- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Ayy ay ay ben patlicak gb idim adetimde 4 5 gun once insallah da hamissindir.
benimde adetime 5 gün var :) Bakalım kısmet başka belirti yok zaten gögüsler filan yumuşacık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ay ay ben patlicak gb idim adetimde 4 5 gun once insallah da hamissindir.
Ya insallah normalde tam gunu gunune olurum o da endiselendirdi 1 hafta nasil farkeder diye. Umarim yerlesmedirevet o yerleşme kanamasidir az kaldi sabret. 5 gün sora kan testi yap.
Canım 22 mart bat 7 gün one gelebilir mi yaaa
Sen normalde düzenli mi olursun ?
Tam gunu gunune olurum canim o endiselendirdi beni regl mi yerlesme mi diye.
Benim gecen ay öyle öyle olmuştu hatta sonra kahve ye döndü. 6 gün sonra regl oldum. O kadar umutlandim ki günün de geçmişti birde. Stres mis tamamen doktor öyle dedi. Kafana taktığın için adetin sökülmesi sıkıntı olmuş dedi. Bence kendini iyi de kötü ye de alıştırmaTam gunu gunune olurum canim o endiselendirdi beni regl mi yerlesme mi diye.
HADİ KIZLARR hamile haberleri alalim sizin kadar bende çok heyecanliyim.. mutluluğu bize paylaşinca inanki bende mutlu oluyorum... hep birlikte yavrularimiz büyütecegiz inş.. kasim aralık anneleri gruba girecegiz inş.
OLMUYOR DIYE GITME CANIM BIZ BEBEK ISTIYORUZ BIR SIKINTI VARMI DIYE GİT BNDE OYLE YAPACAGIM BU AY GECSINDE OLMAZ ISEben doktora sorduğumda aynen şu cümleyi kurdu canım
" 1 yıl boyunca haftada 3 kez yakınlaşma olup gebelik olmaz ise işte o zaman sorunlu bir durum var mı diye bakıyoruz " dedi :)
OLMUYOR DIYE GITME CANIM BIZ BEBEK ISTIYORUZ BIR SIKINTI VARMI DIYE GİT BNDE OYLE YAPACAGIM BU AY GECSINDE OLMAZ ISE
Benim gecen ay öyle öyle olmuştu hatta sonra kahve ye döndü. 6 gün sonra regl oldum. O kadar umutlandim ki günün de geçmişti birde. Stres mis tamamen doktor öyle dedi. Kafana taktığın için adetin sökülmesi sıkıntı olmuş dedi. Bence kendini iyi de kötü ye de alıştırma
NE GUZEL CANIM YAA İNŞ TEZ ZAMNDA KAVUSURUZ BEBSLI GOBUSLERE:)YOK CANIM OLMUYOR DİYE GİTMEDİM
GENEL KONTROLE GİTTİM
DOKTOR DA BÖYLE SÖYLEDİ
BEN
HORMON KAN YUMURTALIK FALAN HEPSİNE BAKTIRDIM BİR SIKINTI GÖRÜNMÜYOR :)
TamamEn psikolojik bu olay. 29 yaşında yim ömrümde ilk kez 3 aydır belli olmuyor regl zamanı. Birde hayatımda regl sancısı çekmeyen ben bütün adet öncesi belirtileri yaşar oldum 3 aydır. Çikolata kistim var birde bu ay hamilelik olmazsa çok büyük tetkikler beni bekliyor
kızlar 20 günümde progesteron tahlili vermiştim sonucum 23 çıkmış doktorum gayet güzel dedi yumurtlamam olmuş ve yumurtalarım çatlamış doktorum 10 gün sonra görüşelim dedi normalde 22 sinde bat 25 inde çağırdıumarım dayanamayıp test yapmam hüsrana uğramak istemiyorumümitlenmekte istemiyorum.
beraber bekleyelim canım seninlede batlarımız aynıMerhabalar :) Gunune kadar yapma ne olur sonra daha buyuk stres uzuntu umutsuzluk oluyor. Bir bildigi vardir doktorunun bak battan 3 gun sonra gel demis.
merhaba canım hoşgeldin yumartaların ne kadardı birde hap veya iğne kullandınmı?Bende varım kızlar.son 8 günüm.bu ay iki yumoşum vardı.Bekarlıgımdan beri hayalim ikiz annesi olmak
Rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah.
Dua istiyorum.İnşallah hepimizin yüzü güler kızlar
beraber bekleyelim canım seninlede batlarımız aynı