• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

götür canım . inşallah durur kanaması
Benim bebis de nezle oldu. Doktora götürdüm bişey yok burun damlası yeter dedi ama çok uzuldum. 20 günlük bebeğe bakamadik kaç kişi diye.evde annem kardesim ben sürekli basindayiz ama sakının göze çöp batar durumu oldu sanırım :KK43:
Bu arada bugun goturduk tekrar hem kendi doktoru bakti hem cocuk cerrahi bakti. Cerrah pansuman yapti onemli birsey oldugunu sanmiyorum dedi. Kendi doktorumuzda bi tahlil daha istedi daha kapsamli bi tahlilmis bunuda yapalim icimiz rahat olsun dedi. Kan verdik bugun minicik ellerden yine :( 11 gun sonra cikacakmis sonuc ins. Bi sorun cikmaz kafama takmaya basladim gercekten

Kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. Ben de ta taa taaa en başlarda 2016 mart annelerine girmiştim bir heves sonra kısmet olmadı boş gebelikmiş. Ama sizleri ara ara okudum burdan. Nedenini bilmiyorum ama gruplar ayrılınca goygoyu seçtim :) Şimdi 26 haftalık gebeyim herşey yolunda Allah ın izniyle bende sağlıkla kavuşurum inş bebişime. Öptüm aromalı şekerlerinizi.

Benim oglumda dogustan tikaniklik vardi. Ilk 3 gun cok zorlandi.hastanedeyken cocuk doktoru gelip burnuna hortum gibi uzun birsey bile soktu acilmasi icin. Sonra Serum fizyolojik vermisti evde de kullanmamiz icin ama cok sukur gecti simdi arada yine tikaniyo damlatinca aciliyor. Ama bizimki usutmekten hastaliktan degildi. Bazi bebeklerde anne karnindaki sivi burnuna kacmis olabiliyormus ve ödem olabilirmis zamanla gecer demisti cok sukur uzun surmedi.
Sende cok sıkma canini bebekler cok hassas oluyor ne kadar dikkat etsekte en ufak birseyde hastalik kapabiliyorlar kendini suclama. Allah daha kotusunden korusun tez zamanda sifa versin ins.
Inşallah canım gerçekten dikkat ediyorum ama olan oluyor yine. Gecmis olsun senin kuzuya. Gecmesine çok sevindim.Allah korusun kuzularimizi
Ben de o serum fizyolojigi burun deliğinden bir sıkıyorum ağzından burnundan falan geliyor sular.korkuyor cocuk ama doktor öyle yapman lazım dedi. pisigi de var kuzumun. prima premium care iyi dediler aldık kullandık ama 20 günde iki kere pisik oldu. şimdi başka bez deniycem

Bu arada bugun goturduk tekrar hem kendi doktoru bakti hem cocuk cerrahi bakti. Cerrah pansuman yapti onemli birsey oldugunu sanmiyorum dedi. Kendi doktorumuzda bi tahlil daha istedi daha kapsamli bi tahlilmis bunuda yapalim icimiz rahat olsun dedi. Kan verdik bugun minicik ellerden yine :KK43: 11 gun sonra cikacakmis sonuc ins. Bi sorun cikmaz kafama takmaya basladim gercekten
Oy kuzum benim :( Allah acılarını gostermesin. Bak iki doktorda demiş önemli bir şey değildir diye. Soniclariniz iyi gelecek inşallah merak etme. Bu göbek kanaması cok sık rastlanan bir durummus. Ben de başta telaş ettim ama forumları okuyunca birçok kişinin bu durumu yaşamış olduğunu anladım

Kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. Ben de ta taa taaa en başlarda 2016 mart annelerine girmiştim bir heves sonra kısmet olmadı boş gebelikmiş. Ama sizleri ara ara okudum burdan. Nedenini bilmiyorum ama gruplar ayrılınca goygoyu seçtim :) Şimdi 26 haftalık gebeyim herşey yolunda Allah ın izniyle bende sağlıkla kavuşurum inş bebişime. Öptüm aromalı şekerlerinizi.
çok sevindim canım. Sağlıkla al bebeğini kucağına :)

