- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
Benim da önce suni denenecek. Zor mu o sancıyı çekmek açaba.Selam arkadaslar sali gunu dogum yaptim ben once suni sanci ile normal dogum denendi olmayınca genel anestezi ile sezeryan oldum ve oglum 20.21 22 mart tarihinde dunyaya geldi 3.140 kg olarak bekleyen kaldiysa herkese hayirli dogumlar umarim bir an once saglicakla kolaylikla kucaginiza alırsınız :)
Selam arkadaslar sali gunu dogum yaptim ben once suni sanci ile normal dogum denendi olmayınca genel anestezi ile sezeryan oldum ve oglum 20.21 22 mart tarihinde dunyaya geldi 3.140 kg olarak bekleyen kaldiysa herkese hayirli dogumlar umarim bir an once saglicakla kolaylikla kucaginiza alırsınız :)
Günaydın kızlar..hastaneye gidiyoruz kuzumuza kavuşmaya..dua edin benim için.nasil hayirlisiyla öyle gelsin meleğim..
Canim.hayirli ugurlu olsun bebeğin. Sonunda geldiler ya çektiği sıkıntıları unutuyor insan. Sağlıkla büyüt :)27 Daha fazla mesaj...
- Iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sabah 10da giriş yaptık hastaneye. 11.20 den 18.00 e kadar suni sanci çektim ama açılma en fazla 3 cm di.o yüzden 18 30 da sezaryene girdim.19.00 da bebeğimi kucağıma aldım. Spinal sezaryen oldum bu arada.Bebegim de 3 kilo 47 cm oldu.Saglikli şükür.benim agrilarim devam ediyor.sutum geldi ama be yazık ki bebeğim Tutamıyor.bu saate kadar bekledik.damla damla sıktık emiyor çıkan sütü ama kendisi emip getirmiyor sütü. Sukur iyiyiz.Darısı diğer doğum yapmak isteyenlerin başına
Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki1319031913192319331943195Sonraki >
Canim kisiden kisiye degisiyor sen guclu ol cok kisi var ki normal sancidan daha iyi oldugunu dusunuyor kontrollu oldugu icin ben suni sanci aldim etki de etti normal dogum olacakti bir sorun yoktu ama bebege kordon dolanmis ondan gerceklesmedi ikisini de yasayanlar genellikle sancıların ayni oldugunu soyluyorlar merak etme icini ferah tut doktoruna guven bol bol dua et:)Benim da önce suni denenecek. Zor mu o sancıyı çekmek açaba.
Insallah canimm benim aldik cok sukur valla artik canimiza yetmisti son ana kalınca; )Canim merak ediyordum ben de seni. Şükür kavuşmuşsun kuzuna. Sağlıkla büyütelim inşallah :)
Masallah canim boyuna kilosuna saglikla buyut insallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :):)Ben de oglumu 39+1 haftalikken , 25 mart cuma saat 11 de epidural sezeryan ile kucagima aldim
4510 gram 56 cm dogdu.
Gule gule buyutelim kuzularimizi
ben de iyiyim canım bebisi büyütüyoruz işte. Göbeğimiz dusmustu biraz kanama yaptı tedirgin oldum ama normalmis kanama olabiliyormus. Onun onun dışında yok şükür bir problem:)Insallah canimm benim aldik cok sukur valla artik canimiza yetmisti son ana kalınca; )sen nasılsın bebis nasıl her sey yolunda dimi?
