- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Canim gittim bugün kontrole. ne yazikki catim musait degilmis normal doğumaHadi insallah canim benim hakkimizda hayirlisi olsun ben kabullendik artik:):)
hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebis..ayy günümuz aynıydı senle ben hala bekliyorum takvim de bıtıyo bugün benim oglanin gelmeye niyeti yok galiba dün nst ye girdim sancı falan yok gayet iyi çıktı sonuç. .gelmezse persembeye kadar tekrar muayeneye gideceğiz artik gelsin ama hayırlısıyla suni sancıyla doğurmak istemiyorum..Kızlar selaammm benim bebişte spinal sezeryan yöntemiyle 9 martta geldi .. Çok şükür ikimizde iyiyiz... Detayları müsait bir zamanda anlatıcam... Hepinize sevgi dolu günler
Olsun canım benim neden üzüldün ko hayirlisi boyleymis demekki hic sıkma canini bak sezeryanda da artik korkulacak hic bir sey yok hem cogu arkadas da sezeryan oldu cok sukur hem bebekler hem kendileri sagliklilar hem bekleyis bitti desene:):)Canim gittim bugün kontrole. ne yazikki catim musait degilmis normal doğumacati kemiğim asagidaymis. Bebisin kafasi asagida ama hala kanala girmemiş başı dedi.Rahim girişin çok sert hala hiç yunusama açılma yok dedi riske girmeyelim dedi Velhasıl sezeryan kararı aldık. Çarşamba günü ogleden sonra geliyor inşallah bebisim
Aaa oyle mu hayirli olsunKızlar selaammm benim bebişte spinal sezeryan yöntemiyle 9 martta geldi .. Çok şükür ikimizde iyiyiz... Detayları müsait bir zamanda anlatıcam... Hepinize sevgi dolu günler
Insallah canim benim sancin gelirde kendin dogum yaparsin benimde son 10 diyor ama bakalim hic belirti bizde de yok:)hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebis..ayy günümuz aynıydı senle ben hala bekliyorum takvim de bıtıyo bugün benim oglanin gelmeye niyeti yok galiba dün nst ye girdim sancı falan yok gayet iyi çıktı sonuç. .gelmezse persembeye kadar tekrar muayeneye gideceğiz artik gelsin ama hayırlısıyla suni sancıyla doğurmak istemiyorum..
insallah canım sende normal doğum mu bekliyordun..Allahım kolay kurtarsin darda koymasın hiç birimizi insallahInsallah canim benim sancin gelirde kendin dogum yaparsin benimde son 10 diyor ama bakalim hic belirti bizde de yok:)
Aslında üzülmek değil de biraz saskinim sanırım. kendimi normal.doguma hazirlamistim ama hayırlısı böyleymis. Bugün daha da kabullenmis durumdayım. evet bir bakimdan da bekleyisin bitmesi güzel :) bebislerimiz hayirlisiyla gelsinler insallahOlsun canım benim neden üzüldün ko hayirlisi boyleymis demekki hic sıkma canini bak sezeryanda da artik korkulacak hic bir sey yok hem cogu arkadas da sezeryan oldu cok sukur hem bebekler hem kendileri sagliklilar hem bekleyis bitti desene:):)
Aynen canim normal bekliyorum bende gunum dolunca suni denicem anca ondan sonra sezeryan diye düşünüyorum su anda bakalim gun ne gosteririnsallah canım sende normal doğum mu bekliyordun..Allahım kolay kurtarsin darda koymasın hiç birimizi insallah
Insallah canim saglicakla kucagimiza alalim misler gibi buyutelim de gerisi onemli degil artik sezeryanmis normalmisAslında üzülmek değil de biraz saskinim sanırım. kendimi normal.doguma hazirlamistim ama hayırlısı böyleymis. Bugün daha da kabullenmis durumdayım. evet bir bakimdan da bekleyisin bitmesi güzel :) bebislerimiz hayirlisiyla gelsinler insallah
Gozun aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :):) hadi gecmis olsun sana da:)Merhaba arkadaslar bende bu sabah spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim, cok sukur ikimizde gayet iyiyiz. Burdan sezeryan olacak arkadaslara daha once iki genel anestezi ile sezeryan dogum yapmis biri olarak kesinlikle spinal anesteziyi oneriyorum, cok rahat bir dogum oldu.
hayırlı olsun size :)Merhaba arkadaslar bende bu sabah spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim, cok sukur ikimizde gayet iyiyiz. Burdan sezeryan olacak arkadaslara daha once iki genel anestezi ile sezeryan dogum yapmis biri olarak kesinlikle spinal anesteziyi oneriyorum, cok rahat bir dogum oldu.
Merhaba arkadaslar bende bu sabah spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim, cok sukur ikimizde gayet iyiyiz. Burdan sezeryan olacak arkadaslara daha once iki genel anestezi ile sezeryan dogum yapmis biri olarak kesinlikle spinal anesteziyi oneriyorum, cok rahat bir dogum oldu.
Hayırlısı olsun canım herkes doğurdu ben kaldım suni de almak istemiyorum ama ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah..Aynen canim normal bekliyorum bende gunum dolunca suni denicem anca ondan sonra sezeryan diye düşünüyorum su anda bakalim gun ne gosterir
Senin yine var cnm günün benim doluyor bugün artık gelsin hayırlısıyla beklemek çok zor..belim o kadar çok agriyo ki yatıp kalkamiyorum artik..başkada bir sancı falan yok ne nisan ne su..Normal istiyoruz diye bekliyoruz bakalım bebelerin keyfini..insan özler mi hic bilmediği kokuyu..gel annecim,gel prensesim,gel kara kuzum bekletme daha artik anneyi..
Ağrısı sancısı şişlikleri bi yana onlar gözümde bile yok..benimki sırf kizima kavuşma derdi kuzum.. :)Senin yine var cnm günün benim doluyor bugün artık gelsin hayırlısıyla beklemek çok zor..belim o kadar çok agriyo ki yatıp kalkamiyorum artik..başkada bir sancı falan yok ne nisan ne su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?