How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Gunaydin herkese kizlar:) Erken test yapip yapmama arasinda bende kaldim ama zaten buyuk ihtimalle cikmayacak olsa bile cok cok cok yeni oldugundan. Yapmayin moral bozmaya gerek yok. En azindan BATi bekleyelim o gun yaptiralim. Idrar testleri icin yine de gunun gecmesi gerekiyor zaten. Batta kan testi yaptirip 20 lerde gorup idrarda cikmayanlar var. Hic uzulmeyelim:KK200::KK46:

Günaydın :)
Kesinlikle katılıyorum
ben dayanamadım 4 gün öncesinden başladım negatif çıktıkça daha erkendir ondan çıkmamıştır diyip 5 gün boyunca test yaptım. her gün bir umut o testlerin sonucunu bekledim
ne gerek vardı yani. şimdi akıllandım.
Ama şu da bi gerçek burda çok şey okuyup gaza da geldiğimi itiraf ediyorum. :)

Günaydın :)
Kesinlikle katılıyorum
ben dayanamadım 4 gün öncesinden başladım negatif çıktıkça daha erkendir ondan çıkmamıştır diyip 5 gün boyunca test yaptım. her gün bir umut o testlerin sonucunu bekledim
ne gerek vardı yani. şimdi akıllandım.
Ama şu da bi gerçek burda çok şey okuyup gaza da geldiğimi itiraf ediyorum. :)

E tabi canim buranin da etkisi var guzel haberler vereyim ay hamileyimdir diyosun sabirsizlaniyosun. Ama beklemek lazim iste zorda olsa.

idrar testi adetten sora belli oluyor.. en iyisi doktora git kan testi yaptır derim.. kan testi adetten 2-3 gün önce belli olurmuş hamilelik...

O zaman biraz daha bekleyeyim cuma günü kan vereyim gerçi çok fazla belirtim yok sabahları midem bulanıyor baş Ağrı'm var hafif hafif de sağ kasık Ağrı'm :((

O zaman biraz daha bekleyeyim cuma günü kan vereyim gerçi çok fazla belirtim yok sabahları midem bulanıyor baş Ağrı'm var hafif hafif de sağ kasık Ağrı'm :KK43:(
bekle bence morelinizi bozmayin bol bol dua et Rabbime.. hamileymiş gibi hisset. bi yerden okumuşum burda.. birisi hamile igbi hissetmiş dua etmiş işde şimdide hamile. çok hoşuma gitmişti. herşey rabbime birakmak lazim Allahtan bekliyceksin. stres üzüntü yapma. mutlu hamile gibi hisset kendini bak olucak biliyorum.

bekle bence morelinizi bozmayin bol bol dua et Rabbime.. hamileymiş gibi hisset. bi yerden okumuşum burda.. birisi hamile igbi hissetmiş dua etmiş işde şimdide hamile. çok hoşuma gitmişti. rabbime birakmak lazim stres üzüntü yapma. mutlu hamile gibi hisset kendini bak olucak biliyorum.

Rabb'im büyük bütün isteyenlerle beraber bize de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sabredemiyorum ki yaramaz çocuk gibi olmay başlıyorum bata 10 gün kala :KK28:

O zaman biraz daha bekleyeyim cuma günü kan vereyim gerçi çok fazla belirtim yok sabahları midem bulanıyor baş Ağrı'm var hafif hafif de sağ kasık Ağrı'm :KK43:(

Insallah hamilesindir canim sabret birazcik daha en azindan bati ya da bi gun oncesini bir gor. Oncesinde cikmayabilir ciksada onun artisini takip etmek daha zor bi surec saglikli mi degil mi diye :( Allah hepimize sabir versin vallaha :)

Bugün bende bi şişkinlik var pufff patlıcaam :D

Insallah hamilesindir canim sabret birazcik daha en azindan bati ya da bi gun oncesini bir gor. Oncesinde cikmayabilir ciksada onun artisini takip etmek daha zor bi surec saglikli mi degil mi diye :KK43: Allah hepimize sabir versin vallaha :)

Amin amin aslında yapmayacaktım söz vermiştim ama sabah olunca dayanamadım :( evet kimyasal gebelikten sonra akıllanmam gerekiyordu aslında en az 3 gün beklemem gerekiyordu ama...

off zaman da geçmiyorrrr:KK51::KK51:
27 marta neredeyse 12 gün var.:KK1::eek:

Kizlar az once bikac damla cok acik renkli kanamam oldugunu farkettim lavaboda. baya pembe gibi . bikac gundur belim ve kasiklarim agriyordu acaba regl mi yoksa yerlesme kanamasi mi diye dusundum. Regl olmayayim ya :(

Kizlar az once bikac damla cok acik renkli kanamam oldugunu farkettim lavaboda. baya pembe gibi . bikac gundur belim ve kasiklarim agriyordu acaba regl mi yoksa yerlesme kanamasi mi diye dusundum. Regl olmayayim ya :KK43:
evet o yerleşme kanamasidir az kaldi sabret. 5 gün sora kan testi yap.

Kizlar az once bikac damla cok acik renkli kanamam oldugunu farkettim lavaboda. baya pembe gibi . bikac gundur belim ve kasiklarim agriyordu acaba regl mi yoksa yerlesme kanamasi mi diye dusundum. Regl olmayayim ya :KK43:

Canım 22 mart bat 7 gün one gelebilir mi yaaa

Sen normalde düzenli mi olursun ?

Back