Allah yardimcin olsun canim.bir avazda al yavrunu kucagina.benimde yarin son gunum dr hazirlikli gel dedi normal fogum bekliyoruz ama henuz bi brlirti yok sadece dun gece tek bacagimda kasilma oldu bi iki saat sonra gecti simdi biseyim yok.insallah banada bi isaret gelir.yarin nolcak cok merak ediyorum.Dua edin benim için de kızçeler, çok uzamadan hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım bebikimi :)
Yok valla bi güvendiğim doktorun Rahmin yumuşamış bi cm kadar açılmış demesi varSorma canim bende aynisiyim bebin bebis kanala ineli nerdeyse 20 gun olucak ama yinede gelmeye niyeti yok sende degisiklikler varmi canim ya benim bi haftadir cok akintim var ama cokkk bide dun gece hic uyuyamadim bacaklarima cok kramplar girdi ayaklarim sismis
Paylaştığım yazıyı oku Can'ım, kesinlikle engel değilmiş kordon dolanması. Çevredekileri asla duymamak gerekiyorKizlar bendede akintida baya bi artış oldu arada suphede kaliyorum hatta suyum mu geliyo diye ama sanırım değil 1 cm acilmam var ama daha tik yok galiba çok sevdiler iceriyi cikmak istemiyorlar bide kordonumuz var 1 tur boynumuzda ah bide onu sokseydi normale engel değil diyor doktorum ama cevredekiler korkutuyor beni Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Darısı bize olsunEveet yeni gelişmelerle karşınızdayımm :)))
Az önce sadece nisan mı yoksa az bi suyla karışk nişan mı ne bisey geldi tuvaletteyken, dr u aradim, bugün hastanede degilim nişandır o gelen dedi, sancın var mı dedi, yok dedim, yani herzamankinden farkli bisey yok dedim, o zaman dinlen şmdilik, sancin olursa ara beni gelirim hastaneye dedi, yarin gel mutlaka dedi, zaten randevum var 9:45te dedim, sabah 8de gel bekleme sakın dedi, şimdilik böyle bakalım :))
Teşekkür ederim canim umarim normal normal kavusuruzPaylaştığım yazıyı oku Can'ım, kesinlikle engel değilmiş kordon dolanması. Çevredekileri asla duymamak gerekiyor
Canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla al kucağına bebişini insallah belkide nişandan sonra hemen gelmez biraz daha bekletir annesiEveet yeni gelişmelerle karşınızdayımm :)))
Az önce sadece nisan mı yoksa az bi suyla karışk nişan mı ne bisey geldi tuvaletteyken, dr u aradim, bugün hastanede degilim nişandır o gelen dedi, sancın var mı dedi, yok dedim, yani herzamankinden farkli bisey yok dedim, o zaman dinlen şmdilik, sancin olursa ara beni gelirim hastaneye dedi, yarin gel mutlaka dedi, zaten randevum var 9:45te dedim, sabah 8de gel bekleme sakın dedi, şimdilik böyle bakalım :))
İnşallah gittiğinde bol bol açılman olurda çabucak alırsın kucağına bebişini canımDua edin benim için de kızçeler, çok uzamadan hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım bebikimi :)
Benimde erken doğum riskim vardı o kdr progestan kullandım yattım şimdide kanala inmiyor minnoşum bakalım ne zaman gelceklerDurun kızlar sırada ben varımerken doğum riski vardı şimdide bekletiyo beni oğluşum gözüm yollarda kaldı
Benimde takvimim bugün bitiyor.. Gelen giden yok hala...
eyvah benim korktuğum şeyi yaşamış arkadaş son duruma göre bakıp iyi değerlendirmek lazım o zaman3 gün önce arkadaşım doğum yaptı onun bebepide doğum kanalında depilmiş suni sancıyla gelir demiş doktoru 2 gün suni sancı çekti epiduralle tabi açılması 9 cm oldu ama hala bebek aşşağıya inmedi mecburen sezaryana aldılar
Kutay güzel canım biz çınar düşünüyoruz bakalımkızlar oğullarınıza ne isim vereceksiniz ya da verdiniz kutay sizce nasıl?
