2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kizlar bisey sorucam size bugun acayip bir kuruluk var agzimda folik asit kullanmaya baslayali 2 gun oldu ondan oldugunu dusunuyorum sizde de boyle bir yan etkisi varmi.gunde bir tane aliyorum aksamlari

Kizlar bisey sorucam size bugun acayip bir kuruluk var agzimda folik asit kullanmaya baslayali 2 gun oldu ondan oldugunu dusunuyorum sizde de boyle bir yan etkisi varmi.gunde bir tane aliyorum aksamlari

ben de yapmadı canım öyle bir şey ama bilemedim ki tam yatmadan önce içsen gece etki falan göstermez heralde :)

ben de yapmadı canım öyle bir şey ama bilemedim ki tam yatmadan önce içsen gece etki falan göstermez heralde :)
Tamam canim oyle yapayim ozaman ama bugun bende agiz kurulugu ve tat almada farklilik oldu netten baktim oyle yan etkiler olabiliyor devam ederse degisirim

Folik asit yapmiyor canim. Benimde agiz kurulugum agzimda eksi bir tatla uyaniyordum meger hamileliktenmis. Simdi gecti
Canim bende var bugun ozellikle agiz kurulugu kesin folik asittendir diye dusunuyorum,cunku hamile olduguma dair belirti yok,gogus hassasiyeti kasik agrisi falan bisey yok,netten baktim folik asitin boyle bir yan etkisi olabiliyor ama insallah senin dedigin gibidir:))

Canim agiz kurulugu bi de aci eksi bi tat bende de oluyodu benimki dr hamileliktenmis :)

canım seni de ekledim ilk mesaja aramıza hoşgeldin:)

2016 nisan ayını bilmiyorum canım ama gitme bir yere iyi haberler getir nisan da olsa fark etmez
saol inş.. bu ay hazirlikli degiliz:) affedersin geri çekme yöntemi kullaniyoruz:) 13 mart yumurtalama dönemi olsada nisanda yapıcaz 27 marttan sora inş.

saol inş.. bu ay hazirlikli degiliz:) affedersin geri çekme yöntemi kullaniyoruz:) 13 mart yumurtalama dönemi olsada nisanda yapıcaz 27 marttan sora inş.

Tamam canım hadi insallah iyi haberler getir bizlere de listemiz senlensin biraz :)

Bu arada ben bugün yürürken Sol kasığımda ağrı hissettim. Tabiki kendeme kandırıyor olabilirim ama hissettim. Ve hala hafiften mi ağrı var ama rahatsız edici bir ağrı değil çok hafif. Kızıyorum kendime. Kendimi bu kadar dinlememem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…