- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah rabbim nazarlardan korusun sağlıkla gelsin dünyaya cennet kokulu...Bugun gidip test yaptirayim ama benim bugun 5+0. haftam. Aslinda hissediyorum bebegim iyi cunku kelebekler var gb kipirtilarim var :) progestan da kullaniyorum.
Simdi kan vermeye gidiyorum. Insallah ikiye katlanmistir.maşallah rabbim nazarlardan korusun sağlıkla gelsin dünyaya cennet kokulu...
amin amin inşallah bende yarın gidicem inşallah hamileyimdir...Simdi kan vermeye gidiyorum. Insallah ikiye katlanmistir.
Kizlar bisey sorucam size bugun acayip bir kuruluk var agzimda folik asit kullanmaya baslayali 2 gun oldu ondan oldugunu dusunuyorum sizde de boyle bir yan etkisi varmi.gunde bir tane aliyorum aksamlari
Tamam canim oyle yapayim ozaman ama bugun bende agiz kurulugu ve tat almada farklilik oldu netten baktim oyle yan etkiler olabiliyor devam ederse degisirimben de yapmadı canım öyle bir şey ama bilemedim ki tam yatmadan önce içsen gece etki falan göstermez heralde :)
Folik asit yapmiyor canim. Benimde agiz kurulugum agzimda eksi bir tatla uyaniyordum meger hamileliktenmis. Simdi gectiben de yapmadı canım öyle bir şey ama bilemedim ki tam yatmadan önce içsen gece etki falan göstermez heralde :)
Canim bende var bugun ozellikle agiz kurulugu kesin folik asittendir diye dusunuyorum,cunku hamile olduguma dair belirti yok,gogus hassasiyeti kasik agrisi falan bisey yok,netten baktim folik asitin boyle bir yan etkisi olabiliyor ama insallah senin dedigin gibidir:))Folik asit yapmiyor canim. Benimde agiz kurulugum agzimda eksi bir tatla uyaniyordum meger hamileliktenmis. Simdi gecti
Canim agiz kurulugu bi de aci eksi bi tat bende de oluyodu benimki dr hamileliktenmis :)Canim bende var bugun ozellikle agiz kurulugu kesin folik asittendir diye dusunuyorum,cunku hamile olduguma dair belirti yok,gogus hassasiyeti kasik agrisi falan bisey yok,netten baktim folik asitin boyle bir yan etkisi olabiliyor ama insallah senin dedigin gibidir:))
:))valla insallah ondandir degilse kullandigim folik asiti degistirmem gerekecekCanim agiz kurulugu bi de aci eksi bi tat bende de oluyodu benimki dr hamileliktenmis :)
saol inş.. bu ay hazirlikli degiliz:) affedersin geri çekme yöntemi kullaniyoruz:) 13 mart yumurtalama dönemi olsada nisanda yapıcaz 27 marttan sora inş.canım seni de ekledim ilk mesaja aramıza hoşgeldin:)
2016 nisan ayını bilmiyorum canım ama gitme bir yere iyi haberler getir nisan da olsa fark etmez![]()
saol inş.. bu ay hazirlikli degiliz:) affedersin geri çekme yöntemi kullaniyoruz:) 13 mart yumurtalama dönemi olsada nisanda yapıcaz 27 marttan sora inş.
İlk ayda canımDiğer bebeğin korunmayı bırakınca kaçıncı ayda olmuştu
İlk ayda canım
İlk ayda canım
Maşallah canım. .
Acaba bizim de ilk aydan olacak mı 22 martı dört gözle bekliyorum![]()
Kac gunun varki canim acele etme benim 5 gunum var bende de hic belirti yok.
Insallah canim hayirlisi ilk ay olacak diye bir kaide yok ama olsada fena olmaz hani:))Canim gecen ay 26 gunde olmustum Bu ayda 26 ise dun olmaliydim bekleyecegim birazdaha bakalim insallah hamileyizdir
Insallah canim hayirlisi ilk ay olacak diye bir kaide yok ama olsada fena olmaz hani:))