Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ay kullanmıştım canım laboquik ama bu ay yumurtlama zamanıma falan bakmadım hiç körlemeye oldu yani :)canim ovulasyon aletimi kullandin kullandiysan marka yazabilirmisin
canım benim bende tam emin olamıyorum adetim gecikmedikçede hamileyim diye ümitlenmek istemiyorum kimyasalı var bunun dış gebeliği var kanımı vereyim iki gün sonra da iki kat attığını göreyim o zaman inanacağım :)
geçen ay kullanmıştım canım laboquik ama bu ay yumurtlama zamanıma falan bakmadım hiç körlemeye oldu yani :)
Iste boyle cok silik onun icin emin olamiyorum
benim de 21 Mart doğum günüm canım inşaallh alırsın hediyeni :)hamile arkadaşları çoook tebrik ediyorum, maşallah
darısı bize olsun ben de doğum günü hediyesi istiyorum bat 13 mart doğum günüm 16 mart
günaydın arkadaşlar. bugün bat günümdü. az önce test yaptım galiba hamileyim. silik bir çizgi çıktı ovulasyon testide baya koyu. kan vermeye gidicem.
Günaydın kizlar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun ben bigun hediyemi aldim sabah test yaptim ve silik cizgiyi gördüm resmi de gonderecegim ama cok az belli oluyo resimde sdi saglik ocağına gidip kan vereceğim
telefonumun şarj olmasını bekliyorum canım :) 3 buçuk saatte çıkıyomuş zaten sonuç :)canım iyi haberlerini bekliyoruz hadi kalk kan ver de gel![]()
Insallah Allah gonlune gore verir. Bende kan vermistim dun bugun hemsire aradi 5 haftalik hamile gorunuyorsun dedi. Insallah beraber bekleriz bebeklerimizigünaydın arkadaşlar. bugün bat günümdü. az önce test yaptım galiba hamileyim. silik bir çizgi çıktı ovulasyon testide baya koyu. kan vermeye gidicem.
Benim de dogum gunum 29 mart ben erken dogum gunu hediye mi aldim darisi senin basina bebek.hamile arkadaşları çoook tebrik ediyorum, maşallah
darısı bize olsun ben de doğum günü hediyesi istiyorum bat 13 mart doğum günüm 16 mart
gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve bana inşaallah..Insallah Allah gonlune gore verir. Bende kan vermistim dun bugun hemsire aradi 5 haftalik hamile gorunuyorsun dedi. Insallah beraber bekleriz bebeklerimizi
amin canım hayırlısıysa inş. ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durdugundan aldırmak zorunda kalmıştım. pek neşem yok açıkcası. birşey olur mu yine diye. sağlıklı bir şekilde doğana kadar inanamıcam heralde
teşekkür ederim canım aile hekiminde kan verdim. sonuçlar 3 te çıkacak. yarında doktora gidicem endokrine.Hiçbir şekilde olumsuz düşünme lütfen bende kimyasal gebelik geçirdim bence hemen doktora git ki ekstra birşey kullanman gerekebilir...mutluluğunun tadını çıkar...
teşekkür ederim canım aile hekiminde kan verdim. sonuçlar 3 te çıkacak. yarında doktora gidicem endokrine.