2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım inşallah sağ salim kavuşmuşsundur,haberlerini bekliyoruz

Sağ salim kurtulursunuz ikiniz de inşallah canım

Ayyy hayirli olsun canimm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :):):)

Ayyy canim yaa ne yaptin acaba insallah saglikla kolaylikla almissindir yavrunu kucagina

Ayyy canim yaa ne yaptin acaba insallah saglikla kolaylikla almissindir yavrunu kucagina
kuzum sen naptın?
gelesi yok mu daha senin ufaklığın :)
40+0 da doğurmuş biri olarak bu sorudan sıkıldığını çok iyi biliyorum aslında ama gerçekten insanın sorası geliyo

Mart anneleri sona az kişi kaldik sanirim.ben de cuma sezeryan olacagim.39+1 oluyorum. 3.bebegim. ilk bebegimde normali bekledigimizden 40+5te kadar bekleyip sezeryan olmustum:) kizim 4360 gr dogmustu. Ikinci kizim da 39+0 da 4250 gr dogmustu. Simdi dr oglumun da iri bir bebek oldugunu soyluyor. Kismet olursa onu haftaya yazarim:) dogum yapanlar bebisleri gule gule buyutsunler. Yapmayanlara da hayirli ve saglikli dogumlar dilerim.sevgiler

21 Mart sabahı saat 7 de kucağıma aldım oğlumu çok şükür cnm..normal doğum oldu ama beni çok zorladı çok şükür oğlum kucağımda ya unuturum herhalde dogumu..bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum ..

İyi akşamlar arkadaşlar.Bebeğim ne yazık ki bugün de gelmediği için yarın hastaneye girişim yapılacak.Önce suni sancı verilecek.Sonra açılmazsa sezaryen olacak. Ne olur dua edin bana da çok stresliyim şimdi.Korku mu desem endişe mi desem karmaşık duygulardayım.Suni sancıdan çok korkuttular ama ilk baştan beri normal doğum istediğim için vazgeçmedim.Umarım yarın dayanabilirim.Sezaryene kalmadan kolay bir şekilde normal doğurmak nasip olur inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin benden

Seni yormadan uzmeden kolaylıkla gelir inşallah kuzun.cuma da benim kontrolum var bakalım bize ne diyecek Dr.umuz..

Allah yardmcn olsun canm.bazıları suni sancinn da rahat olduğunu söylüyolar.ins senin de kolay olur.ben de normali bekliyorum ama son ana kadar ne olacağı belli olmaz

1. Iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sabah 10da giriş yaptık hastaneye. 11.20 den 18.00 e kadar suni sanci çektim ama açılma en fazla 3 cm di.o yüzden 18 30 da sezaryene girdim.19.00 da bebeğimi kucağıma aldım. Spinal sezaryen oldum bu arada.Bebegim de 3 kilo 47 cm oldu.Saglikli şükür.benim agrilarim devam ediyor.sutum geldi ama be yazık ki bebeğim Tutamıyor.bu saate kadar bekledik.damla damla sıktık emiyor çıkan sütü ama kendisi emip getirmiyor sütü. Sukur iyiyiz.Darısı diğer doğum yapmak isteyenlerin başına

Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
27 Daha fazla mesaj...
< Önceki1319031913192319331943195Sonraki >

Merhaba canım nasılsın ne yaptın kontrol geliyormu kizimizzz
Ah tugbacim Sen defneyi buyuttun benim denizimin gelmeye hala niyeti yok.. :) yarin yatış yapicaz sabahtan egepole.suni deneyebiliriz olmazsa sezeryan dedi Dr.umuz..4 kg.i geçti kuzucuk daha fazla beklemenin de anlamı yok artik..yarın bu saatlere kavuşmuş oluruz hayirlisiyla..

Kaçıncı gündesiniz. Bende daha doğum yapmadım. Zaman geçtikçe kırkıyorum.
Bende suni den cok korkuyurum. Siz kaçıncı haftadasınız.

Selam arkadaslar sali gunu dogum yaptim ben once suni sanci ile normal dogum denendi olmayınca genel anestezi ile sezeryan oldum ve oglum 20.21 22 mart tarihinde dunyaya geldi 3.140 kg olarak bekleyen kaldiysa herkese hayirli dogumlar umarim bir an once saglicakla kolaylikla kucaginiza alırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…