Canim senin dogum haberini bekliyordum gozun aydin allah anali babali buyutmek nasip etsin cok sevindimSelam arkadaslar sali gunu dogum yaptim ben once suni sanci ile normal dogum denendi olmayınca genel anestezi ile sezeryan oldum ve oglum 20.21 22 mart tarihinde dunyaya geldi 3.140 kg olarak bekleyen kaldiysa herkese hayirli dogumlar umarim bir an once saglicakla kolaylikla kucaginiza alırsınız :)
Doktora sordunuzmu acaba? Bizimde 5 gunlukken gobegi dustu once sorun yoktu. 13 gunluk olunca gobegi hafif kanamaya basladi. Bugun kontrole goturduk kan tahlili istedi doktorumuz cok sukur kaninda bisey cikmadi. K vitamini eksikliginden olabilir dedi. Dogduklari zaman K vitamini ignesi vuruluyormus ama bazen yetersiz geliyormus bugun tekrar vurdular kanamaya devam ederse mutlaka gelin dedi doktorumuz. Insallah onemli birsey degildirben de iyiyim canım bebisi büyütüyoruz işte. Göbeğimiz dusmustu biraz kanama yaptı tedirgin oldum ama normalmis kanama olabiliyormus. Onun onun dışında yok şükür bir problem:)
bizimde yedi gunlukken düştü canım 10. Günde falan kanama başladı. Hemen goturduk doktora. Temizledi bir sey sürdü . devam ederse iki gün sonra gelin dedi. Bugün yine goturduk pansuman yaptırdık. Igne falan demediler. Ama bizim aktif kanama yoktu. Böyle kurumuş bir kanlı kabuk gibiydi. sizin senin bebiste belirgin bir kanana var mıydı? Inşallah hemen geçer canım sizinki deDoktora sordunuzmu acaba? Bizimde 5 gunlukken gobegi dustu once sorun yoktu. 13 gunluk olunca gobegi hafif kanamaya basladi. Bugun kontrole goturduk kan tahlili istedi doktorumuz cok sukur kaninda bisey cikmadi. K vitamini eksikliginden olabilir dedi. Dogduklari zaman K vitamini ignesi vuruluyormus ama bazen yetersiz geliyormus bugun tekrar vurdular kanamaya devam ederse mutlaka gelin dedi doktorumuz. Insallah onemli birsey degildir
Bizimkide oyle uzerinde kurumus kanli kabuk oluyor. Dun igne yaptilar doktor kabugu temizledi birsey surmedi ama. bakalim bugun kanayacak mi ins. Kanamaz.bizimde yedi gunlukken düştü canım 10. Günde falan kanama başladı. Hemen goturduk doktora. Temizledi bir sey sürdü . devam ederse iki gün sonra gelin dedi. Bugün yine goturduk pansuman yaptırdık. Igne falan demediler. Ama bizim aktif kanama yoktu. Böyle kurumuş bir kanlı kabuk gibiydi. sizin senin bebiste belirgin bir kanana var mıydı? Inşallah hemen geçer canım sizinki de
Hastanedeyken benim de yara olmaya baslamisti o aciyi cok iyi bilirim buyuk oglumdayken kanaya kanaya emziriyordum dogumdan beter acisi var. Doktoruma sordum daha kotu olursa ne kullanim diye bir ilac yazdi bu iyi gelir dedi. Ama ben lansinoh kullandim hemen gecti cok sukur sonrada hic yara olmadi kremi kullanmaya gerek kalmadi. Istersen ismini yazarim sanada allah sifa versin tez zamandaKizlar gogsum yara oldu emziremiyorum sol gogusumle tepiniyorum resmen boyle bir aci yok lansinoh da gecirmio napicam sasirdim sari kantoronla saf zeytinyagi iyi geliomus bile varmi
Saol canimm benim bende araniza katildim sonunda:):) cok sukur hepimiz saglicakla aldik kucagimiza:)Canim senin dogum haberini bekliyordum gozun aydin allah anali babali buyutmek nasip etsin cok sevindim
Canim saf zeytinyagi birde ayva çekirdeği ile bir jel yapiyorsun o cok iyiymis internetten bi bak istersen birde bu surede silikon uc kullanabilirsin emzirmek icinKizlar gogsum yara oldu emziremiyorum sol gogusumle tepiniyorum resmen boyle bir aci yok lansinoh da gecirmio napicam sasirdim sari kantoronla saf zeytinyagi iyi geliomus bile varmi
27 Daha fazla mesaj...
- Iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sabah 10da giriş yaptık hastaneye. 11.20 den 18.00 e kadar suni sanci çektim ama açılma en fazla 3 cm di.o yüzden 18 30 da sezaryene girdim.19.00 da bebeğimi kucağıma aldım. Spinal sezaryen oldum bu arada.Bebegim de 3 kilo 47 cm oldu.Saglikli şükür.benim agrilarim devam ediyor.sutum geldi ama be yazık ki bebeğim Tutamıyor.bu saate kadar bekledik.damla damla sıktık emiyor çıkan sütü ama kendisi emip getirmiyor sütü. Sukur iyiyiz.Darısı diğer doğum yapmak isteyenlerin başına
Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki1319031913192319331943195Sonraki >
Kızlar selaammm benim bebişte spinal sezeryan yöntemiyle 9 martta geldi .. Çok şükür ikimizde iyiyiz... Detayları müsait bir zamanda anlatıcam... Hepinize sevgi dolu günler
Ben de anne oldum arkadaşlarım..
19 mart saat 15:00 gibi aldım oğlumu kucağıma..
Sürpriz bir sezeryan operasyonu oldu..
Ama herşeye değer..
Çok özlemişim onu geldi sonunda İsmail Asil'im..
Hepinizin ayrı hikayesi var..
Hepsi de birbirinden güzeldir , mis kokuludur eminim..
Hepinizi öperim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?