2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dua edin benim için de kızçeler, çok uzamadan hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım bebikimi :)
Allah yardimcin olsun canim.bir avazda al yavrunu kucagina.benimde yarin son gunum dr hazirlikli gel dedi normal fogum bekliyoruz ama henuz bi brlirti yok sadece dun gece tek bacagimda kasilma oldu bi iki saat sonra gecti simdi biseyim yok.insallah banada bi isaret gelir.yarin nolcak cok merak ediyorum.

Yok valla bi güvendiğim doktorun Rahmin yumuşamış bi cm kadar açılmış demesi var bende ağrı sızı hiç yok

Paylaştığım yazıyı oku Can'ım, kesinlikle engel değilmiş kordon dolanması. Çevredekileri asla duymamak gerekiyor

Darısı bize olsun gelsin bebişkolar

Canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla al kucağına bebişini insallah belkide nişandan sonra hemen gelmez biraz daha bekletir annesi

eyvah benim korktuğum şeyi yaşamış arkadaş son duruma göre bakıp iyi değerlendirmek lazım o zaman

Çok heyecanlı ya Allah kolaylık versin. Son zamanlar geçmiyor ben de bi işaret bekliyorum artık
evet son zamanlar zor geçiyo gerçekten :)
tam 1 haftam var benim de bakalım bugün mü yarın mı 2-3 gün sonra mı ne zamn gelecek :)

ay canımm inşallah :) benim doktoruma kalsa benim 3 hafta önce doğmuştu :))))
bu hafta sonu da bugün de çalışmıyor doktorum, ama sancım olursa gelecek, tabi ekstrasını da alacak hatun :))) kocam bikaç gündür oğlunu tembihliyo, oğluummm hafta içi gündüz gel olur mu paşam bak o doktora vereceğimiz ekstra parayla ben sana ne güzel bezler alıcam, sakın gece gelme e mi oğlum diyo :)))
az önce de mesaj attım, bakalım oğlun sana kazık atacak mı diyorum, atmaz benim oğlum diyo :))

Canım topiğe girdiğim de sen doğum yaptın mı diye bakıyorum hemen :) sağlıkla en az acıyla yavrunu kucağına al inşallah
canımm amin :)
siz de iyisinizdir inşallah :*

amin canım Allah razı olsun, inşallah :)
gelir vakti saati gelince, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :)

Darısı bize olsun gelsin bebişkolar
inşallahh :))

bu arada kızlar bilgi mahiyetinde paylaşayım..

bende gelen şey sümüksü koyu kıvamlı birşey değil, kırmızı sulu kanlı adet akıntısı gibi bişeydi ve 1,5 saattir arada gelmeye devam ediyo
doktoru bir daha aradım az önce, dedim ki hani sümüksü kıvamlı birşey değil bu benden gelen, sulu kanlı ve ara ara gelmeye devam ediyo dedim, o da olabilir tedirgin olma gelmeye devam edebilir dedi, ben de hani suyumla birlikte geliyosa bi sıkıntı olur mu diye endişe ettim dedim, yok dedi pijamanı falan ıslatacak kadar suyun gelmediği sürece azar azar suyun gelse de sorun yok, bebeğin hareketlerinde de problem yoksa yarına kadar dinlen sadece dedi, içim rahatladı :)

Ay hadi hayırlısı canım bizi habersiz bırakma

Benimki kanalda 3 haftadır bekliyor
Geçen hafta 1.5 cm açılma var dedi bekliyoruz bakalım sağlıklı gelsinler de biraz daha bekleriz
Bizimki daha inmedi bile oo ne zaman incek de inip bi de böle beklicek de vay anam vay neyse hayırlısı belirtiler güzel sancı da gelince açılma artar canım hadi allah kurtarsın

benimde doğumdan 1 gün önce az suyum gelmişti gece çoğaldı ve doğum başladı Alla yardımcınız olsun bebek yakında geliyor sanki

Canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla al kucağına bebişini insallah belkide nişandan sonra hemen gelmez biraz daha bekletir annesi
hayırlısı canım bakalım çok bekletmez inşallah :)) doktor bugün yarın da gelebilir 2-3 gün de sürebilir dedi bakalım nolcak :)

İnşallah gittiğinde bol bol açılman olurda çabucak alırsın kucağına bebişini canım
ayy inşallah :)

kızlar oğullarınıza ne isim vereceksiniz ya da verdiniz kutay sizce nasıl?
bizim hala bi ismimiz yok, kutay güzel bence :)
siz koymadınız mı hala kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…