- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 35
Merhaba benim 23 Martmış. Yanlış bakmışım. Geçen ay tam on gün erken regl oldum. Bebeğim gelmek için sabırsızlanmıştır inşallah diyorum :)benimde 27 mart inş güzel haberlerimiz aliriz
İnşallah canım. Allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı zamanda versin :)ben de 16 martta 30 olacağım
inşallah hediye olur bize ya
Hoş bulduk. Teşekkür ederim :) Türkçe öğretmeniyim de ondandırbenm diğer gebeliğimde silik çizgiyle çıkmıştı canm bundada denicem duramam merak ediyorum :)
hoşgeldin canm . Enerjin çok güzel yansımış anlatımlarına bu ay beraber alırız güzel haberleri inşallah ..
Canım ben aynı belirtileri 25 aydır yaşıyorum. Defalarca reglim gecikti. Normalde 5 gün önce göğüslerim acımaya başlar. 16 gün önceden ağrıdığını biliyorum. Çok garip bir süreç. Korunmayı bırakınca hormon dengesi mi değişiyor acaba ya da hepsi stresten mi?Vücudum bana oyun oynuyorSol kasığım ağrıyor daha adetime 10 gün var. Erken Yumurtladım diye tahmin ediyorum ve bu beni umutlandırıyor sanırım. Gögüs ucumda bir kaç ton koyulaşma görüyorum ve 2 gündür akıntım var.
Canım benim 23 Martmış. Geçen ay on gün önce oldum hesabım şaşmış :)...HAYDİ KIZLAR TOPLANALIMMMMMMMMMMMMMMMM
MART BİZİM AYIMIZ OLSUN
MART BAT'I HİÇ GELMESİN
A Antihindistancevizi ........................6 mart
@badehu .........................................8 mart
@nefertiti989...................................10 mart
@Mrcege...........................................11 mart
@Zanamm174...................................12 mart
masal3487 ......................................14 mart
mutlubirisi ....................................14 mart
@55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
@loliss................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@Cirkinsurat......................................17 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
@Bihter34 ..........................................19 mart
@durulavinya.....................................19 mart
mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
@nurrr35. ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa .................................................22 mart
@ebru190514.......................................23 mart
Enise54 .............................................23 mart
@bhr_su..............................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
Melisaveannesi .......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@nisandeniz.........................................27 mart
@agustos72...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
@pembesu.......................................8 mart (bir sonraki aya inş)
@eniyikadinoyuncu..........................4 mart (bir sonraki aya inş)
@kubito.............................................6 mart (bir sonraki aya inş)
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş)
@Hurremim......................................10 mart bir sonraki aya inşallah)
@jtaime020626................................11 mart bir sonraki aya inşalla)
@_meLinDa_ ..................................13 mart (bir sonraki aya inş)
@tubaender .....................................11 mart (bir sonraki aya inş)
ile açıyorum listeyiii, yok mu arttıran[/USER]
Canım kutusunda yazar aslında. Günde toplam 0,5mg almak gerekiyor. Her marka farklı. Benimki günde üç kez ama günde 1 kez içilenler de var. Seninkinin markasının ve gramını yazıp internetten bir bak ecza sitelerineArkadaslar gunde kac tane folik asit icmek gerekiyor ben sadece yatarken iciyorum
Can'ım bende yaptım test dayanamadım benmde regl 4 günüm var aslında yarın yapıcaktım dayanamadm.. Negatif çıktıGunaydin kizlar reglm e 4 gun var ama dayanamayip test yaptim tabiki negatif cikti,zaten hicbir belirtide yoktu bosuna yaptim ama merak iste:))
İnsan dayanamıyor canım. Belli olmaz belki birkaç gün sonra farklı çıkar ama inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine :)Can'ım bende yaptım test dayanamadım benmde regl 4 günüm var aslında yarın yapıcaktım dayanamadm.. Negatif çıktı
Normal gebelik testimi yapiyorsunuz kizlar benim de normal gebelik 2 gune kadar cikmamisti.umudunuzu kesmeyin . Hepiniz icin dua ediyorum tez zamanda saglikli bebekler gobislerinize insallah.. birde hanimlar daha once gebelik gecirmisler. Ben doymak nedir bilmiyorum. Midem de kocamn bir bosluk acliga kesinlikle tahammulum yok. Boyle giderse 200 olurum. Gecer mi sizce ?? 5+1 bu arada..Can'ım bende yaptım test dayanamadım benmde regl 4 günüm var aslında yarın yapıcaktım dayanamadm.. Negatif çıktı
Canim bende miyom ameliyatı oldum korunma sürem bitti inşallah hayırlısıyla kaliriz hamileCanım merhaba. Aynen iki yıldır istiyoruz eşimle. Bu ay hamile kalırsak aynı zamanda öğreneceğiz seninle. İnşallah güzel haberi paylaşırız :)
Canim benimde adet 26 mart bugunleri degerlendirelim ama ben cmt ye kadar beklicem artik i gun yumurtlama gunu diye gösteriyor takvim sende bugun ve pazari degerlendir derimne kusuru estagfurullah. tabi böle şeyler konuşulur . ya ben kusura bakma diyim ben alışkın degilim.:) helal olsun inş. bebegimiz olucak. rabbim nasip ederse. sadece gebelik sansi orta haliyle kalinir mi onu bilmiyordum. yumurtalama günüme 4 gün var adete çok var 27 mart yani
Ayy meslektasmisizz bende sinif ogretmeniyimHoş bulduk. Teşekkür ederim :) Türkçe öğretmeniyim de ondandır:)
En guzeli regl gunu veya bir kac gun sonra yapmak.Gerci bazilarinda cikabiliyor erkenden ama bizde cikmadi.Can'ım bende yaptım test dayanamadım benmde regl 4 günüm var aslında yarın yapıcaktım dayanamadm.. Negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?