Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm cnm ben adet olucam galiba bugün karın ağrısının değişmesinden anladım ve günüm geçince bu sabah test yaptım negatif
Slm cnm ben adet olucam galiba bugün karın ağrısının değişmesinden anladım ve günüm geçince bu sabah test yaptım negatif
Olur cnm ..İnşallah sende vardır bebiş :) benim zaten yumurtlama kanamasi yasayinca vs pek de umudum yoktu ama hayırlısı bakalım kısa zamanda olur inşallah bizlerinde..Anladım canım benim sıkma sakin canını benim 6 gün var hiç bir belirti yok beraber yeni topik acariz nisan ayı bizim ayimiZ olsun diye
Olur cnm ..İnşallah sende vardır bebiş :) benim zaten yumurtlama kanamasi yasayinca vs pek de umudum yoktu ama hayırlısı bakalım kısa zamanda olur inşallah bizlerinde..
Günaydın kızlaaar
inş cnm dua edicem senin için. .İnşallah canım vardır 23u sabahi elimdeki tek testi yapacağım çift cizgi görürsem şok olurum ama
0 belirti ile hamilelik diye her yere yazarim artık
Hb Canım hap iğne kullanmadım doğal gelişti
Ailede ikiz var ondan olabilir.çünkü gecen sene gittiğimde de iki tane vardı.ama yüce Rabbim ol demedikten sonra faydası yok.
Boyutlarını bilmiyorum.11.günü gittim perş günüydü dr 12 mm iki tane var dedi.haftasonu çatlar mutlaka dedi.İlişki önerdi.bizde pazarı değerlendirdik.pztesi tekrar gittim bak çatlamıs ikiside burda dedi.bugün ve yarında ilişki olsun dedi.
Ben sadece çatladıgı gun ve ertesi günü degerlendirmiş oldum.2 senenin özlemi bu ay çifte sevinçle biter inşallah.
Eşimde varikosel vardı.9 ay oldu ameliyat olalı işte.
inşallah canım dualarımız hep aynı rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde eşim varikoselden ameliyat oldu 5 ay once değerleri normale dondu cok şukur doktora gitmek için onu bekledim bende( daha önce gittiğimde bi sorun yok demişklerdi o yuzden uzerine düşmemiştim) bu ay klomen +pregnly kullandım bizimde 2 yıl olucak ve hiç korunmadık 4 yumurtam vardı benim gelişmiş bakalım rabbim nasip ederse tutunmuştur inşallah bebişlerimiz
Bende ne adet belirtisi var ne gebelik
Prk umudum yok,yarın sabah olmazsam tekrar test yaparım diye bekliyorum bugün
kısaca şöyle özetleyim tatlım ileri hareketli sperm azlığı ve spermin yapı bozukluğu kalitesiz sperm.biz sperm tahlilinde anladık yoksa hiçbir belirtisi yoktu yani herşey normal seyrindeydivarikosel ne demek kızlar bilgilendirirmisiniz. Belirtileri nelerdir ve nasil teşhis konuluyor
Test yapınca haber ett :)
ümidi kaybetme tatlım hamilelikte adet belirtileriyle aynı belirtileri veriyormuş bi kaç arkadaşım adet olucam diye ağlanırken hamişliğini öğrendi kırmızı kart yiyene kadar ümit varGünaydın kızlar
Benim bata 4 gün kaldı ama adet belirtilerim başladı malesef Benden hayır yok bu ay
SÜPERMIS CANIM BENDE GITMEK ISTIYORUM YAAA AMA KORKUYORUM BISEY VAR DICEK DİYEYOK CANIM OLMUYOR DİYE GİTMEDİM
GENEL KONTROLE GİTTİM
DOKTOR DA BÖYLE SÖYLEDİ
BEN
HORMON KAN YUMURTALIK FALAN HEPSİNE BAKTIRDIM BİR SIKINTI GÖRÜNMÜYOR :)
korkma bence git.. bende gitcem yarin doktora bakalım ne diycek.SÜPERMIS CANIM BENDE GITMEK ISTIYORUM YAAA AMA KORKUYORUM BISEY VAR DICEK DİYE