• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

benim 3. ay bu canım
aslında takvim programına göre dündü adet ama ben ovulasyon yaptığımdageç yumurtladığımı görmüştüm o nedenle hesaplama yaparak 13 mart demiştim adet günüme
yok yerleşme falan değil hissediyo insan adet olacağını :KK43:
Tatlim benimde ucuncu ayim moral bozmak yok daha reglme var ama en ufak bir belirti his yok hayirlisi diyelim sicak tut kendini obur aya bomba gibi gireriz insallah

arkadaşlar doğurgan dönemde gebelik sansi orta haliyle hamile kalinir mi acaba yumurtalama günü beklemeden????

Dogurgan donem girince bi gun bos bi gun dolu degerlendiriyorum ben arkadaslar nasil degerlendiriyolar bilmiyorum cnm. Spermlerin yasama suresine bakilirsa yumurtlmadan uc gun once iki gun sonra derler hep.

Dogurgan donem girince bi gun bos bi gun dolu degerlendiriyorum ben arkadaslar nasil degerlendiriyolar bilmiyorum cnm. Spermlerin yasama suresine bakilirsa yumurtlmadan uc gun once iki gun sonra derler hep.
telefonda adet takvimi var onu takip ediyorum. yaziyor zaten. adetim ne zaman olacagi bile belli..:) sende yükle adet takvimi. :) çok iyi takip ediliyor;)

az önce kırmızı kart yedim
adetim başlıyo sanırım.. baya da umutluydum halbuki
sizler için hayırlısı olsun kızlar :KK19:

üZÜLME HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN :KK200: HEP İYİ DÜŞÜN BELKİ BUGÜN DAHA GÜZEL ŞEYLER YAŞARSIN MUTLU OLURSUN:KK200:

telefonda adet takvimi var onu takip ediyorum. yaziyor zaten. adetim ne zaman olacagi bile belli..:) sende yükle adet takvimi. :) çok iyi takip ediliyor:KK66:
Evet canim bende de var ama dedigim gibi nasilki adet bazen bir iki gun once veya bir iki gun sonra oluyorsa yumurtlamada oyle olabiliyor.

...HAYDİ KIZLAR TOPLANALIMMMMMMMMMMMMMMMM :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

MART BİZİM AYIMIZ OLSUN :KK71::KK71::KK71::KK71:

MART BAT'I HİÇ GELMESİN :KK73::KK73::KK73:

@Antihindistancevizi........................6 mart :anneadayı::nazar:
@badehu .........................................8 mart:anneadayı::nazar:
@nefertiti989...................................10 mart:anneadayı::nazar:
@Mrcege...........................................11 mart
tbftmucize tbftmucize .....................................11 mart
@Zanamm174...................................12 mart
masal3487 masal3487 ......................................14 mart
@mutlubirisi ....................................14 mart
@55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
@loliss................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@Cirkinsurat......................................17 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
@Bihter34 ..........................................19 mart
@durulavinya.....................................19 mart
@mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
@nurrr35. ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa yesa .................................................22 mart
@ebru190514.......................................23 mart
@Enise54.............................................23 mart
@bhr_su..............................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@nisandeniz.........................................27 mart
@agustos72...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
@pembesu.......................................8 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@eniyikadinoyuncu..........................4 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@kubito.............................................6 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
H Hurremim ......................................10 mart bir sonraki aya inşallah :KK36:)
jtaime020626 jtaime020626 ................................11 mart bir sonraki aya inşalla:KK36:)
@_meLinDa_ ..................................13 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)

ile açıyorum listeyiii, yok mu arttıran :KK36::KK36::KK36::KK36:[/USER]
benimki bir sonraki aya kaldı rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder...

Kusura bakma canim valla bebek dusununce mecbur konusuluyor utandirdiysam hakkini helal et:KK43:
ne kusuru estagfurullah. tabi böle şeyler konuşulur . ya ben kusura bakma diyim ben alışkın degilim.:) helal olsun inş. bebegimiz olucak. rabbim nasip ederse. sadece gebelik sansi orta haliyle kalinir mi onu bilmiyordum. yumurtalama günüme 4 gün var adete çok var 27 mart yani

Bendede yuklu o takvim ama korunmayi biraktigimizdan bu yana adetlerim duzensizlesti o yuzden o takvime guvenmiyrm
takvime işaret koyman lazim adet olacagi olmadığında felan regl tıkla felan diyo kendiliğinden işaretlemiyor. takip ediyorum kendi kendine işaretlemedi hiç.

nE TAKVİMİYMİŞ O MERAK ETTİM :D

Ahhh şu kirmizilarr yokmuu insanin moralini nasill bozuyorlarr oysaki ben bu ayy cok umutluydumm ;(((

Back