2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Bende kullanıyorum o takvimi çok iyi

Bende kullanıyorum o takvimi çok güzel adet günleri yumurtlama günlerini gösteriyo ordan takip ediyorum tavsiye ederim arkadaşlar :)
doğruyu sölüyor bana o takvimi bi arkadaşim tavsiye etmişti.. yükledim 1 yıl oldu doğru gösteriyor.. digerleri bilmem sonradan çikti onlar:)
en güzeli pembe defteri olan üzerinde çiçekli adet takvimi yaziyor:) bende herkese tavsiye ederim.

Bende kullanıyorum o takvimi çok iyi

Bende kullanıyorum o takvimi çok güzel adet günleri yumurtlama günlerini gösteriyo ordan takip ediyorum tavsiye ederim arkadaşlar :)

YÜKLEDİM KIZLAR SAĞOLUN :)

yaaa gerçekten mi
forumda okumuştum biçok hamilenin pozitif çıkmış, gebelikte lh yüksek oluyomuş falan
neyse kırmızı kartı yemeden moral bozmayayım
Bekle sen yine kuzum su falan ictim ama yine yapayim madem ovulasyon testi bakalim ne cikacak haber vereyim

Adetten önceki belirtilerin nelerdi :)
kasıklar agrımasi gögüs sismesi baş dönmesi kusmalar vs her hangi bişey olabilir.. ilk bebegime hamilyken. adetime 1-2 hafta kala kasıklarim agrimaya başlamişti rahat duramiyordum hiç... çok fena oluyor:)
10. haftadan sora kusmalarim başladi valla. gögsümdede agri sizliyordu.
yerleşme kanamasi diyo bide onu görmedim ben.. hatirlamiyorum.. çok şükür kan görmemişim... bebegimi kaybederken de görmedim fakat amino sivisi suyum gelmeye başlamişti

Bebğinizi kaybetmenize üzüldüm

Vücudum bana oyun oynuyor Sol kasığım ağrıyor daha adetime 10 gün var. Erken Yumurtladım diye tahmin ediyorum ve bu beni umutlandırıyor sanırım. Gögüs ucumda bir kaç ton koyulaşma görüyorum ve 2 gündür akıntım var.

Bebğinizi kaybetmenize üzüldüm
7,5 ay geçti.. üzülmemi anlami yok. o cennette çok mutlu biliyorum.. melegime kardeş yapmaya karar verdik biz.. nisanda başliycaktim. bu ay bşlayayim bari dedim tutmaz tutar bilemem.. ilk bebegime hamile kalmak için 3 ay uğraştik biz.. şimdikiden bu ay başladim.. umutlayamiyorum. tutar tutmaz felan herşeyi rabbime biraktim Allah ol dese olur.. orasini bilemem..

Gogus ucu agrisi oldu kuzum bende en belirgin o oldu bi de yerlesme kanamasi oldu

Ağrı yok henüz ama kararma var

hakkında hayırlısı olsun canım

Gogus ucu agrisi oldu kuzum bende en belirgin o oldu bi de yerlesme kanamasi oldu
Canim sen ovulasyon testi kullanmistin demi markasi ne? ve nerden almistin obur aya deneyeyim diyorum,belki daha once yazmissindir ama ben kacirdim galiba,sen bayagi arastiran birisin anladigim kadariyla oyuzden guvenerek soruyorum:))

Canim sen ovulasyon testi kullanmistin demi markasi ne? ve nerden almistin obur aya deneyeyim diyorum,belki daha once yazmissindir ama ben kacirdim galiba,sen bayagi arastiran birisin anladigim kadariyla oyuzden guvenerek soruyorum:))
Tabi ki sor canim bu ay kullanmadim gecen ay kullanmistim laboquick gitti gidiyor dan almistim gebelik testi de vardi yaninda hediye :)

kizlar korunmayi biraktiktan sonra adet duzeni bozulan varmi 28 gunde bir olurken 3 aydir 31-26 bu ayda 27 gunde oldum ben yumurtlama takibi zorlasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…