• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Canım yaaa maşallah neler yasamissiniz benim daha ilk ayim ya 24 ay uzun geldi ama tabii ki de buna da şükür insanlar 24 yıl uğraşıyorlar

İnşallh güzel haber getirirsin bizlere

Dualarım seninle ...
Bana da düşününce çok garip geliyor. Hep böyle şeyler bizim başımıza gelmez sanırız ya :) Rüyamda görsem inanmazdım bunları yaşayacağıma. İlk üç buçuk yıl hiç bebek istemedim. İki yıldır da olmuyor işte. 25 Mart doğum günüm. 30 olacağım. İnşallah doğum günü sürprizi olur :)

Cuma gunu yani adetten once cikarmi acaba bende yapayim ozaman
benm diğer gebeliğimde silik çizgiyle çıkmıştı canm bundada denicem duramam merak ediyorum :)

Teşekkür ederim :) Hoş buldum. 25 aydır bebek istiyorum. Ben miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. İkimizde bir bebek için ameliyat masasına yattık yani. Doktor yumurta gelişsin diye klomen verdi. Ben de insülin direnci yumurta gelişimini baskılamasın diye hiç karbonhidrat yemedim. Şimdi bir sürü yumurtam var ve bugün renksiz yumurtlama akıntım oldu :) Doktor bu ay çok umutluyum dedi :) İnşallah hep beraber güzel haberler alalımmm :) :)
hoşgeldin canm . Enerjin çok güzel yansımış anlatımlarına bu ay beraber alırız güzel haberleri inşallah ..

Bana da düşününce çok garip geliyor. Hep böyle şeyler bizim başımıza gelmez sanırız ya :) Rüyamda görsem inanmazdım bunları yaşayacağıma. İlk üç buçuk yıl hiç bebek istemedim. İki yıldır da olmuyor işte. 25 Mart doğum günüm. 30 olacağım. İnşallah doğum günü sürprizi olur :)

Hadi insallah canım benim ya güzel haberi beraber aliriz;)

Gunaydin kizlar reglm e 4 gun var ama dayanamayip test yaptim tabiki negatif cikti,zaten hicbir belirtide yoktu bosuna yaptim ama merak iste:))

aynen canım yaa dur bi 4 gün öncesinden hamile olsan da çıkmazzzz :)
Cikanlar varmis canim ama hayirlisi artik dedigim gibi hicbir belirti yok zaten dun biraz agiz kurulugu mide agrisi vardi oda tamamen gecti:KK43:

Iyi aksamlar kizlar
Folik asitimi ictim
Pazar adet gunum.. bu aksam ovulasyon testi yaptim hamileysek adete yakin pozitif cikiyomus ama benim silik cikti
Moralim bozuldu.. umutluydum ama artik bu ay da olmadi gibi hissediyorum
Hayırlısı bakalim
Canim benim de ovulasyon testi silik cikmisti hemde oyle boyle degil zor gorulecek kadar silik çıkmıştı lh hormonu sadece yumurtlamayla ilgili hamilelikte bi etkisi yok ferah tut icini

Gunaydin kizlar bugun tekrar kan verecegim cok korkuyorum bugun adet gunum ben hep adet olacagim gun affedersiniz ishal olurum yine oldum acaba kimyasal mi olacak diye o kadar tedirginim ki nacizane tavsiyem size regliniz gecmeden test yapmayin ben cok pisman oldum yaptigima inşallah hepimiz hayirli haberler aliriz

Canim benim de ovulasyon testi silik cikmisti hemde oyle boyle degil zor gorulecek kadar silik çıkmıştı lh hormonu sadece yumurtlamayla ilgili hamilelikte bi etkisi yok ferah tut icini
Canim ben de hamileligimi ilk ovulasyon testinden ogrendim adetime 5 gun mu ne vardi yapmaya basladim ayni koyulukta ikiside koyu cizgi cikti her gun.

ben de 16 martta 30 olacağım
inşallah hediye olur bize ya :KK19:

yaaa gerçekten mi :rolleyes:
forumda okumuştum biçok hamilenin pozitif çıkmış, gebelikte lh yüksek oluyomuş falan
neyse kırmızı kartı yemeden moral bozmayayım :KK33:

Iyi aksamlar kizlar
Folik asitimi ictim
Pazar adet gunum.. bu aksam ovulasyon testi yaptim hamileysek adete yakin pozitif cikiyomus ama benim silik cikti
Moralim bozuldu.. umutluydum ama artik bu ay da olmadi gibi hissediyorum
Hayırlısı bakalim

Bence ovulasyon filan değilde normal bi gebelik testi yapsan sen :KK51:

arkadaşlar doğurgan dönemde gebelik sansi orta haliyle hamile kalinir mi acaba yumurtalama günü beklemeden????

az önce kırmızı kart yedim
adetim başlıyo sanırım.. baya da umutluydum halbuki
sizler için hayırlısı olsun kızlar :KK19:
Bugunmuydu regl gunun hayirlisi olsun canim hemen ilk ay olacak diye bir kaide yok hem belki yerlesme kanamasi falandir belli olmaz yani

Bugunmuydu regl gunun hayirlisi olsun canim hemen ilk ay olacak diye bir kaide yok hem belki yerlesme kanamasi falandir belli olmaz yani
benim 3. ay bu canım
aslında takvim programına göre dündü adet ama ben ovulasyon yaptığımdageç yumurtladığımı görmüştüm o nedenle hesaplama yaparak 13 mart demiştim adet günüme
yok yerleşme falan değil hissediyo insan adet olacağını :KK43:

Back