Inşallah canım gerçekten dikkat ediyorum ama olan oluyor yine. Gecmis olsun senin kuzuya. Gecmesine çok sevindim.Allah korusun kuzularimizi
Ben de o serum fizyolojigi burun deliğinden bir sıkıyorum ağzından burnundan falan geliyor sular.korkuyor cocuk ama doktor öyle yapman lazım dedi. pisigi de var kuzumun. prima premium care iyi dediler aldık kullandık ama 20 günde iki kere pisik oldu. şimdi başka bez deniycem
bizimkininde burnu çok tıkalıydı çığlık çığlığa ne süt emdi ne mama aldı gece nöbetçi eczaneden otri bebenin serum fizyolojiğini aldık ben yarım bir burun deliğine yarım bir burun deliğine sıktım çok fazla geldi sanırımo_O benimde ağzından bile çıktı :KK43:internette araştırdım birkaç damla diyor ya da fazla tıkanıksa çeyrek tüp diyor inşallah bir şey olmaz :KK42:sen ne kadar kullanıyorsun

bizimkininde burnu çok tıkalıydı çığlık çığlığa ne süt emdi ne mama aldı gece nöbetçi eczaneden otri bebenin serum fizyolojiğini alldık ben yarım bir burun deliğine yarım bir burun deliğine sıktım çok fazla geldi sanırımo_O benimde ağzından bile çıktı :KK43:internette araştırdım birkaç damla diyor ya da fazla tıkanıksa çeyrek tüp diyor inşallah bir şey olmaz :KK42:sen ne kadar kullanıyorsun
Canim ben de en başta içinde iki damla yazdığı için iki damla sıktı otri bebekle çektim bişe gelmedi burnu açılmadı. hemen özelde çocuk doktoruna götürdüm. doktora ben beceremedim sanırım dedim. ben gostereyim dedi. Açtı bir tane bir burun deliğinden yarısını bir kerede boşalttı. Cocugun agzindan burnundan geldi.Yarısı bitecek bir kerede dedi. Diğer yarısını evde yaparsın dedi. Ertesi gün de kullanilabilirmis. hatta çok kucuk bebeklerde otribebe bile kullanilmasa oluyormuş. Sadece serum fizyolojik yeterliymis. ama gerçekten çocuğun meme emmesi azalmisti doktor burnunu açınca çocuk rahat emmeye başladı

Kızlar tüm mart anneleri doğum yaptı sanırım. Hepimiz rahatça sağlıklı huzurlu büyüturuz kuzularimizi inşallah :)
Bundan sonra da burda bebislerle ilgili fikir alışverişi yapalim güzel olmaz mı? benim bebis nezle olmuş mesela. doktor burun damlası dedi. Otri Bebe ve serum fizyolojik aldik..umarım faydasini görürüz.Siz aldınız mı burun damlası. bizim.gibi tıkanıklık yaşayan oldu mu
Canim bizim dogum sirasinda su kacmisti burnuna dedigin gibi fizyolojik serum verdiler hastanede geçti birde emdikca daha cabuk aciliyor tikanikliklar

Benim oglumda dogustan tikaniklik vardi. Ilk 3 gun cok zorlandi.hastanedeyken cocuk doktoru gelip burnuna hortum gibi uzun birsey bile soktu acilmasi icin. Sonra Serum fizyolojik vermisti evde de kullanmamiz icin ama cok sukur gecti simdi arada yine tikaniyo damlatinca aciliyor. Ama bizimki usutmekten hastaliktan degildi. Bazi bebeklerde anne karnindaki sivi burnuna kacmis olabiliyormus ve ödem olabilirmis zamanla gecer demisti cok sukur uzun surmedi.
Sende cok sıkma canini bebekler cok hassas oluyor ne kadar dikkat etsekte en ufak birseyde hastalik kapabiliyorlar kendini suclama. Allah daha kotusunden korusun tez zamanda sifa versin ins.
Ayni durum bizdede oldu canim 3 gun falan sürdü o kadar cok sukur gecti sonradan

Aaaa cok sevindim canim hamile haberine saglikla guzellikle kucagina alirsin insallah tum acilarini unuturur sana kucuk melek:) cinsiyeti ne ? Isme falan karar verdiniz mi?

