Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buraların sahibi sensin tatlım takıldık peşine hep beraber eleleBenim de 22 kızlar beni de alın
Hb Canım hap iğne kullanmadım doğal geliştimerhaba canım hoşgeldin yumartaların ne kadardı birde hap veya iğne kullandınmı?
inşallah canım dualarımız hep aynı rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinHb Canım hap iğne kullanmadım doğal gelişti
Ailede ikiz var ondan olabilir.çünkü gecen sene gittiğimde de iki tane vardı.ama yüce Rabbim ol demedikten sonra faydası yok.
Boyutlarını bilmiyorum.11.günü gittim perş günüydü dr 12 mm iki tane var dedi.haftasonu çatlar mutlaka dedi.İlişki önerdi.bizde pazarı değerlendirdik.pztesi tekrar gittim bak çatlamıs ikiside burda dedi.bugün ve yarında ilişki olsun dedi.
Ben sadece çatladıgı gun ve ertesi günü degerlendirmiş oldum.2 senenin özlemi bu ay çifte sevinçle biter inşallah.
Eşimde varikosel vardı.9 ay oldu ameliyat olalı işte.
22 mart hemencik olsun te böyle sıralanalım :)
Amiiiiin.inşallah canım dualarımız hep aynı rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde eşim varikoselden ameliyat oldu 5 ay once değerleri normale dondu cok şukur doktora gitmek için onu bekledim bende( daha önce gittiğimde bi sorun yok demişklerdi o yuzden uzerine düşmemiştim) bu ay klomen +pregnly kullandım bizimde 2 yıl olucak ve hiç korunmadık 4 yumurtam vardı benim gelişmiş bakalım rabbim nasip ederse tutunmuştur inşallah bebişlerimiz
Ay ne tatli yaaa hayirlisiyla saglikla gelsin o gun insallah♡22 mart hemencik olsun te böyle sıralanalım :)
Bende ne adet belirtisi var ne gebelik@mutlubirisi ....................................14 mart
55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
loliss ................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
varmi haberler 5, hamiş kim olucak??
İnşallahhhh :) :) :)İnşallah inşallah :) 2016 bitmeden anne olacağız bizde :)
İnşallahhhh :) :) :)
Biz de iki yıldır istiyoruz. Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. İnşallah üçümüz de güzel haberi bu ay alırız :)inşallah canım dualarımız hep aynı rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde eşim varikoselden ameliyat oldu 5 ay once değerleri normale dondu cok şukur doktora gitmek için onu bekledim bende( daha önce gittiğimde bi sorun yok demişklerdi o yuzden uzerine düşmemiştim) bu ay klomen +pregnly kullandım bizimde 2 yıl olucak ve hiç korunmadık 4 yumurtam vardı benim gelişmiş bakalım rabbim nasip ederse tutunmuştur inşallah bebişlerimiz
Bende yok henüz testte yapmadım 1-2 gün daha geçsin öyle yapıcam cnm şimdi yapıcam olumsuz olur sonra daha erken di deyip tekrar umutlanmak istemiyorum en iyisi bi kaç gün daha beklemek gecikmeli adet olurum belki yada gebelik varsa da ki ins.da vardır daha net bi sonuç almak için beklemedeyim kızlar :/@mutlubirisi ....................................14 mart
55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
loliss ................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
varmi haberler 5, hamiş kim olucak??
Yaaaa ikiz dedin beni can evimden vurdun :))) hayirlisi olsun tabi de az dua etmiyorum saglikli olsun ikiz olsun diye:)Benim tarafımdada eaimin tarafındada ikiz var rabbim biliyor ya bende istiyorum ama 4uz dusunemiyorum bitanesini bulalımda rabbimin izniyle haftaya sayfa senlensin haberler peşpese gelsin insallah...bu arada su psikoloji ne beter bisey doktorum hersey cok guzel dediğinden beri kasıklarıma ara ara batma oluyor
ayyyy 22 mart bat bekleyenler diye topik mi açsak
şaka bir yana 4 kişiyiz hadi bakalım