How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

:) 27 yasindayim canim 7 aylik evliyim ama esim benden 10 yas buyuk oldugu icin o cok istiyo yasim geciyo diyo bizde kasimdan beri istiyoruz ama bi takim saglik sorunlari nedeniyle gecen aydan itibaren degerlendirmeye basladik sirf cocuk icin calismayi falan da biraktim ben cok hazirim gebelik arastirmalarim bitti cocuk yetistirmeyi araştırıyorum artik :)
Gunaydin canim Allah hayirli şifalar versin insallah bir daha saglik sorunlariyla ugrasmassiniz.Kafaya takmamak lazim bizde iki ay oldu isteyeli ama ya bir hastaligim varsa ya olmassa diye sacma sapan kuruntularla bogusuyorum.
Ama gaybi sadece Allah bilir elimizden geleni yapip tevekkul etmeliyiz.
Erkek icin yasin bir onemi yok 50 yasinda bile cocuk sahibi olabiliyorlar,insallah hayirlisiyla bizimde evlatlarimiz olur, ne guzel arastirmayi seven bir anne adiyisin:)

benm yaş 27 canm 2.5 yaşında oğlum var bende açıkcası oğlum için çok istiyorum arkadaş olsun beraber büyüsünler istiyorum

bazı kişilerde hiç belirti olmuyor canm .. Benmde bat 14 mart açıkcası kendimi çok dinlediğim için ve enfeksiyon geçirdiğim için belirtilere yoruyorum ama ümitli değilim hayırlısı olsun . Ama bi an önce cumayı bekliyorum test yapmak için çünkü diğer gebeliğimde 3 gün kala silik çizgiyle görmüştüm buda öyle olur inşallah hayırlısıyla

merhaba hoşgeldin canm amin hepimiz güZel haberler alıp verelim inşallah :)
Valla canim bende sifir belirti dun biraz sol kasigim agriyordu bugun ondan bile eser yok:)bence insan bir sekilde vucudunda degisiklikler fark eder,en basiti goguslerde hassasiyey hafif kasik batmasi illaki olur sonucta bir haftadan az kaldi.

günaydın arkadaşlar. bugün bat günümdü. az önce test yaptım galiba hamileyim. silik bir çizgi çıktı ovulasyon testide baya koyu. kan vermeye gidicem.

Eklentiler

• SAM_1914.JPG
    SAM_1914.JPG
    31,8 KB · Görüntüleme: 63
günaydın arkadaşlar. bugün bat günümdü. az önce test yaptım galiba hamileyim. silik bir çizgi çıktı ovulasyon testide baya koyu. kan vermeye gidicem.

Günaydın bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum...tebrik ederim kucağınıza sağlıkla sıhhatle alın inşallah...darısı isteyen herkese bizim için de dua edin...

Günaydın bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum...tebrik ederim kucağınıza sağlıkla sıhhatle alın inşallah...darısı isteyen herkese bizim için de dua edin...
amin canım hayırlısıysa inş. ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durdugundan aldırmak zorunda kalmıştım. pek neşem yok açıkcası. birşey olur mu yine diye. sağlıklı bir şekilde doğana kadar inanamıcam heralde

Resmi yukleyedim ya hata veriyo cok umitlanmak istemiyorum reglim gecmedi sonucta ama en azından hamile kalabildigimi biliyorum artik:)

Günaydın kizlar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun ben bigun hediyemi aldim sabah test yaptim ve silik cizgiyi gördüm resmi de gonderecegim ama cok az belli oluyo resimde sdi saglik ocağına gidip kan vereceğim
Canim cok sevindim gozun aydin belirti varmiydi bide adetine kac gun var yazarsan cok sevinirim

Tebrik ederim canim aklina kotu birsey getirip stres yapma insallah saglikla kucagina alirsin.Belirti varmiydi canim hissettinmi bziimle paylasirmisin:)

Dunya kadinlar gunumuz kutlu
mutlubirisi .!.:
benm yaş 27 canm 2.5 yaşında oğlum var bende açıkcası oğlum için çok istiyorum arkadaş olsun beraber büyüsünler istiyorum

bazı kişilerde hiç belirti olmuyor canm .. Benmde bat 14 mart açıkcası kendimi çok dinlediğim için ve enfeksiyon geçirdiğim için belirtilere yoruyorum ama ümitli değilim hayırlısı olsun . Ama bi an önce cumayı bekliyorum test yapmak için çünkü diğer gebeliğimde 3 gün kala silik çizgiyle görmüştüm buda öyle olur inşallah hayırlısıyla

merhaba hoşgeldin canm amin hepimiz güZel haberler alıp verelim inşallah :)
tesekkur ederim cnm amin insallah

Canim cok sevindim gozun aydin belirti varmiydi bide adetine kac gun var yazarsan cok sevinirim
canım 2 gün vardı reglime ovülasyondan sonra gögüs ucum çok ağrımaya başladı bi kaç gündür agrısı geçmüşti ama ucu çok büyüdü normale göre cumartesi gecesi ve pazar günü kahverengi lekelenmem oldu son iki gündür sarı renk akıntım oldu ve yine son iki gündür mide bulantım vardı

Tebrik ederim canim aklina kotu birsey getirip stres yapma insallah saglikla kucagina alirsin.Belirti varmiydi canim hissettinmi bziimle paylasirmisin:)
en büyük belirtimi söyleyeyim canım doğru düzgün denemedik aslında bu ay ilişkiden sonra ne yattım ne bacaklarımı kaldırdım hemen kalkıyodum hatta eşim sen istemiyorsun bebek diyordu ama ben bunlara rağmen hissettim en önemli belirtim buydu bence :)

canım 2 gün vardı reglime ovülasyondan sonra gögüs ucum çok ağrımaya başladı bi kaç gündür agrısı geçmüşti ama ucu çok büyüdü normale göre cumartesi gecesi ve pazar günü kahverengi lekelenmem oldu son iki gündür sarı renk akıntım oldu ve yine son iki gündür mide bulantım vardı

Saglikla kucagina al bebegini insallah..kacinci ay denemenizdi cnm

Tekrardan tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah.Bende hala tık yok göğüslerime dokunup duruyorum ama zerre agrimiyor hayirlisi bakalim oteki aya insallah:))

Tekrardan tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah.Bende hala tık yok göğüslerime dokunup duruyorum ama zerre agrimiyor hayirlisi bakalim oteki aya insallah:))
canım benim bende tam emin olamıyorum adetim gecikmedikçede hamileyim diye ümitlenmek istemiyorum kimyasalı var bunun dış gebeliği var kanımı vereyim iki gün sonra da iki kat attığını göreyim o zaman inanacağım :)

Back