Her çocuğun yapisi farkli oluyor canim pisik kremi sor istersen doktoruna bir sey onerir tatlim kiyamam acir simdi

Her çocuğun yapisi farkli oluyor canim pisik kremi sor istersen doktoruna bir sey onerir tatlim kiyamam acir simdi

Şükür şimdilik gecti canım. Zeytinyağı ve hametan krem surdum. Iki günde geçirdi. Bir de primanin yeni bebek diye bezi var. Disi yesil simdilik ona geçtim. Premium care kullanmiycam. Inşallah bir daha olmaz

Canim ben de en başta içinde iki damla yazdığı için iki damla sıktı otri bebekle çektim bişe gelmedi burnu açılmadı. hemen özelde çocuk doktoruna götürdüm. doktora ben beceremedim sanırım dedim. ben gostereyim dedi. Açtı bir tane bir burun deliğinden yarısını bir kerede boşalttı. Cocugun agzindan burnundan geldi.Yarısı bitecek bir kerede dedi. Diğer yarısını evde yaparsın dedi. Ertesi gün de kullanilabilirmis. hatta çok kucuk bebeklerde otribebe bile kullanilmasa oluyormuş. Sadece serum fizyolojik yeterliymis. ama gerçekten çocuğun meme emmesi azalmisti doktor burnunu açınca çocuk rahat emmeye başladı
geçmiş olsun benimkide öyle çok zorlanıyordu bende otribebeyle bende çekemedim.

Kızlar tüm mart anneleri doğum yaptı sanırım. Hepimiz rahatça sağlıklı huzurlu büyüturuz kuzularimizi inşallah :)
Bundan sonra da burda bebislerle ilgili fikir alışverişi yapalim güzel olmaz mı? benim bebis nezle olmuş mesela. doktor burun damlası dedi. Otri Bebe ve serum fizyolojik aldik..umarım faydasini görürüz.Siz aldınız mı burun damlası. bizim.gibi tıkanıklık yaşayan oldu mu
Insallah gecmistir canim simdiye dek. Benimki de tikaniyor arada. Serum fizy aldik biz de. Doktorlar onu oneriyor tuzlu su. Normal bakim burun ve goz icin. Sonrada icini cekiuoruz tabi aspiratorle. Rahatliyorlar.

Bir arkadasim marifet bez de degil kremde demisti. Tabi bez pisik yaptiysa bir kere, bezi degistirmek cozum olmayabikir. Bir de krem dene canim. Sudocream i tavsiye ederim herseye iyi geliyor

Bir arkadasim marifet bez de degil kremde demisti. Tabi bez pisik yaptiysa bir kere, bezi degistirmek cozum olmayabikir. Bir de krem dene canim. Sudocream i tavsiye ederim
Bir arkadasim marifet bez de degil kremde demisti. Tabi bez pisik yaptiysa bir kere, bezi degistirmek cozum olmayabikir. Bir de krem dene canim. Sudocream i tavsiye ederim herseye iyi geliyor
Evet sudocrem harika ayrica ben islak mendil kullanmiyorum pamuk ilik suyla siliyorum kuru mendille kurutuyorum sudocremle kremliyorum cok sukur 50 gunluk bebegim hic pisik olmadi tavsiye ederim

arkadslar merhaba.sağlık ocağının yaptığı topuk kanı alımında bebeğimin tsh sı 6.5 cıktı .15 günlükken bir kez daha aldılar 0.4 cıktı.sağlık ocağı bugün normal dediler ama 0.4 alt sınır nette öyle yazıyor.bu durumda olan var mı? ya da fikri olan.

Back