How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Tebrik ederim canim aklina kotu birsey getirip stres yapma insallah saglikla kucagina alirsin.Belirti varmiydi canim hissettinmi bziimle paylasirmisin:)
saol canım teşekkür ederim. ocak ayından beri ovulasyon testi kullanıyorum. geçen ay ovulasyon günümden itibaren kasıklarım göğüslerim hep sancıyordu dedim tmm bu ay var ama birşey yoktu. bu aysa ovulasyon günüm 24 şubattı 23 25 şubatta beraberlik oldu. 1 gün kasığım sancıdı ve o günden sonra hiçbirşey hissetmedm. son 4-5 gündür midem bulanıyordu ve yanıyordu yediklerimden sandım. 4 gün önce gebelik testi negatifti. dedim gene yok heralde. dün ovulasyon yaptım koyuydu çizgi dedim yarın bat kesin hasta olurum olmazsam son ovulasyon testimle gebeliği yaparım yaptım ve pozitif. şimdi testimin sonucunu bekliyorum bakalım kısmet ne olacak.

başla başla canım aman ihmal etme :KK68:

ben kendim aldım canım forumlarda folic 1 'den bahsetmişlerdi onu aldım ama hepsi aynı bence bi fark yok :kk77:

A Antihindistancevizi ........................6 mart :anneadayı::nazar:
@Mrcege...........................................8 mart
Kuzugiller Kuzugiller ...................................10 mart
@tubaender .....................................11 mart
@jtaime020626................................11 mart
@Zanamm174...................................12 mart
_meLinDa_ _meLinDa_ ..................................13 mart
masal3487 masal3487 ......................................14 mart
@mutlubirisi ....................................14 mart
@55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
@loliss................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@Cirkinsurat......................................17 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
@Bihter34 ..........................................19 mart
@durulavinya.....................................19 mart
@mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
@nurrr35. ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa yesa .................................................22 mart
@bhr_su..............................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@agustos72...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
@eniyikadinoyuncu..........................4 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@kubito.............................................6 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)

KızlarRR folik asit almayi ihmal etmeyelim

Bat i geçenlerden haber bekliyoruz

Süt yoğurt peynir vazgecilmezimiz olsun:KK66:

Zararlı şeyleri bırakalım artık :KK66:

Ben folidoce kullanıyorum B12 takviyesi de varmış onun diğerlerini bilmiyorum var mı diye ama b12 li olması hoşuma gitti

Bu arada ben gece içiyorum yazamadım iki gün ama içtim hiç kaçırmadım :KK16:

3 gün geciktim test yaptım negatif çıktı kan testim de öyle..

hiç şaşmayan reglim gelmedi geleceği yok... herkes stresten dese bile içimde bir ümit hala bekliyorum belki geç döllenmedir diye..

sümüksü bi akıntı var sürekli ne ağrı sızı hiç bişey yok.. günler geçiyor, hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allahım bana da isteyen herkese de en kısa sürede nasip etsin inşallah

3 gün geciktim test yaptım negatif çıktı kan testim de öyle..

hiç şaşmayan reglim gelmedi geleceği yok... herkes stresten dese bile içimde bir ümit hala bekliyorum belki geç döllenmedir diye..

sümüksü bi akıntı var sürekli ne ağrı sızı hiç bişey yok.. günler geçiyor, hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allahım bana da isteyen herkese de en kısa sürede nasip etsin inşallah

canım inşallah güzel haberi alırsın:)

ilk mesaja ekleyelim mi seni de :)

canım inşallah güzel haberi alırsın:)

ilk mesaja ekleyelim mi seni de :)

ekleyelim :KK46:

belki geç döllenmedir olmadı bi sonraki ay olur napalım totem yapmış olurum madem ekleyeliim :KK200:

saol canım teşekkür ederim. ocak ayından beri ovulasyon testi kullanıyorum. geçen ay ovulasyon günümden itibaren kasıklarım göğüslerim hep sancıyordu dedim tmm bu ay var ama birşey yoktu. bu aysa ovulasyon günüm 24 şubattı 23 25 şubatta beraberlik oldu. 1 gün kasığım sancıdı ve o günden sonra hiçbirşey hissetmedm. son 4-5 gündür midem bulanıyordu ve yanıyordu yediklerimden sandım. 4 gün önce gebelik testi negatifti. dedim gene yok heralde. dün ovulasyon yaptım koyuydu çizgi dedim yarın bat kesin hasta olurum olmazsam son ovulasyon testimle gebeliği yaparım yaptım ve pozitif. şimdi testimin sonucunu bekliyorum bakalım kısmet ne olacak.
Tekrardan tebrik ederim canim insallah sorunsuz bir gebelik yasarsin,bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah.
Anladigim kadariyla cok fazla belirti yasamamissin benim ovulasyon gunum 29 subatti yani ustunden 9 gun gecti ama hic bir belirti yok hayirlisi bu ay sart degil ama yaza kadar olur insallah.

Kızlar merhaba.. Bisey sormak istiyorum.. Bu ay ilk defa bebek sahibi olmak istedim.Dr. Takibi altında klomen kullandım yumurtalar baya gelişmişti haftada 3 defa doktor çağırıp duruyordu o derece kontrol altındaydım bugün yarin çatlar dediğinde 3-4 gün şiddetli kasık bel ağrısı çektim o günleri degerlendirdk reglime 10gun var ve normalde benim reglime 10 gün kala gogus ağrısı olurdu anlardm şimdi ise hiçbir belirti yok :s neden olabilir acaba hamile olacağımı da hiç düşünemiyorum işin açıkçası çünkü çikolata kistim var :110: bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Kizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.

Kizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.
Canim 1500 üstü kese gorunuyo adet gectikten sonra degerler artiyo 5. Hafta sonlarinda ortalama kese 7. Hafta da kalp atisi diye biliyorum

kızlar benim değer 55 çıktı. doktor gebelik baslangıcı pozitif dedi. yarına gün aldım kadın doğuma. bat bugündü. çokmu düşük değerim

kızlar benim değer 55 çıktı. doktor gebelik baslangıcı pozitif dedi. yarına gün aldım kadın doğuma. bat bugündü. çokmu düşük değerim

Cnm tebrikler ovu testinin markası neydi

değerin bence iyi geç döllenme olabilir
bence hemen doktora gitme derim çünkü kese vs gözükmeyecek nasılsa
2 gün sonra kan testini tekrarla sonra git bence

hayırlı olsunnn topik gebe kaynıyo :KK200:

değerin bence iyi geç döllenme olabilir
bence hemen doktora gitme derim çünkü kese vs gözükmeyecek nasılsa
2 gün sonra kan testini tekrarla sonra git bence

hayırlı olsunnn topik gebe kaynıyo :KK200:
AİLE HEKİMİM GİT DEDİ BENDE RANDEVU ALDIM CANIM. BENCEDE DAHA ÇOK YENİ AMA NYSE GİDEYİM Bİ.

Back