- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
kızlar beta 33.01 çıktı reglime iki gün var ama biraz düşük mü ki acaba
canım bana normal geldi regl bile geçmedi çünkü ama deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beta 33.01 çıktı reglime iki gün var ama biraz düşük mü ki acaba
Ben bu kisma kadar arastirmistim kaldim böyle :) abim doktor ona sordum o da normal dedi gercicanım bana normal geldi regl bile geçmedi çünkü ama deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar :)
saol canım teşekkür ederim. ocak ayından beri ovulasyon testi kullanıyorum. geçen ay ovulasyon günümden itibaren kasıklarım göğüslerim hep sancıyordu dedim tmm bu ay var ama birşey yoktu. bu aysa ovulasyon günüm 24 şubattı 23 25 şubatta beraberlik oldu. 1 gün kasığım sancıdı ve o günden sonra hiçbirşey hissetmedm. son 4-5 gündür midem bulanıyordu ve yanıyordu yediklerimden sandım. 4 gün önce gebelik testi negatifti. dedim gene yok heralde. dün ovulasyon yaptım koyuydu çizgi dedim yarın bat kesin hasta olurum olmazsam son ovulasyon testimle gebeliği yaparım yaptım ve pozitif. şimdi testimin sonucunu bekliyorum bakalım kısmet ne olacak.Tebrik ederim canim aklina kotu birsey getirip stres yapma insallah saglikla kucagina alirsin.Belirti varmiydi canim hissettinmi bziimle paylasirmisin:)
canım bana normal geldi regl bile geçmedi çünkü ama deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar :)
başla başla canım aman ihmal etme
ben kendim aldım canım forumlarda folic 1 'den bahsetmişlerdi onu aldım ama hepsi aynı bence bi fark yok
A Antihindistancevizi ........................6 mart
@Mrcege...........................................8 mart
Kuzugiller ...................................10 mart
@tubaender .....................................11 mart
@jtaime020626................................11 mart
@Zanamm174...................................12 mart
_meLinDa_ ..................................13 mart
masal3487 ......................................14 mart
@mutlubirisi ....................................14 mart
@55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
@loliss................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@Cirkinsurat......................................17 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
@Bihter34 ..........................................19 mart
@durulavinya.....................................19 mart
@mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
@nurrr35. ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa .................................................22 mart
@bhr_su..............................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@agustos72...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
@eniyikadinoyuncu..........................4 mart (bir sonraki aya inş )
@kubito.............................................6 mart (bir sonraki aya inş )
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş )
KızlarRR folik asit almayi ihmal etmeyelim
Bat i geçenlerden haber bekliyoruz
Süt yoğurt peynir vazgecilmezimiz olsun
Zararlı şeyleri bırakalım artık
3 gün geciktim test yaptım negatif çıktı kan testim de öyle..
hiç şaşmayan reglim gelmedi geleceği yok... herkes stresten dese bile içimde bir ümit hala bekliyorum belki geç döllenmedir diye..
sümüksü bi akıntı var sürekli ne ağrı sızı hiç bişey yok.. günler geçiyor, hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allahım bana da isteyen herkese de en kısa sürede nasip etsin inşallah
canım inşallah güzel haberi alırsın:)
ilk mesaja ekleyelim mi seni de :)
Tekrardan tebrik ederim canim insallah sorunsuz bir gebelik yasarsin,bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah.saol canım teşekkür ederim. ocak ayından beri ovulasyon testi kullanıyorum. geçen ay ovulasyon günümden itibaren kasıklarım göğüslerim hep sancıyordu dedim tmm bu ay var ama birşey yoktu. bu aysa ovulasyon günüm 24 şubattı 23 25 şubatta beraberlik oldu. 1 gün kasığım sancıdı ve o günden sonra hiçbirşey hissetmedm. son 4-5 gündür midem bulanıyordu ve yanıyordu yediklerimden sandım. 4 gün önce gebelik testi negatifti. dedim gene yok heralde. dün ovulasyon yaptım koyuydu çizgi dedim yarın bat kesin hasta olurum olmazsam son ovulasyon testimle gebeliği yaparım yaptım ve pozitif. şimdi testimin sonucunu bekliyorum bakalım kısmet ne olacak.
üzülmeyin değeriniz süper ötesiKizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.
Ayyy gercekten moral oldu kendimi temizlige vurdum. Stres yapinca hemen temizlik biz kadinlarüzülmeyin değeriniz süper ötesi
1500lerden önce kese gözükmüyormuş zaten
daha zamanı var
Canim 1500 üstü kese gorunuyo adet gectikten sonra degerler artiyo 5. Hafta sonlarinda ortalama kese 7. Hafta da kalp atisi diye biliyorumKizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.
kızlar benim değer 55 çıktı. doktor gebelik baslangıcı pozitif dedi. yarına gün aldım kadın doğuma. bat bugündü. çokmu düşük değerim
saol canım laboquic markaydı. internetten toplu almıştım.Cnm tebrikler ovu testinin markası neydi
değerin bence iyi geç döllenme olabilirkızlar benim değer 55 çıktı. doktor gebelik baslangıcı pozitif dedi. yarına gün aldım kadın doğuma. bat bugündü. çokmu düşük değerim
AİLE HEKİMİM GİT DEDİ BENDE RANDEVU ALDIM CANIM. BENCEDE DAHA ÇOK YENİ AMA NYSE GİDEYİM Bİ.değerin bence iyi geç döllenme olabilir
bence hemen doktora gitme derim çünkü kese vs gözükmeyecek nasılsa
2 gün sonra kan testini tekrarla sonra git bence
hayırlı olsunnn topik gebe kaynıyo
saol canım laboquic markaydı. internetten toplu almıştım.