• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben de sizin gibiyim.5 günüm kaldı.gelmezse ya suni ya sezaryen olacak :KK43:
benim günüm çoktan doldu hatta bugün 40+5olduk doktor beklemekten yana sık kontrol olacak sorun olmadığı sürece 1 hafta daha bekletecek sanırım. .Ama artık yoruldum ben bir an önce kavuşmak istiyorum yavruma. .

benim günüm çoktan doldu hatta bugün 40+5olduk doktor beklemekten yana sık kontrol olacak sorun olmadığı sürece 1 hafta daha bekletecek sanırım. .Ama artık yoruldum ben bir an önce kavuşmak istiyorum yavruma. .
sen de haklısın canım,daha çok geçmiş günün.inşallah tez zamanda kavuşursun

Kızlar Merhaba ben de çarşamba günü epidural sezeryanla aldım kuzucugumu kucağıma:) hikayemi anlatayim.Çarşamba 14.30 a randevu almıştık zaten. Fakat bebeğim beklemedi ,gece yarısı suyum geldi. Bir telaş hastaneye gittik belki normal dogum.olur diye.ama sanci yine cikmadi ,acilma hic yoktu ve su gelmesine rağmen bebeğim kanala bir türlü girmedi. doktor istersen suni ile zorlayalim dedi ama ben istemedim onu da.ve bebeğim yine tarih almış olduğumuz 16.03.2016 da 14.30 yerine 09.40 ta doğdu :) kilo 3.600 boy 50 cm:nazar: Allah dogum yapmamis tum arkadaslara nasip etsin. ben epidural kesinlikle istemiyordum. korkuyordum ama doktorum önerdiği için kabul ettim. iyi ki etmişim. en iyisi tabi ki normal ama olmayacaksa kesinlikle size epidural sezeryani oneriyorum..ne olduğunu anlayamadan ordakilerle sohbet muhabbet derken bir baktım bebegim dogduHoppadünyanın en güzel duygusu. Allah herkese nasip etsin:KK54:
Ayy hadi gozun aydin canim benim yaa allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bende sali gununu bekliyorum iste bir sekilde dogum olacak gibi insallah ondan once bebeğim kendi gelmeye karar verir

Canim iyi dayaniyorsun valla ben o kadar duramazdim hem heves hem merak cok zorluyor insani insanin fiziki kaybi da arti etken tabi yattigimiz yerde donemiyoruz bile:)

Aynen öyle canim ben suniyi mutlaka almak istiyorum ondan sonra anca sezeryana sicak bakiyorum normalden sezeryana donmek bile avantaj sagliyormus
Suni sancı çok şiddetli oluyor diyorlar o biraz korkutuyor şimdi :(

Suni sancı çok şiddetli oluyor diyorlar o biraz korkutuyor şimdi :KK43:
Canim o kisiden kisiye degisiyor yaa normal dogumda ondan farksiz degil yani kimisi cok kolaydi diyor kimisi asla normal yapmayın diyor. Ben deniycem acikcasi benimbi arkadasim 40. Haftada hic acilma sanci yokken gitmis doktor suni vermis sadece son yarim saat bir saat sıkıntıydi dedi ee normalde de aynisi gecerli ondan kisiye gore degisiyor yani

sen de haklısın canım,daha çok geçmiş günün.inşallah tez zamanda kavuşursun
insallah canım artık herkese dert oldu niye olmuyo deyip duruyorlar onlar oyle deyince daha bir stres oluyorum ama napm elimde olan birsey değil ya..inş en yakın zamanda hayirla gelsinler yeter beklediğimiz. .milletin çocuğu kocaman oldu büyüyor bizimkilerde tık yok..vardır bunda da bir hayir diyorm artik napm...

Canim iyi dayaniyorsun valla ben o kadar duramazdim hem heves hem merak cok zorluyor insani insanin fiziki kaybi da arti etken tabi yattigimiz yerde donemiyoruz bile:)
tek sorun donememek olsa keşke benim bide alerjim var azdı iyice bide bel ağrısı robot gibiyim yerimden kalkarken işkence çekiyorum artık. .Rabbim kolay kurtarsin inş. .

Kızlar bende p. Tesi sabah Sezeryan olacağım normal istedim hep ama ne açılma var ne sancı. Bebek kilolu olduğu için normal doğum riskli dedi doktorum. daha fazla beklemek istemedik inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

Kızlar bende p. Tesi sabah Sezeryan olacağım normal istedim hep ama ne açılma var ne sancı. Bebek kilolu olduğu için normal doğum riskli dedi doktorum. daha fazla beklemek istemedik inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
Canm ne kadar ki kilosu?ben de normal düşünüyorum.benim bebis de biraz önden gidiyor.fazla kilolu olmasndan korkuyorum.

Kızlar benim sancılarım başladı sonunda geceden beri abi şiddette geliyor 15 dk da bir gelip 10 sn falan sürüyor artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için ancak akşam gideriz herhalde..inşallah sagsalim kucagima alırım. .dua edin bana..
allah yardımcın olsun canım belki de çoktan aldın yavrunu kucağına:KK66:

Ayy hadi gozun aydin canim benim yaa allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bende sali gununu bekliyorum iste bir sekilde dogum olacak gibi insallah ondan once bebeğim kendi gelmeye karar verir
Cok sağ ol canım, darısı basina insallah. Umarim Allah gönlüne göre verir de normal yolla gelir kuzucuk

Canim o kisiden kisiye degisiyor yaa normal dogumda ondan farksiz degil yani kimisi cok kolaydi diyor kimisi asla normal yapmayın diyor. Ben deniycem acikcasi benimbi arkadasim 40. Haftada hic acilma sanci yokken gitmis doktor suni vermis sadece son yarim saat bir saat sıkıntıydi dedi ee normalde de aynisi gecerli ondan kisiye gore degisiyor yani
sağol canım içimi rahatlattın.insanlar kafam karıştırıyor zaten :( önce boyun kısa yapamazsın dediler sonra adet sancısını zor çekiyorsun yapamazsın vs..

insallah canım artık herkese dert oldu niye olmuyo deyip duruyorlar onlar oyle deyince daha bir stres oluyorum ama napm elimde olan birsey değil ya..inş en yakın zamanda hayirla gelsinler yeter beklediğimiz. .milletin çocuğu kocaman oldu büyüyor bizimkilerde tık yok..vardır bunda da bir hayir diyorm artik napm...
Amin canım inşallah hayırlısıyla sağ salim gelirler ;)

Ben de anne oldum arkadaşlarım..
19 mart saat 15:00 gibi aldım oğlumu kucağıma..
Sürpriz bir sezeryan operasyonu oldu..
Ama herşeye değer..
Çok özlemişim onu geldi sonunda İsmail Asil'im..
Hepinizin ayrı hikayesi var..
Hepsi de birbirinden güzeldir , mis kokuludur eminim..
Hepinizi öperim..

Ben de anne oldum arkadaşlarım..
19 mart saat 15:00 gibi aldım oğlumu kucağıma..
Sürpriz bir sezeryan operasyonu oldu..
Ama herşeye değer..
Çok özlemişim onu geldi sonunda İsmail Asil'im..
Hepinizin ayrı hikayesi var..
Hepsi de birbirinden güzeldir , mis kokuludur eminim..
Hepinizi öperim..
Canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)

Back