How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

kızlar benim değer 55 çıktı. doktor gebelik baslangıcı pozitif dedi. yarına gün aldım kadın doğuma. bat bugündü. çokmu düşük değerim
Canim benim de bata 2 gun var 33 cikti battan sonra artiyo deger bi de onemli olan iki gun sonra iki kat artmasi ben doktora gitmeyecegim cunku doktorlar tedbirli olmak adina cok korkutuyolar

Kizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.

Canım doktor normal görünmemesi Dediği an lütfen endiselenmeyi bırakalım evet söylemesi kolay yapması zor ama emin ol sıkıntılı bir durum olsa söylüyorlar kendi anneMiz Babamız Arkadaşımız gibi duygusal düşünüyorlar "yok yok bir şey yoktur " tarZında olmuyor onların söyledikleri

;)

Cokkk iyi Topigimizin Hamileleri varr artikk darisi Biz Bekleyenlerin Basina,, yesa yesa ben bugünkü folik asidini ictim cnm

Supersin canım benim aksama liste yapalım

Bundan sonra haftalık listeler de yapacağız

Her hafta farklı bir kategori seçeceğiz ve hafta boyunca o kategoriye dikkat EdeceGiz

Mesela sut ve süt ürünleri Kategorisi olacak meyve kategorisi olacak paylaşım yapıp listeye adımızı ekleyexegiz

Biraz daha zamana ihtiyaç var hamilelerİmiz az çoğalsin başlarız ;)

Canım doktor normal görünmemesi Dediği an lütfen endiselenmeyi bırakalım evet söylemesi kolay yapması zor ama emin ol sıkıntılı bir durum olsa söylüyorlar kendi anneMiz Babamız Arkadaşımız gibi duygusal düşünüyorlar "yok yok bir şey yoktur " tarZında olmuyor onların söyledikleri

:KK66:
Annem de oyle soyledi. Doktor Beni ultrasyona almadan dedi cok erken gorunmez. Gebeligin pozitif ve normal gidiyor simdilik dedi. Haftaya cuma gel birsey olursa da aramaktan ve gelmekten cekinme dedi.

Gebeliğini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun, hayırlısıyla kucağınıza almak da nasip olur inşallah:anneadayı:
Bende hiçbir belirti yok, ilk gebeliğimden hatırladığım tek belirti bat ım gelmeden bir hafta öncesinden kokuya karşı aşırı hassaslaşmıştım, bu kez o da yok
Hayırlısı bakalım...

Benim de adetime 3-4 var bugün kan testi yaptım negatif :(( sizce olsaydı çıkmaz mıydı

Back