- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Kizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.
adet günün bugündü değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar beta 675 benim doktor karin ultrasyonuna bakti kese gorulmedi haftaya cuma gel dedi. Acaba kese mi yok ama normal gorulmemesi cok erken dedi. Ben de endiselendim. Cok uzgunum.
Canim benim de bata 2 gun var 33 cikti battan sonra artiyo deger bi de onemli olan iki gun sonra iki kat artmasi ben doktora gitmeyecegim cunku doktorlar tedbirli olmak adina cok korkutuyolarkızlar benim değer 55 çıktı. doktor gebelik baslangıcı pozitif dedi. yarına gün aldım kadın doğuma. bat bugündü. çokmu düşük değerim
Cokkk iyi Topigimizin Hamileleri varr artikk darisi Biz Bekleyenlerin Basina,, yesa ben bugünkü folik asidini ictim cnm
Hayir adet gunumun 3. Gunu bugunadet günün bugündü değil mi
Annem de oyle soyledi. Doktor Beni ultrasyona almadan dedi cok erken gorunmez. Gebeligin pozitif ve normal gidiyor simdilik dedi. Haftaya cuma gel birsey olursa da aramaktan ve gelmekten cekinme dedi.Canım doktor normal görünmemesi Dediği an lütfen endiselenmeyi bırakalım evet söylemesi kolay yapması zor ama emin ol sıkıntılı bir durum olsa söylüyorlar kendi anneMiz Babamız Arkadaşımız gibi duygusal düşünüyorlar "yok yok bir şey yoktur " tarZında olmuyor onların söyledikleri
Yalan olmasin tam hatirlamiyorum canim. Iki bilindik alisveris sitesibden biriydi. 50 tane ovu 10 tane gebelik testi 30 tlye almistimHangi site ve nekadara almıştın cnm
Ben bu ay predictor aldım ama farkediyormuki
Benim de adetime 3-4 var bugün kan testi yaptım negatif ( sizce olsaydı çıkmaz mıydı
Yalan olmasin tam hatirlamiyorum canim. Iki bilindik alisveris sitesibden biriydi. 50 tane ovu 10 tane gebelik testi 30 tlye almistim
Bekleyelim canım ama ümidim kırıldı yaKan testinde 3 gün öncesinde çıkar derler canım ama genelleme yapmamak lazım dur bakalım bi günün gelsin
İnternette toplu olarak satiliyor canim oyle al sende. Eczaneden fln alirsan pahaliya geliyor.Çok iyi ya ben 7 tane ovu testini 55 e aldım
Çok iyi ya ben 7 tane ovu testini 55 e aldım
Folik asitimi aldim doktor gunde 3 tane ic dedi umarim unutmam sabah oyle aksam ☺
Folik asitimi aldim doktor gunde 3 tane ic dedi umarim unutmam sabah oyle aksam ☺
Benim de ilaclarla hic aram yoktur. Bilincaltim o yuzden unutturmayi tercih ediyor. Ama ben inatla gozumun onunde tutuyorum.Bende günde 3 tane içiyorum çantamda gezdiriyorum unutmayayım diye ama unuttuğum Zamanlar oluyor