı şeyi düşünüyorum benimde bayramdan sonraya randevum.. Duyulmadı kalp atışı benden küçükler duymuş
benim ilk betam 898 acaba ikizmi ikiz ise değer kaç oluyormuş
Çin takviminde erkek çıktı :) oğluşumda illa erkek olsun istiyor bakalım artık sapa sağlam şu süreci atlatalım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun
bu çin takvimine nerden bakıyosunuz bende merak ettim
bende ikiz olursa Aman Allahım diyebilirimben baktım değerlere ama onunla pek ilgili gibi de değilmiş bilmiyorum yine de tam olarak benim değerlerim normal değerlerdeydi adete iki kala 175 çıkmıştı sanırım ama hep ikiz düşüncesi var içimde eşim aman allahım diyo ama yinede gözleri ışıldıyo ikizi duyunca
Oğlum henüz bilmiyor ama kardesın olsa kızmı olsa erkekmi diye sorduğumda erkek diyor. Adınıda emir koyacakmışÇin takviminde erkek çıktı :) oğluşumda illa erkek olsun istiyor bakalım artık sapa sağlam şu süreci atlatalım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun
Bende kiz isterdim hep simdi erkek olacakmis gibi geliyor esimde öyle düsünüyor. Belki de çin takviminden etkilendik:)selamlar bayanlarr..
bebişlerinizin cinsiyetleri hakkında hissettiğiniz bişey var mı?
Ben kız olsun diye istyorum içimden erkek olacakmış gibi geliyo :))
baya baya hazırmış seninkiOğlum henüz bilmiyor ama kardesın olsa kızmı olsa erkekmi diye sorduğumda erkek diyor. Adınıda emir koyacakmış
Bu aşamaya gelene kadar ne çektim. Olmasın diyordu başka birşey demiyordu. Neyse yavaş yavaş işliyorum şimdiden.baya baya hazırmış seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?