Bence olabilir canım ama niye orta gösteriyor elinde çok var demi sayıca :)
Ohh sefam olsun o zamanEvet cnm 57 tane :)
Ohh sefam olsun o zaman
Başla başla bugüngünlük foto çek mutlaka :)
tahminen ayın kaçında yumurtladın..ben yumurtlayalı 5-6 gün anca olmuştur belirtiler için erken gibi..arada azcık kasıklarda batma var sadece..ne zamandır istiyorsunuz canımm?fazla umutlanmak istemiyorum ya ama gece saat başı tuvalete gidiyorum biraz göğüslerde ağrı var ama adetten öncede oluyor o bide normalde bu dönemlerde akıntım nerdeyse hiç olmaz ama var bilmiyorum fazla da kendimi kaptırmamak için sordum bir hafta var hayırlısı bakalım
tahminen ayın kaçında yumurtladın..ben yumurtlayalı 5-6 gün anca olmuştur belirtiler için erken gibi..arada azcık kasıklarda batma var sadece..ne zamandır istiyorsunuz canımm?
hamile olduğumu öğrendiğimden bi kaç gün önce ben de aynısını demiştim canım inşallah sizler için de yakındır o günler. Her şey gönlünüzce olsun GELSİN 5. GEBİŞSu listede hamile arkadaslarin karsisindaki hamile logosunu gördükce nasil özeniyorum insallah benim ismimin karsindada buay bu logo olur
yok canım..nereye ekliyorsunuz beni de ekleyin o zaman..yeni farkedip yazmaya başladım bu başlığa:)Canım seni ekledik mi bat neydi :)
bat 18i canımCanım seni ekledik mi bat neydi :)
benım de oyle yaa acaba neden bizde bu ay dusunuyoruz allahım aratmasın inş yaaaKızlar yumurtlama dönemi boyunca mı akıntı olur. Benim adet im biteli 6 gün oldu bugün yumurta akı gibi akıntı başladı ve kasıklarim da batma var. Bugün yumurtlama günü mt yoksa birkaç güne mi ki
1-2 güne çatlar heralde canım..ama sen her ihtimale karşı ov. testin varsa yap bence..benım de oyle yaa acaba neden bizde bu ay dusunuyoruz allahım aratmasın inş yaaa
merhaba, yenı katıldım gruba 10aylık evlıyım en son 26 subat bu ay bebek ıstıyoruz ve ılk defa kasımlarım agrıyor psıkolojıkmı acep:)
ben daha cok yenıyım o ne oluyor :)bu ay boyle gecsın doktora gıdecegım folık asit ve muayene ıcınHoşgeldin cnm bende 10 aylık evliyim 2 ay önce kürtaj oldum p.tesi korunma sürecim bitiyor ve ilk defa ovu testi yapacagım bu ay inş
Diger gebeligimde ovu testi kullanmamıştım
Merak ediyorum tutuyormu diye
ben da
ben daha cok yenıyım o ne oluyor :)bu ay boyle gecsın doktora gıdecegım folık asit ve muayene ıcın
yok canım..nereye ekliyorsunuz beni de ekleyin o zaman..yeni farkedip yazmaya başladım bu başlığa:)
bat 18i canım
merhaba, yenı katıldım gruba 10aylık evlıyım en son 26 subat bu ay bebek ıstıyoruz ve ılk defa kasımlarım agrıyor psıkolojıkmı acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?