• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Bu arada ben bugün yürürken Sol kasığımda ağrı hissettim. Tabiki kendeme kandırıyor olabilirim ama hissettim. Ve hala hafiften mi ağrı var ama rahatsız edici bir ağrı değil çok hafif. Kızıyorum kendime. Kendimi bu kadar dinlememem gerekiyor :KK43:

Bende oyleyim kendimi dinlemekten bi hos oldum

kızlar benide ekleyin aranıza klomen +çatlatma iğnemi oldum daha ilk tedavim 2 yıldır istiyoruz ama tedaviye yeni başladım.23 mart bat şuan çalışmalar bir gün arayla rabbim hepimizin kucaklarını doldursun bu ay inşallah sıralanlım arka arkaya :)

kızlar doktordan geldim dün 55 olan hcg değerim bugün 105. rahim kalınlığım 22. progeston değeri 44 düşük tehlikeside yok şuan sağlıklı bir gebelik dedi doktor. cuma tekrar kan vericem 1 hafta snrada keseyi görmeye gidicem. şuan 4+1 iz.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Biz 2 aydır denemeler yapıyoruz Hamile olmayı çok istiyorum adetime 14 gün var belim çok ağrıyo göğsüm çok hassas karnım çok şiş ve sarı akıntım var bunlar normalde adetime bir hafta kala olurdu ama daha iki hafta var sizce hamilemiyimdir hemen heveslenmekte istemiyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Biz 2 aydır denemeler yapıyoruz Hamile olmayı çok istiyorum adetime 14 gün var belim çok ağrıyo göğsüm çok hassas karnım çok şiş ve sarı akıntım var bunlar normalde adetime bir hafta kala olurdu ama daha iki hafta var sizce hamilemiyimdir hemen heveslenmekte istemiyorum yardımcı olur musunuz?

Canimm valla çok isterim hamilesin demeyi ama 14 günde uzunca bir süre bu kadar önceden belirtiler ortaya çıkar mı umarım deneyimli arkadaşlar yazarlar...

Bu arada aramıza hoşgeldin ekliyorum seni de hemen listeye ;)

yesa yesa Cnmm biz nisana kaldık sanırım
Neyse 14 martta korunma sürecim bitiyor en azından doktorum dan utanmam :D

Canimm valla çok isterim hamilesin demeyi ama 14 günde uzunca bir süre bu kadar önceden belirtiler ortaya çıkar mı umarım deneyimli arkadaşlar yazarlar...

Bu arada aramıza hoşgeldin ekliyorum seni de hemen listeye :KK66:
Teşekkür ederim canım ekleyebilirsin :KK9: artık bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi belirtiler var adetimede daha iki hafta var :KK64:

Teşekkür ederim canım ekleyebilirsin :KK9: artık bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi belirtiler var adetimede daha iki hafta var :KK64:
Canim adetten 14 gun once yumurtlama oluyor bence ondandir boyle hissetmen bu gunleri degerlendir, yunurtalama doneminde hamile kalma sansi cok daha fazla.Yani adete iki hafta kalmisken zor yani canim

Şuan yumurtlama dönemindeyim ondan galiba daha önce böyle olmadım merak ettim bilginiz için teşekkür ederim :KK52: Değerlendiriyorum zaten inşallah olur :KK36:

Yumurtlama belirtileri :)

Kizlar merhaba 1 haftadir girmiyorum umarim herkes iyidir kac kisi hamile kaldi kizlar iyi haberler getiren oldumu hicc..
Benim adet gunum normalde 11 mart 12 martta olabilir .. bekliyorumm insallah vardir biseylerrr . .. ;)

Bat 14 mart ve yakın olanlar sizde sık idrara çıkma ve sarı akıntı varmı . Acaba üşüttümmü ben ..

Back