2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

tahminen ayın kaçında yumurtladın..ben yumurtlayalı 5-6 gün anca olmuştur belirtiler için erken gibi..arada azcık kasıklarda batma var sadece..ne zamandır istiyorsunuz canımm?

tahminen ayın kaçında yumurtladın..ben yumurtlayalı 5-6 gün anca olmuştur belirtiler için erken gibi..arada azcık kasıklarda batma var sadece..ne zamandır istiyorsunuz canımm?

Canım seni ekledik mi bat neydi :)

Su listede hamile arkadaslarin karsisindaki hamile logosunu gördükce nasil özeniyorum insallah benim ismimin karsindada buay bu logo olur
hamile olduğumu öğrendiğimden bi kaç gün önce ben de aynısını demiştim canım inşallah sizler için de yakındır o günler. Her şey gönlünüzce olsun GELSİN 5. GEBİŞ

Kızlar yumurtlama dönemi boyunca mı akıntı olur. Benim adet im biteli 6 gün oldu bugün yumurta akı gibi akıntı başladı ve kasıklarim da batma var. Bugün yumurtlama günü mt yoksa birkaç güne mi ki
benım de oyle yaa acaba neden bizde bu ay dusunuyoruz allahım aratmasın inş yaaa

merhaba, yenı katıldım gruba 10aylık evlıyım en son 26 subat bu ay bebek ıstıyoruz ve ılk defa kasımlarım agrıyor psıkolojıkmı acep:)

Hoşgeldin cnm bende 10 aylık evliyim 2 ay önce kürtaj oldum p.tesi korunma sürecim bitiyor ve ilk defa ovu testi yapacagım bu ay inş

Diger gebeligimde ovu testi kullanmamıştım

Merak ediyorum tutuyormu diye

ben da
Hoşgeldin cnm bende 10 aylık evliyim 2 ay önce kürtaj oldum p.tesi korunma sürecim bitiyor ve ilk defa ovu testi yapacagım bu ay inş

Diger gebeligimde ovu testi kullanmamıştım

Merak ediyorum tutuyormu diye
ben daha cok yenıyım o ne oluyor :)bu ay boyle gecsın doktora gıdecegım folık asit ve muayene ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…