Bende kullanıyorum o takvimi çok güzel adet günleri yumurtlama günlerini gösteriyo ordan takip ediyorum tavsiye ederim arkadaşlar :)yükle sen de gör adet takvimi var pembe defter resmi işde:))
doğruyu sölüyor bana o takvimi bi arkadaşim tavsiye etmişti.. yükledim 1 yıl oldu doğru gösteriyor.. digerleri bilmem sonradan çikti onlar:)Bende kullanıyorum o takvimi çok iyi
Bende kullanıyorum o takvimi çok güzel adet günleri yumurtlama günlerini gösteriyo ordan takip ediyorum tavsiye ederim arkadaşlar :)
Bende kullanıyorum o takvimi çok iyi
Bende kullanıyorum o takvimi çok güzel adet günleri yumurtlama günlerini gösteriyo ordan takip ediyorum tavsiye ederim arkadaşlar :)
doğruyu sölüyor bana o takvimi bi arkadaşim tavsiye etmişti.. yükledim 1 yıl oldu doğru gösteriyor.. digerleri bilmem sonradan çikti onlar:)
en güzeli pembe defteri olan üzerinde çiçekli adet takvimi yaziyor:) bende herkese tavsiye ederim.
Bende koyu cikmamisti ama belki degerim cok yuksek olmadigi icindir canim bilemiyorum tabiCanim ben de hamileligimi ilk ovulasyon testinden ogrendim adetime 5 gun mu ne vardi yapmaya basladim ayni koyulukta ikiside koyu cizgi cikti her gun.
Bekle sen yine kuzum su falan ictim ama yine yapayim madem ovulasyon testi bakalim ne cikacak haber vereyimyaaa gerçekten mi
forumda okumuştum biçok hamilenin pozitif çıkmış, gebelikte lh yüksek oluyomuş falan
neyse kırmızı kartı yemeden moral bozmayayım
Bekle sen yine kuzum su falan ictim ama yine yapayim madem ovulasyon testi bakalim ne cikacak haber vereyim
Aynen benim takvimde ondan gayet guzel:)doğruyu sölüyor bana o takvimi bi arkadaşim tavsiye etmişti.. yükledim 1 yıl oldu doğru gösteriyor.. digerleri bilmem sonradan çikti onlar:)
en güzeli pembe defteri olan üzerinde çiçekli adet takvimi yaziyor:) bende herkese tavsiye ederim.
kasıklar agrımasi gögüs sismesi baş dönmesi kusmalar vs her hangi bişey olabilir.. ilk bebegime hamilyken. adetime 1-2 hafta kala kasıklarim agrimaya başlamişti rahat duramiyordum hiç... çok fena oluyor:)Adetten önceki belirtilerin nelerdi :)
kasıklar agrımasi gögüs sismesi baş dönmesi kusmalar vs her hangi bişey olabilir.. ilk bebegime hamilyken. adetime 1-2 hafta kala kasıklarim agrimaya başlamişti rahat duramiyordum hiç... çok fena oluyor:)
10. haftadan sora kusmalarim başladi valla. gögsümdede agri sizliyordu.
yerleşme kanamasi diyo bide onu görmedim ben.. hatirlamiyorum.. çok şükür kan görmemişim... bebegimi kaybederken de görmedim fakat amino sivisi suyum gelmeye başlamişti
Gogus ucu agrisi oldu kuzum bende en belirgin o oldu bi de yerlesme kanamasi olduAdetten önceki belirtilerin nelerdi :)
7,5 ay geçti.. üzülmemi anlami yok.Bebğinizi kaybetmenize üzüldüm
Gogus ucu agrisi oldu kuzum bende en belirgin o oldu bi de yerlesme kanamasi oldu
7,5 ay geçti.. üzülmemi anlami yok.o cennette çok mutlu biliyorum.. melegime kardeş yapmaya karar verdik biz.. nisanda başliycaktim. bu ay bşlayayim bari dedim tutmaz tutar bilemem.. ilk bebegime hamile kalmak için 3 ay uğraştik biz.. şimdikiden bu ay başladim.. umutlayamiyorum. tutar tutmaz felan herşeyi rabbime biraktim Allah ol dese olur.. orasini bilemem..
Canim sen ovulasyon testi kullanmistin demi markasi ne? ve nerden almistin obur aya deneyeyim diyorum,belki daha once yazmissindir ama ben kacirdim galiba,sen bayagi arastiran birisin anladigim kadariyla oyuzden guvenerek soruyorum:))Gogus ucu agrisi oldu kuzum bende en belirgin o oldu bi de yerlesme kanamasi oldu
Tabi ki sor canim bu ay kullanmadim gecen ay kullanmistim laboquick gitti gidiyor dan almistim gebelik testi de vardi yaninda hediye :)Canim sen ovulasyon testi kullanmistin demi markasi ne? ve nerden almistin obur aya deneyeyim diyorum,belki daha once yazmissindir ama ben kacirdim galiba,sen bayagi arastiran birisin anladigim kadariyla oyuzden guvenerek soruyorum:))
Tamam canim cok tesekkur ederim bakayim adet olduktan sonra alayim:))Tabi ki sor canim bu ay kullanmadim gecen ay kullanmistim laboquick gitti gidiyor dan almistim gebelik testi de vardi yaninda hediye :)
2 mart 2016 folik asit alanlar listesi :)
1. -lidya-
2. yesa1
3. ladys_girl
4.
@-Lidya- canım bak bu şekilde adımızı ekleyelim günlük liste oluşturalım dedim :)
bir sonraki arkadaş da bu listeye kendi adını eklesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?