Olabilir canim neden olmasin spermler 2_3 gun canli kalabiliyor,eger yumurtlamadan en gec dort gun once yakinlasma olduysa olabilir yaniarkadaşlar doğurgan dönemde gebelik sansi orta haliyle hamile kalinir mi acaba yumurtalama günü beklemeden????
Tatlim benimde ucuncu ayim moral bozmak yok daha reglme var ama en ufak bir belirti his yok hayirlisi diyelim sicak tut kendini obur aya bomba gibi gireriz insallahbenim 3. ay bu canım
aslında takvim programına göre dündü adet ama ben ovulasyon yaptığımdageç yumurtladığımı görmüştüm o nedenle hesaplama yaparak 13 mart demiştim adet günüme
yok yerleşme falan değil hissediyo insan adet olacağını
tam 4 gün yakınlaşma olduOlabilir canim neden olmasin spermler 2_3 gun canli kalabiliyor,eger yumurtlamadan en gec dort gun once yakinlasma olduysa olabilir yani
arkadaşlar doğurgan dönemde gebelik sansi orta haliyle hamile kalinir mi acaba yumurtalama günü beklemeden????
telefonda adet takvimi var onu takip ediyorum. yaziyor zaten. adetim ne zaman olacagi bile belli..:) sende yükle adet takvimi. :) çok iyi takip ediliyorDogurgan donem girince bi gun bos bi gun dolu degerlendiriyorum ben arkadaslar nasil degerlendiriyolar bilmiyorum cnm. Spermlerin yasama suresine bakilirsa yumurtlmadan uc gun once iki gun sonra derler hep.
az önce kırmızı kart yedim
adetim başlıyo sanırım.. baya da umutluydum halbuki
sizler için hayırlısı olsun kızlar
Ozaman bu gunleride degerlendirin canim bazen bir iki gun once veya sonra yumurtlama olabiliyor siz devam edin:))tam 4 gün yakınlaşma olduyumurtalama günüm 13 mart
ayy utandiridim beni yaaOzaman bu gunleride degerlendirin canim bazen bir iki gun once veya sonra yumurtlama olabiliyor siz devam edin:))
Evet canim bende de var ama dedigim gibi nasilki adet bazen bir iki gun once veya bir iki gun sonra oluyorsa yumurtlamada oyle olabiliyor.telefonda adet takvimi var onu takip ediyorum. yaziyor zaten. adetim ne zaman olacagi bile belli..:) sende yükle adet takvimi. :) çok iyi takip ediliyor
Kusura bakma canim valla bebek dusununce mecbur konusuluyor utandirdiysam hakkini helal etayy utandiridim beni yaaböle şeylerden utanirim ben :
benimki bir sonraki aya kaldı rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder......HAYDİ KIZLAR TOPLANALIMMMMMMMMMMMMMMMM
MART BİZİM AYIMIZ OLSUN
MART BAT'I HİÇ GELMESİN
@Antihindistancevizi........................6 mart
@badehu .........................................8 mart
@nefertiti989...................................10 mart
@Mrcege...........................................11 mart
tbftmucize .....................................11 mart
@Zanamm174...................................12 mart
masal3487 ......................................14 mart
@mutlubirisi ....................................14 mart
@55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
@loliss................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@Cirkinsurat......................................17 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
@Bihter34 ..........................................19 mart
@durulavinya.....................................19 mart
@mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
@nurrr35. ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa .................................................22 mart
@ebru190514.......................................23 mart
@Enise54.............................................23 mart
@bhr_su..............................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@nisandeniz.........................................27 mart
@agustos72...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
@pembesu.......................................8 mart (bir sonraki aya inş)
@eniyikadinoyuncu..........................4 mart (bir sonraki aya inş)
@kubito.............................................6 mart (bir sonraki aya inş)
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş)
H Hurremim ......................................10 mart bir sonraki aya inşallah)
jtaime020626 ................................11 mart bir sonraki aya inşalla )
@_meLinDa_ ..................................13 mart (bir sonraki aya inş)
ile açıyorum listeyiii, yok mu arttıran[/USER]
ne kusuru estagfurullah. tabi böle şeyler konuşulur . ya ben kusura bakma diyim ben alışkın degilim.:) helal olsun inş. bebegimiz olucak. rabbim nasip ederse. sadece gebelik sansi orta haliyle kalinir mi onu bilmiyordum. yumurtalama günüme 4 gün var adete çok var 27 mart yaniKusura bakma canim valla bebek dusununce mecbur konusuluyor utandirdiysam hakkini helal et
telefonda adet takvimi var onu takip ediyorum. yaziyor zaten. adetim ne zaman olacagi bile belli..:) sende yükle adet takvimi. :) çok iyi takip ediliyor
takvime işaret koyman lazim adet olacagi olmadığında felan regl tıkla felan diyo kendiliğinden işaretlemiyor. takip ediyorum kendi kendine işaretlemedi hiç.Bendede yuklu o takvim ama korunmayi biraktigimizdan bu yana adetlerim duzensizlesti o yuzden o takvime guvenmiyrm
benimki bir sonraki aya kaldı rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder...
amin inşallah benim durum zaten zor iyice moralim bozuldu rabbim yardım eder inşallah tüm isteyen herkesin ve benim dualarımı kabul eder ...hayırlısı olsun canım benim gelecek aya inşallah :)
yükle sen de gör adet takvimi var pembe defter resmi işde:))nE TAKVİMİYMİŞ O MERAK ETTİM
nE TAKVİMİYMİŞ O MERAK ETTİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?