2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Deşme yaramizi kız gelmiyor bizim nazlı cücükler
Yaz kuzuyu kokla bizim yerimize bari..

Bak simdi kokla dedin icime icime cektim kokusunu pek bi minnos biliyoo musun ahahahah :)) yasinda gelecekler sizinkiler zahmetsiz oh mis :))

hiç deme ya bizimkiler tembel çıktı günümüz de doldu artık gelsin hayırlısıyla inş. .

Hayirlisi olsuuunnnn inssaallaahh bi gelsin bi tadina varin Allah im yok boyle bisey ben bile anne olduysam bunlari diyosam dusun gerisini hahahaha :)

insallah tatlım bize de nasip olur en yakın zamanda..kendi kendime doğum belirtisi arıyorum artik kasilma mi var ne diye dolaniyorum evde ..

Normal istiyoruz diye bekliyoruz bakalım bebelerin keyfini..insan özler mi hic bilmediği kokuyu..gel annecim,gel prensesim,gel kara kuzum bekletme daha artik anneyi..
sizinle günümüz aynı.her gün ben de diyorum gel artık bebeğim diye..beklemek de yoruyor artık son günler geçmek bilmiyor

Senin yine var cnm günün benim doluyor bugün artık gelsin hayırlısıyla beklemek çok zor..belim o kadar çok agriyo ki yatıp kalkamiyorum artik..başkada bir sancı falan yok ne nisan ne su..
adet agrısı gıbımı canım bel agrın.bendede ıkı gundur varda merak ettım.acılmanda mı yokmus pekı.muayne oldunmu

adet agrısı gıbımı canım bel agrın.bendede ıkı gundur varda merak ettım.acılmanda mı yokmus pekı.muayne oldunmu
nst ye girdim cnm sancı falan cikmayinca muayene olmadim..Adet ağrısı gibi degil bel ağrısı ya belim ikiye bölünmez gibi oluyo öyle değişik bir ağrı. .

nst ye girdim cnm sancı falan cikmayinca muayene olmadim..Adet ağrısı gibi degil bel ağrısı ya belim ikiye bölünmez gibi oluyo öyle değişik bir ağrı. .
Canim uzandiginda ya da dinlendiginde azalıyorsa bel agrin normal agriymis gecmiyorsa dogum belirtisi olabilirmis bende azicik agrisa dinleniyorum geciyor henuz:):)

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim onlara bağışlasın yavrucaklarını.
Doğum yapmayan arkadaşlarada tavsiyem meme ucu çatlağı için şimdiden önlem alsınlar. Doğumdan beter ağrısı var. şimdiden kremlerinizi sürün. Sonrası çok zor oluyo

Ayy kuzum herkes aynisini söylüyor nasıl onlem alalim ne kullaniyorsun sen?

Kizlar merhaba benimde 7 mart gecesi uykuda suyum patladi 8 mart sabahina kadar bekledik ama 1 cm bile degildi acilmam ve hic sancim yoktu cocuk kuruya kalir die sezeryan oldum spinal anesteziyle dogum yaptim ama cok memnun kaldim cok sukur oglusumda bende iyiyiz bu arada 9 marttada oglusum sunnet oldu darisi bekleyen annislere allah bir avazda kurtarsin hepinizi saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniZ insallah oglusum kadinlar gunu hediyesi geldi annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…