• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Iste boyle cok silik onun icin emin olamiyorum

Eklentiler

• 1457421433972-153487423.jpg
    1457421433972-153487423.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 98
Ne
canım benim bende tam emin olamıyorum adetim gecikmedikçede hamileyim diye ümitlenmek istemiyorum kimyasalı var bunun dış gebeliği var kanımı vereyim iki gün sonra da iki kat attığını göreyim o zaman inanacağım :)

Nefertiti ovulasyon aleti kullandinmi cnm kullandiysan marka verebilirmisin

günaydın arkadaşlar. bugün bat günümdü. az önce test yaptım galiba hamileyim. silik bir çizgi çıktı ovulasyon testide baya koyu. kan vermeye gidicem.
Insallah Allah gonlune gore verir. Bende kan vermistim dun bugun hemsire aradi 5 haftalik hamile gorunuyorsun dedi. Insallah beraber bekleriz bebeklerimizi

hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.. inşallah rabbim 2016 hepimizi anne yapar sağlıklı mubarek evlatlar verir.. benim batım 11 mart ama hiç belirtim yok normalde çok ağrılı olur reglim ve 28 günde bir oluyorum aslında bugün regl olmam lazım dı ... ama ben ne hamilelik ne regl hiçbirşey hissetmiyorum galiba korkuyorum ikizlerimi kaybettiğimden beri inşaallah yanılırım ve hamileyimdir...

amin canım hayırlısıysa inş. ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durdugundan aldırmak zorunda kalmıştım. pek neşem yok açıkcası. birşey olur mu yine diye. sağlıklı bir şekilde doğana kadar inanamıcam heralde

Hiçbir şekilde olumsuz düşünme lütfen bende kimyasal gebelik geçirdim bence hemen doktora git ki ekstra birşey kullanman gerekebilir...mutluluğunun tadını çıkar...

Hiçbir şekilde olumsuz düşünme lütfen bende kimyasal gebelik geçirdim bence hemen doktora git ki ekstra birşey kullanman gerekebilir...mutluluğunun tadını çıkar...
teşekkür ederim canım aile hekiminde kan verdim. sonuçlar 3 te çıkacak. yarında doktora gidicem endokrine.

kızlar beta 33.01 çıktı reglime iki gün var ama biraz düşük mü ki acaba

Back