- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
kavusursunuz insallah cnm bende çok istiyorum artik oğlumu kucağıma Alıp öpüp koklamak..sabır lazım daha demek ki...Ağrısı sancısı şişlikleri bi yana onlar gözümde bile yok..benimki sırf kizima kavuşma derdi kuzum.. :)
Deşme yaramizi kız gelmiyor bizim nazlı cücüklerOo biz bebikleri buyuttuk kizlarr :)) nerde kaldinizzzz :))
hiç deme ya bizimkiler tembel çıktı günümüz de doldu artık gelsin hayırlısıyla inş. .Oo biz bebikleri buyuttuk kizlarr :)) nerde kaldinizzzz :))
Deşme yaramizi kız gelmiyor bizim nazlı cücükler
Yaz kuzuyu kokla bizim yerimize bari..
hiç deme ya bizimkiler tembel çıktı günümüz de doldu artık gelsin hayırlısıyla inş. .
insallah tatlım bize de nasip olur en yakın zamanda..kendi kendime doğum belirtisi arıyorum artik kasilma mi var ne diye dolaniyorum evde ..Bak simdi kokla dedin icime icime cektim kokusunu pek bi minnos biliyoo musun ahahahah :)) yasinda gelecekler sizinkiler zahmetsiz oh mis :))
Hayirlisi olsuuunnnn inssaallaahh bi gelsin bi tadina varin Allah im yok boyle bisey ben bile anne olduysam bunlari diyosam dusun gerisini hahahaha :)
sizinle günümüz aynı.her gün ben de diyorum gel artık bebeğim diye..beklemek de yoruyor artık son günler geçmek bilmiyorNormal istiyoruz diye bekliyoruz bakalım bebelerin keyfini..insan özler mi hic bilmediği kokuyu..gel annecim,gel prensesim,gel kara kuzum bekletme daha artik anneyi..
valla biz de çok istiyoruz canım ama nazlı çıktı bebişlerOo biz bebikleri buyuttuk kizlarr :)) nerde kaldinizzzz :))
adet agrısı gıbımı canım bel agrın.bendede ıkı gundur varda merak ettım.acılmanda mı yokmus pekı.muayne oldunmuSenin yine var cnm günün benim doluyor bugün artık gelsin hayırlısıyla beklemek çok zor..belim o kadar çok agriyo ki yatıp kalkamiyorum artik..başkada bir sancı falan yok ne nisan ne su..
nst ye girdim cnm sancı falan cikmayinca muayene olmadim..Adet ağrısı gibi degil bel ağrısı ya belim ikiye bölünmez gibi oluyo öyle değişik bir ağrı. .adet agrısı gıbımı canım bel agrın.bendede ıkı gundur varda merak ettım.acılmanda mı yokmus pekı.muayne oldunmu
Canim uzandiginda ya da dinlendiginde azalıyorsa bel agrin normal agriymis gecmiyorsa dogum belirtisi olabilirmis bende azicik agrisa dinleniyorum geciyor henuz:):)nst ye girdim cnm sancı falan cikmayinca muayene olmadim..Adet ağrısı gibi degil bel ağrısı ya belim ikiye bölünmez gibi oluyo öyle değişik bir ağrı. .
Canim senin gununde doldu doktorun ne diyor nasil bir yol izleyeceksiniz?insallah tatlım bize de nasip olur en yakın zamanda..kendi kendime doğum belirtisi arıyorum artik kasilma mi var ne diye dolaniyorum evde ..
Hayirlisi canim yaa beklemek yoruyor insani resmen dimi? :):)Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Benim de 1 haftam kaldı ama hala belirti yok
Ayy kuzum herkes aynisini söylüyor nasıl onlem alalim ne kullaniyorsun sen?Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim onlara bağışlasın yavrucaklarını.
Doğum yapmayan arkadaşlarada tavsiyem meme ucu çatlağı için şimdiden önlem alsınlar. Doğumdan beter ağrısı var.şimdiden kremlerinizi sürün. Sonrası çok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?