How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

benim BAT 27 mart.. ama nisan da hamile kalmak istiyorum:)

2016 nisan ayinda hamile kalmak isteyenler grubu yokmu??... BAT 27 mart fakat bu ay başlayamiyorum doktora gidicem hepsine baktircam çünkü... 7,5 ay önce hipertansiyondan karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim. çok korkuyorum halaa..:(

Gebeliğini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun, hayırlısıyla kucağınıza almak da nasip olur inşallah:anneadayı:
Bende hiçbir belirti yok, ilk gebeliğimden hatırladığım tek belirti bat ım gelmeden bir hafta öncesinden kokuya karşı aşırı hassaslaşmıştım, bu kez o da yok
Hayırlısı bakalım...

Diğer bebeğin korunmayı bırakınca kaçıncı ayda olmuştu

2016 nisan ayinda hamile kalmak isteyenler grubu yokmu??... BAT 27 mart fakat bu ay başlayamiyorum doktora gidicem hepsine baktircam çünkü... 7,5 ay önce hipertansiyondan karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim. çok korkuyorum halaa..:KK43:
Canim bende 5 aylik kaybettim benim gibi sende korkuyorsun demek hayırlısı

maalesef geç döllenme ihtimalimde suya düştü...
demekki düzenli olan adetim beni yanılttı..
3 günlük hayali bile beni havalara uçurmuştu..

nisana kaldım bende..
bekleyen arkadaşlar için sabırlar diliyorum..
hayırlısıyla hepimizin kucakları dolsun inşallah :KK61:

Kizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.
slm öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınza aldırsın.. sizi korkutmak ya da endişelendirmek istemiyorum ama bilinz kalınızda bulunsun ben 5. haftaya girmiş öyle test yapmıştım 675 çıkmıştı aynı sizinki gibi ve doktor keseyi göremedi bir hafta sonra gel tekrar bakarız dedi ve bende inandım tabi dkt ama çok büyük hata yaptım bebeklerim düşünce başka doktora gitmek zorunda kaldık doktorum bana gebelik testinin yapıldıktan sonra 2 günde bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi ve kesenin gözükmemesi bir problem belirtisidir dedi muayene şeklinin karın bölgesinden değilde vajina bölgesinden yapılması gerek dedi ... bende tekrar test yaptırın başka bir yerde en azından nacizane fikrim bu çünkü ben çok acı çektim kendimi çok suçladım neden başka bir dkt gitmedim diye...

benim BAT 27 mart.. ama nisan da hamile kalmak istiyorum:)

canım seni de ekledim ilk mesaja aramıza hoşgeldin:):KK68:

2016 nisan ayinda hamile kalmak isteyenler grubu yokmu??... BAT 27 mart fakat bu ay başlayamiyorum doktora gidicem hepsine baktircam çünkü... 7,5 ay önce hipertansiyondan karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim. çok korkuyorum halaa..:KK43:

2016 nisan ayını bilmiyorum canım ama gitme bir yere iyi haberler getir nisan da olsa fark etmez :KK68:

slm öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınza aldırsın.. sizi korkutmak ya da endişelendirmek istemiyorum ama bilinz kalınızda bulunsun ben 5. haftaya girmiş öyle test yapmıştım 675 çıkmıştı aynı sizinki gibi ve doktor keseyi göremedi bir hafta sonra gel tekrar bakarız dedi ve bende inandım tabi dkt ama çok büyük hata yaptım bebeklerim düşünce başka doktora gitmek zorunda kaldık doktorum bana gebelik testinin yapıldıktan sonra 2 günde bir tekrar yapılması gerektiğini söyledi ve kesenin gözükmemesi bir problem belirtisidir dedi muayene şeklinin karın bölgesinden değilde vajina bölgesinden yapılması gerek dedi ... bende tekrar test yaptırın başka bir yerde en azından nacizane fikrim bu çünkü ben çok acı çektim kendimi çok suçladım neden başka bir dkt gitmedim diye...
Canim beta 1500 olmadan kese gorunmuyormus. Ki vajinal ultrasyona cok karsiyim. Bende endiselendim simdi. Gidip bir kan testi daha mi yapsam yoksa baska bir doktora mi gitsem??

Canim beta 1500 olmadan kese gorunmuyormus. Ki vajinal ultrasyona cok karsiyim. Bende endiselendim simdi. Gidip bir kan testi daha mi yapsam yoksa baska bir doktora mi gitsem??
korkmayın lütfen korkutmak istemiyorum aslında bende karşıydım vajinal ultrasona ama dkt öyle deyince bebeklerimide kaybettiğim için o an hiçbirşey demedim öyle bakınca bebeğin birinin yaşadığını söyledi ama geç kalındığı için onuda kurtaramadı malesef... endişelenmeyin ama tedbiri elden bırakmayın kan testi yaptırın tekrar değerler artıyorsa sıkıntı yoktur..

Back