2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Hoş bulduk. Teşekkür ederim :) Türkçe öğretmeniyim de ondandır :)

Arkadaslar gunde kac tane folik asit icmek gerekiyor ben sadece yatarken iciyorum

Canım ben aynı belirtileri 25 aydır yaşıyorum. Defalarca reglim gecikti. Normalde 5 gün önce göğüslerim acımaya başlar. 16 gün önceden ağrıdığını biliyorum. Çok garip bir süreç. Korunmayı bırakınca hormon dengesi mi değişiyor acaba ya da hepsi stresten mi?

Canım benim 23 Martmış. Geçen ay on gün önce oldum hesabım şaşmış :)

Arkadaslar gunde kac tane folik asit icmek gerekiyor ben sadece yatarken iciyorum
Canım kutusunda yazar aslında. Günde toplam 0,5mg almak gerekiyor. Her marka farklı. Benimki günde üç kez ama günde 1 kez içilenler de var. Seninkinin markasının ve gramını yazıp internetten bir bak ecza sitelerine

Gunaydin kizlar reglm e 4 gun var ama dayanamayip test yaptim tabiki negatif cikti,zaten hicbir belirtide yoktu bosuna yaptim ama merak iste:))
Can'ım bende yaptım test dayanamadım benmde regl 4 günüm var aslında yarın yapıcaktım dayanamadm.. Negatif çıktı

Can'ım bende yaptım test dayanamadım benmde regl 4 günüm var aslında yarın yapıcaktım dayanamadm.. Negatif çıktı
Normal gebelik testimi yapiyorsunuz kizlar benim de normal gebelik 2 gune kadar cikmamisti.umudunuzu kesmeyin . Hepiniz icin dua ediyorum tez zamanda saglikli bebekler gobislerinize insallah.. birde hanimlar daha once gebelik gecirmisler. Ben doymak nedir bilmiyorum. Midem de kocamn bir bosluk acliga kesinlikle tahammulum yok. Boyle giderse 200 olurum. Gecer mi sizce ?? 5+1 bu arada..

Canım merhaba. Aynen iki yıldır istiyoruz eşimle. Bu ay hamile kalırsak aynı zamanda öğreneceğiz seninle. İnşallah güzel haberi paylaşırız :)
Canim bende miyom ameliyatı oldum korunma sürem bitti inşallah hayırlısıyla kaliriz hamile

Kızlar akıntım sarıydı şimdi yapışkan ve şeffaf oldu sizce buda mı yumurtlama belirtisi?

Canim benimde adet 26 mart bugunleri degerlendirelim ama ben cmt ye kadar beklicem artik i gun yumurtlama gunu diye gösteriyor takvim sende bugun ve pazari degerlendir derim

Hanımlar iyi akşamlar
ilk defa ovu testi uygulayacagım hangi renklerde olacak yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-10-20-01-23.png
    83,2 KB · Görüntüleme: 34
En guzeli regl gunu veya bir kac gun sonra yapmak.Gerci bazilarinda cikabiliyor erkenden ama bizde cikmadi.

Ya ama bide bende hic belirti yok ara ara sol kasigima agri giriyor hafiften o da her regl donemine yakin oluyor zaten Allahtan hayirlisi bekleyip gorucez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…