How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Artık ne yazık ki insanların %80 pek cok rahatsızlıkla hayatına devam ediyor. Ben de haşimato triodi var. Sakın umutsuz olmayın uzaklaşmak bir çözüm değil. Birlikte çözmelisiniz.
hiç bi zaman umutsuz olmadim 7,5 ay sabrettim dua ettim rabbime.. isyan da etmedim hiç.. Allahın lütfüdür.. onu benden çok sevdi aldi ki cennette bizi bekliyor biliyorum.. ama travmayi atlatamadim. 1 yıl bekle diyo herkes benim beklemem agir oluyor rabbim kucagimiza almaya nasip eder inş.. yeni bebekle yüzümü güldürüz inş.

hiç bi zaman umutsuz olmadim 7,5 ay sabrettim dua ettim rabbime.. isyan da etmedim hiç.. Allahın lütfüdür.. onu benden çok sevdi aldi ki cennette bizi bekliyor biliyorum.. ama travmayi atlatamadim. 1 yıl bekle diyo herkes benim beklemem agir oluyor rabbim kucagimiza almaya nasip eder inş.. yeni bebekle yüzümü güldürüz inş.
canım benim tabiki bunu yaşayan sensin bizlerin anlaması cok zor. Ama şunu unutmaki demek ki bu dünyaya gelmemesi için nedenler vardı. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürmeyi nasip etsin. Bence eşinle bu durumu daha kolay atlatabilirsin.

canım benim tabiki bunu yaşayan sensin bizlerin anlaması cok zor. Ama şunu unutmaki demek ki bu dünyaya gelmemesi için nedenler vardı. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürmeyi nasip etsin. Bence eşinle bu durumu daha kolay atlatabilirsin.
eşim her zaman destekçim beni en iyi anlayan o.. oda bi baba.. bu durumu çok iyi anliyor. eşime üzülüyorum işde baktıkça.. içim aciyor.. konuşmaya çalıştım da üzücü şeyler sölüyorum üzüyorum onu:( işte diyorum da travmayi atlatamadim.

Ay ayni durumdayim :KK70: Iki arada bi derede... Haftayi beklesem mi beklemesem mi diyorum sonra amaan daha erken deyip unutuyorum:) *Bat 22 Mart
Senin biraz daha varmış bekle cnm :) benimde bugün yArın gelmesi lazım 31 gün adet döngüm ama bi kaç gün geçebilir bakalım 2-3 gün geçsede öyle bi yapicam:) ama bende öyleyim burda yazılanları okuyunca bi an cesaretlenip meraktan yapasim geliyor sonra da üzülürüm diye yapmıyorum :) çünkü bunu 4ay dir yaşıyorum artık kendimi frenlemem lazım üzülmemek için velakin şu merak çok fena bişey yaa inş karşılığını alırız..ben aslında korkuyorum da sorun yok ama bazılarının hiçbi sorun olmasada bebeği olmuyor ya acaba bende mi öyleyim diye düşünüyorum bazen :( inş öyle olmaz en kisa zaman da olur bizimde ..Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Kızlar benim bat a 8 gün kaldı ama hiç belirti yok 1 tane bile

Bat 22 si olan arkadaşlar Sizde durum nedir :)
Canım benim cumartesi başladı, göğüslerim yürürken bile acıyor. Giyinirken acısından kolumu kaldırmakta zorlanıyorum yani o derece

Adet olucam ya sanırım akıntı devam diyor kasık ağrısı 2 gündür. Kendimi de hamile gibi hissetmiyorum hiç :(
Olmak istemiyorummmm

Bat 22:) durum stabil akıntım var surekli normalde olmazdı ama :KK43: doktoruma gittim bugun yumurtalar catlamış hersey olması gerwktıği gibi birde progesteron bakalım gebeliğe hazırmıyız dedi kan örnegi verdim yarın 16:30gibi sonucum cıkıcak bakalım:KK51:

Bat 22:) durum stabil akıntım var surekli normalde olmazdı ama :KK43: doktoruma gittim bugun yumurtalar catlamış hersey olması gerwktıği gibi birde progesteron bakalım gebeliğe hazırmıyız dedi kan örnegi verdim yarın 16:30gibi sonucum cıkıcak bakalım:KK51:

BAT 22 durum benim de stabil belirti hala 0 :)

Ben test yaptım meraktan belki çıkar diye koskoca bi negatifi yedim çöktüm resmen daha 3 4 gün var ama olsa çıkardı herhalde :KK42:

Ben test yaptım meraktan belki çıkar diye koskoca bi negatifi yedim çöktüm resmen daha 3 4 gün var ama olsa çıkardı herhalde :KK42:

Canım kan testinde 3 gün önceden çıkıyor idrar için genelde bir gün önce ya da geçtikten sonra çıkıyor :)

Canım kan testinde 3 gün önceden çıkıyor idrar için genelde bir gün önce ya da geçtikten sonra çıkıyor :)
malesef ben bu ay için umudumu yitirdim çok dikkat etmiştik ona rağmen olmadı ya çok üzüldüm

Benimde regl bitti ve biter bitmez çalışmalara başladık garantiye almak ićin:) bakalım hayırlısı ama daha nerdeyse 1 ay var nasıl geçcekse artık:)

günaydin...
sancilarim başladi benim yaa. sanki hamile gibiyim. kasıklarim fena igne gibi batiyor.. iki gündür böleyim..:KK43: ilk hamileliğimde böle hissetmemişim.. ne oluyor yaa:KK43:

Günaydın herkese ben sabah dayanamayıp normal gebelik testi yaptım kopkoyu tek çizgi bata 5 gün var ama olsa da çıkmalıydı diye düşünüyorum :(

Günaydın herkese ben sabah dayanamayıp normal gebelik testi yaptım kopkoyu tek çizgi bata 5 gün var ama olsa da çıkmalıydı diye düşünüyorum :KK43:
idrar testi adetten sora belli oluyor.. en iyisi doktora git kan testi yaptır derim.. kan testi adetten 2-3 gün önce belli olurmuş hamilelik...

Gunaydin herkese kizlar:) Erken test yapip yapmama arasinda bende kaldim ama zaten buyuk ihtimalle cikmayacak olsa bile cok cok cok yeni oldugundan. Yapmayin moral bozmaya gerek yok. En azindan BATi bekleyelim o gun yaptiralim. Idrar testleri icin yine de gunun gecmesi gerekiyor zaten. Batta kan testi yaptirip 20 lerde gorup idrarda cikmayanlar var. Hic uzulmeyelim:KK200::KK46:

Back