Bu arada ben bugün yürürken Sol kasığımda ağrı hissettim. Tabiki kendeme kandırıyor olabilirim ama hissettim. Ve hala hafiften mi ağrı var ama rahatsız edici bir ağrı değil çok hafif. Kızıyorum kendime. Kendimi bu kadar dinlememem gerekiyor
Maşallah canım. .
Acaba bizim de ilk aydan olacak mı 22 martı dört gözle bekliyorum
İnşallah sizler de çok beklemezsiniz kızlarMaşallah. İnşallah bizimde olur hemenn
İnşallah sizler de çok beklemezsiniz kızlar
Benimde 22 mart hep beraber sevinçli haberler alalım inşallahMaşallah canım. .
Acaba bizim de ilk aydan olacak mı 22 martı dört gözle bekliyorum
maşallah çok sevindim içim rahatladı kendim gibi sevindim..Kan verdim sonucumu da aldim beta 1905 olmus masllah benim kucugume..darisi sizlerin ve tum anne olmak isteyenlerin başina.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Biz 2 aydır denemeler yapıyoruz Hamile olmayı çok istiyorum adetime 14 gün var belim çok ağrıyo göğsüm çok hassas karnım çok şiş ve sarı akıntım var bunlar normalde adetime bir hafta kala olurdu ama daha iki hafta var sizce hamilemiyimdir hemen heveslenmekte istemiyorum yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim canım ekleyebilirsinCanimm valla çok isterim hamilesin demeyi ama 14 günde uzunca bir süre bu kadar önceden belirtiler ortaya çıkar mı umarım deneyimli arkadaşlar yazarlar...
Bu arada aramıza hoşgeldin ekliyorum seni de hemen listeye
Canim adetten 14 gun once yumurtlama oluyor bence ondandir boyle hissetmen bu gunleri degerlendir, yunurtalama doneminde hamile kalma sansi cok daha fazla.Yani adete iki hafta kalmisken zor yani canimTeşekkür ederim canım ekleyebilirsinartık bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi belirtiler var adetimede daha iki hafta var
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Biz 2 aydır denemeler yapıyoruz Hamile olmayı çok istiyorum adetime 14 gün var belim çok ağrıyo göğsüm çok hassas karnım çok şiş ve sarı akıntım var bunlar normalde adetime bir hafta kala olurdu ama daha iki hafta var sizce hamilemiyimdir hemen heveslenmekte istemiyorum yardımcı olur musunuz?
Öyle galiba canımYumurtlama belirtileri :)
Benimde 14 mart bende yok canim usutmediysen bunlarda birer belirti:)Bat 14 mart ve yakın olanlar sizde sık idrara çıkma ve sarı akıntı varmı . Acaba üşüttümmü ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?