Ben de oglumu 39+1 haftalikken , 25 mart cuma saat 11 de epidural sezeryan ile kucagima aldim
4510 gram 56 cm dogdu.
Gule gule buyutelim kuzularimizi
Ay evet kusum oglen emzirdim lansinoh iyi gelmis ben 2/3 gun surmemistim lansinoh ondan yara oldu hic bisi yoktu yoksaHastanedeyken benim de yara olmaya baslamisti o aciyi cok iyi bilirim buyuk oglumdayken kanaya kanaya emziriyordum dogumdan beter acisi var. Doktoruma sordum daha kotu olursa ne kullanim diye bir ilac yazdi bu iyi gelir dedi. Ama ben lansinoh kullandim hemen gecti cok sukur sonrada hic yara olmadi kremi kullanmaya gerek kalmadi. Istersen ismini yazarim sanada allah sifa versin tez zamanda
Hallettim kusum sagol gece lansinoh surdum oglene kadar emzirmedim gecmjs biraz acisiCanim saf zeytinyagi birde ayva çekirdeği ile bir jel yapiyorsun o cok iyiymis internetten bi bak istersen birde bu surede silikon uc kullanabilirsin emzirmek icin
teşekkür ederim çok sağolun :)gözünüz aydın ..
sağlıklı huzurlu günler diliyorum :)
amin canım çok teşekkür ederim :)Canim.hayirli ugurlu olsun bebeğin. Sonunda geldiler ya çektiği sıkıntıları unutuyor insan. Sağlıkla büyüt :)
Canım çok geçmiş olsun. Bende çok çektim ayaklarımı yere vuruyordum. Hoş yine ara ara oluyor ama kanamalar geçti ve hafif ağrıyor yok denecek kadar azaldı. Ben bir iki gün pompoyla süt sağdım. Ama dikkat et pompanında bazı zaraları oluyor diyenler var işte sütü azaltması gibi ne kadar doğru bilmiyorum.gün içinde bir iki kerede kendin emzir. Eczacı sütü sağarken göğüs koruyucu kullanmamı önerdi. böylece acımıyordu. Birde hemşire 3 krem verdi bunları karıştırıp sürüp aventin kalkanını kullandım. Bu kremlerin ismini vermek istemiyorum yan etkisi vs olursa diye doktoruna söylersen uygun bir şey yazar. Ama muhakkak bu kremlerden sonra bol su ile yıkamak lazım. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. bende sütümü bir türlü arttıramadım. ilk başta gelmedi sonra yara oldu şimdide mama takviyesi yapıyorum. Allah hepimizin bebişlerini annesine babasına bağışlasın. Allah yardımcımız olsun.Kizlar gogsum yara oldu emziremiyorum sol gogusumle tepiniyorum resmen boyle bir aci yok lansinoh da gecirmio napicam sasirdim sari kantoronla saf zeytinyagi iyi geliomus bile varmi
Iyi canim cok sevindim su an em kiymetli yerimiz gogusler vallaHallettim kusum sagol gece lansinoh surdum oglene kadar emzirmedim gecmjs biraz acisi
Ben de aynen bu tarifi yaptım sürüyorum canım. Şükür yara yok. Ama buna ek okarak lansioh da kullanıyorum.Canim saf zeytinyagi birde ayva çekirdeği ile bir jel yapiyorsun o cok iyiymis internetten bi bak istersen birde bu surede silikon uc kullanabilirsin emzirmek icin
Bizimkide oyle uzerinde kurumus kanli kabuk oluyor. Dun igne yaptilar doktor kabugu temizledi birsey surmedi ama. bakalim bugun kanayacak mi ins. Kanamaz.
Bende simdilik sadece lansinoh kullanıyorum insallah yara olmaz hassasiyet arttı aslında ama;/Ben de aynen bu tarifi yaptım sürüyorum canım. Şükür yara yok. Ama buna ek okarak lansioh da kullanıyorum.
Bende simdilik sadece lansinoh kullanıyorum insallah yara olmaz hassasiyet arttı aslında ama;/
canım nasil oldu bebis , kanama yaptı mı gobeegi birdahaBizimkide oyle uzerinde kurumus kanli kabuk oluyor. Dun igne yaptilar doktor kabugu temizledi birsey surmedi ama. bakalim bugun kanayacak mi ins. Kanamaz.
Evet carsamba k vitamini ignesi vurmustuk ama kanamaya devam etti. Cumartesi gunu tekrar goturduk kendi doktoru bakti sonra cocuk cerrahina yonlendirdi ikisi birlikte baktilar. Cocuk cerrahi gobegine pansuman yapti 2 gun acmayin sargiyi dedi. Bugun acacagim pansumani ins. Kanamaya devam etmez ilk basta bukadar onemsememistim ama simdi kafama takiyorum.canım nasil oldu bebis , kanama yaptı mı gobeegi birdaha
Evet carsamba k vitamini ignesi vurmustuk ama kanamaya devam etti. Cumartesi gunu tekrar goturduk kendi doktoru bakti sonra cocuk cerrahina yonlendirdi ikisi birlikte baktilar. Cocuk cerrahi gobegine pansuman yapti 2 gun acmayin sargiyi dedi. Bugun acacagim pansumani ins. Kanamaya devam etmez ilk basta bukadar onemsememistim ama simdi kafama takiyorum.
Sizinki nasil oldu peki kaniyormu hala
Az once actik ve malesef yine kaniyor yarin tekrar goturecegim doktoruna bir tahlil daha yapilacak bakalim artik hayirlisiYok canım şükür kanaması bitti ikinci kere goturdukten sonra. Kafana takma çünkü bu çok sık olabilen bir şeymiş.insallah durmustur kanamasi. Gönlünü ferah tut sen
götür canım . inşallah durur kanamasıAz once actik ve malesef yine kaniyor yarin tekrar goturecegim doktoruna bir tahlil daha yapilacak bakalim artik hayirlisi
herkes doğurdu tabi, bebislerle sag olsun tüm günü aliyor :)kızlar nerelerdesiniiiizzz
Benim oglumda dogustan tikaniklik vardi. Ilk 3 gun cok zorlandi.hastanedeyken cocuk doktoru gelip burnuna hortum gibi uzun birsey bile soktu acilmasi icin. Sonra Serum fizyolojik vermisti evde de kullanmamiz icin ama cok sukur gecti simdi arada yine tikaniyo damlatinca aciliyor. Ama bizimki usutmekten hastaliktan degildi. Bazi bebeklerde anne karnindaki sivi burnuna kacmis olabiliyormus ve ödem olabilirmis zamanla gecer demisti cok sukur uzun surmedi.Kızlar tüm mart anneleri doğum yaptı sanırım. Hepimiz rahatça sağlıklı huzurlu büyüturuz kuzularimizi inşallah :)
Bundan sonra da burda bebislerle ilgili fikir alışverişi yapalim güzel olmaz mı? benim bebis nezle olmuş mesela. doktor burun damlası dedi. Otri Bebe ve serum fizyolojik aldik..umarım faydasini görürüz.Siz aldınız mı burun damlası. bizim.gibi tıkanıklık yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?