Sagolasin. Bir haftadir adetim gecikti ama benim arada gecikir o yuzden emin olamadim kismet.. sizlere de hayrli olsunTabi geçirirstanede nobetci kadin dogum dr var birde kan testini yaptir iyice icin rahatlasin 6 haftaliksa kese bile gorunur hayirli olsun canim
Cok cok gecmis olsun. En kisa zamanda en sagliklisindan bi bebisin olur inş.Kızlar günlerdir kanamam oluyordu.önce az az kahverengi halde başladi sonra bildigin regl kanamasi haline döndü. Surekli acile gittim kese yerindeydi henüz kalp atişini duymamistik..Evde surekli yattim progestron kullandim ama hem kanamam hemde agrilarim oyle arttiki sonunda lavaboda düsük yaptim.Acile tekrar geldigimizde kese yok dedi.simdi yatis verdiler kurtaj olmayi bekliyorum.Bu da benim bayramimmiş :'(Allah sizlerin bebeklerinizi sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin mart annesi olmayi çok istemiştim ancak nasip degilmis sizleri seviyorum.Allah hepinizin yaninda olsun.
özel hastanede yaptırmıştı ben bayram da açık olur gözün aydın saglikla kavusursun ins bebegineselam kızlar. bu sabah idrar testi yaptm pozitf çıktı. ne kadar güvenilir bilmiyorm. hamileysem 6 haftalık olmalıymış. kan tahlili bayramda yaptırabilcek bi yer bulabilr miyz acaba hamile miym
Hayirli olsun hakkinizda canim benimde dusugum var...demek rabbim vakti saatini yaxmamis...ama cok uzuldumKızlar günlerdir kanamam oluyordu.önce az az kahverengi halde başladi sonra bildigin regl kanamasi haline döndü. Surekli acile gittim kese yerindeydi henüz kalp atişini duymamistik..Evde surekli yattim progestron kullandim ama hem kanamam hemde agrilarim oyle arttiki sonunda lavaboda düsük yaptim.Acile tekrar geldigimizde kese yok dedi.simdi yatis verdiler kurtaj olmayi bekliyorum.Bu da benim bayramimmiş :'(Allah sizlerin bebeklerinizi sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin mart annesi olmayi çok istemiştim ancak nasip degilmis sizleri seviyorum.Allah hepinizin yaninda olsun.
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin daha sağlıklılarını nasip edecektir inş Rabbim. Güzel düşün bak en azından çocuğun olabileceğini biliyorsun en kısa zamanda yine güzel haberlerini alırız inşaallah.Kızlar günlerdir kanamam oluyordu.önce az az kahverengi halde başladi sonra bildigin regl kanamasi haline döndü. Surekli acile gittim kese yerindeydi henüz kalp atişini duymamistik..Evde surekli yattim progestron kullandim ama hem kanamam hemde agrilarim oyle arttiki sonunda lavaboda düsük yaptim.Acile tekrar geldigimizde kese yok dedi.simdi yatis verdiler kurtaj olmayi bekliyorum.Bu da benim bayramimmiş :'(Allah sizlerin bebeklerinizi sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin mart annesi olmayi çok istemiştim ancak nasip degilmis sizleri seviyorum.Allah hepinizin yaninda olsun.
Geç Döllenme olmuştur canım normal üzme canınıEvt özelde yaptrdm pozitf cikti.. yalniz ben hesaba göre 6 haftalk beklerken tahlilde 4 hafyalk gbi görünüyor niye öyle oldu ilk gebligim pek bilgm yok. Acaba dollenmeyi mi hesapliyo test
Canım benim geçmiş olsun lütfen hep iyi olumlu düşün bol bol dinlen.Allah bebeğini size bağışlasınSimdi drdan geldim
Aksam hafif kahverengi akintim basladi sonra 1-2saat icinde artti.esim hemen çapanin aciline goturdu,dusuk tehlikesi varmis( vajinal fitil ve progestan verdi gunde 3defa
cok uzgunum
bugun cok guzel gecmisti aslinda esim iste diye oglumu annemle ben gezdirdim vapura bindirdim sonra babasinin is yerine gittik supriz yaptik.eve gelince o kotu suprizle karsilastim(
Dr a ozellikle sordum bugun biraz gezdim ondanmi diye hayir dedi.gecen gunlerde soylemistim akintim var diye iste o enfeksiyon sebep olabilirmis
ne olur kendinizle birlikte banada dua edin.Rabbim bebegimi bize abisine bagislasin :'(
Canim rabbim yardimcin olsun bol bol dinlen yorma kendini suan bebisler tutunma asamasindalarSimdi drdan geldim
Aksam hafif kahverengi akintim basladi sonra 1-2saat icinde artti.esim hemen çapanin aciline goturdu,dusuk tehlikesi varmis( vajinal fitil ve progestan verdi gunde 3defa
cok uzgunum
bugun cok guzel gecmisti aslinda esim iste diye oglumu annemle ben gezdirdim vapura bindirdim sonra babasinin is yerine gittik supriz yaptik.eve gelince o kotu suprizle karsilastim(
Dr a ozellikle sordum bugun biraz gezdim ondanmi diye hayir dedi.gecen gunlerde soylemistim akintim var diye iste o enfeksiyon sebep olabilirmis
ne olur kendinizle birlikte banada dua edin.Rabbim bebegimi bize abisine bagislasin :'(
gecmis olsun yat dinlen cnmSimdi drdan geldim
cok uzgunum
Simdi drdan geldim
cok uzgunum
Merhaba kizlar
Bende varim allah nasip ederse :) 6+4 um . Sali gunu keseyi gorduk ama bebegim daha gozukmedi. 10 gun sonra tekrar gel dedi doktor. İnsallah bebegimide gorurum. Cok heycanliyim, icimizde bir mucize büyuyo kizlar :)
Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?