Kutay çok güzel bi isim. Biz Emirhan düşünüyoruzkızlar oğullarınıza ne isim vereceksiniz ya da verdiniz kutay sizce nasıl?
evet son zamanlar zor geçiyo gerçekten :)Çok heyecanlı ya Allah kolaylık versin. Son zamanlar geçmiyor ben de bi işaret bekliyorum artık
ay canımm inşallah :) benim doktoruma kalsa benim 3 hafta önce doğmuştu :))))Gasoline ayy ne güzel sende evladına kavuşursun inşallah sağlıkla istanbullu zıbınlarıyla görmek isteriz beyefendiyi
Benimde erken doğum riskim vardı. Ama bi vazgeçti bizim kız hala tık yok.Hafta sonuda doktorum yurtdışında olcakmış o gün gelmez inşallah.
canımm amin :)Canım topiğe girdiğim de sen doğum yaptın mı diye bakıyorum hemen :) sağlıkla en az acıyla yavrunu kucağına al inşallah
amin canım Allah razı olsun, inşallah :)Allah yardimcin olsun canim.bir avazda al yavrunu kucagina.benimde yarin son gunum dr hazirlikli gel dedi normal fogum bekliyoruz ama henuz bi brlirti yok sadece dun gece tek bacagimda kasilma oldu bi iki saat sonra gecti simdi biseyim yok.insallah banada bi isaret gelir.yarin nolcak cok merak ediyorum.
inşallahh :))Darısı bize olsungelsin bebişkolar
Benimki kanalda 3 haftadır bekliyorBenimde erken doğum riskim vardı o kdr progestan kullandım yattım şimdide kanala inmiyor minnoşum bakalım ne zaman gelcekler
Ay hadi hayırlısı canım bizi habersiz bırakmaEveet yeni gelişmelerle karşınızdayımm :)))
Bizimki daha inmedi bile oo ne zaman incek de inip bi de böle beklicek de vay anam vay neyse hayırlısı belirtiler güzel sancı da gelince açılma artar canım hadi allah kurtarsınBenimki kanalda 3 haftadır bekliyor
Geçen hafta 1.5 cm açılma var dedi bekliyoruz bakalım sağlıklı gelsinler de biraz daha bekleriz
benimde doğumdan 1 gün önce az suyum gelmişti gece çoğaldı ve doğum başladı Alla yardımcınız olsun bebek yakında geliyor sankibu arada kızlar bilgi mahiyetinde paylaşayım..
bende gelen şey sümüksü koyu kıvamlı birşey değil, kırmızı sulu kanlı adet akıntısı gibi bişeydi ve 1,5 saattir arada gelmeye devam ediyo
doktoru bir daha aradım az önce, dedim ki hani sümüksü kıvamlı birşey değil bu benden gelen, sulu kanlı ve ara ara gelmeye devam ediyo dedim, o da olabilir tedirgin olma gelmeye devam edebilir dedi, ben de hani suyumla birlikte geliyosa bi sıkıntı olur mu diye endişe ettim dedim, yok dedi pijamanı falan ıslatacak kadar suyun gelmediği sürece azar azar suyun gelse de sorun yok, bebeğin hareketlerinde de problem yoksa yarına kadar dinlen sadece dedi, içim rahatladı :)
hayırlısı canım bakalım çok bekletmez inşallah :)) doktor bugün yarın da gelebilir 2-3 gün de sürebilir dedi bakalım nolcak :)Canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla al kucağına bebişini insallah belkide nişandan sonra hemen gelmez biraz daha bekletir annesi
ayy inşallah :)İnşallah gittiğinde bol bol açılman olurda çabucak alırsın kucağına bebişini canım
bizim hala bi ismimiz yok, kutay güzel bence :)kızlar oğullarınıza ne isim vereceksiniz ya da verdiniz kutay sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?