- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende Yaa ..benimki inatçı çıktı kime cektiyse artik ben inatçı degilimdir babasina çekmiştir kesin :)saat 3 te randevum var bugün bakalım ne olacak hiç umudum yok birsey olacağı konusunda ama hayırlısı bakalım. .Seniki de pek inatçıymış, pek sevmiş orayı) sağlıklı olsunlar da beklicez artık.. Diyorum ki ellerin bebeleri doğduu kaç haftalık olduuu, nerdesiiin sen :)))
Canim ne yaptin randevun vardi?aynen bende Yaa ..benimki inatçı çıktı kime cektiyse artik ben inatçı degilimdir babasina çekmiştir kesin :)saat 3 te randevum var bugün bakalım ne olacak hiç umudum yok birsey olacağı konusunda ama hayırlısı bakalım. .
gittim geldim cnm ne sancı var ne açılma pazartesi tekrar gideceğim artık olmazsa gün verecek doktor sezeryan için. .Bu kadar bekledim sezeryan olmasa iyiydi ama gelmeye niyeti yok pasanin ne yapalım hayırlısı olsun...Canim ne yaptin randevun vardi?
benimkinin kilosu da aynı cnm seninle bende dedim suni sancı yi ama açılma falan yok sancı da yok sonuç alamayabiliriz dedi doktor artık hayirlisi bakalım. .Kizlar bende dun gittim doktora cok ufak duzensiz sanci cikti pazartesi gunu tekrar kontrole gidicem muaneyde olucam eger suni sanci dogumu baslatabilir gibiyse vucudum hazirsa yani sali gunu sabahtan suni sanci ile dogum baslatilacak olmazsa sezeryana donulecek oglum 3450 olmus ilk gebelik oldugu icin 3500 ustu normal dogumda cok zorlar dedi o yüzden boyle bir karar aldik doktorumuzla
Senin ilk gebelik mi tatlim benim doktor pazartesi son karari verecek onun icin ama bakalim ne cikacak aynen bende seninle ayni seyi dusunuyorum bu kadar bekledik birde ben normali cok istiyorum hayirlisi bakalimbenimkinin kilosu da aynı cnm seninle bende dedim suni sancı yi ama açılma falan yok sancı da yok sonuç alamayabiliriz dedi doktor artık hayirlisi bakalım. .
Evet cnm ilk benimde..pazartesi gideceğim bende 41.haftadayim artij pazartesi 41 bitecek sabrim kalmadı. .Senin ilk gebelik mi tatlim benim doktor pazartesi son karari verecek onun icin ama bakalim ne cikacak aynen bende seninle ayni seyi dusunuyorum bu kadar bekledik birde ben normali cok istiyorum hayirlisi bakalim
6 parca evet canim ust kismi delikli hava aldirio sadece gogus pedi yerine kullaniyorum emzirme ucu da var ayriyetten aliyorsun ama ben almadim kalkan yeterli oldu canimbujubuju canım gözün aydın kavusmussun oğlusuna.darısı bızlere ınsallah.bol sutlu bol uykulu saglıklı gunler
canım aventın göğüs kalkanını magazda ınceledım.kelebek olanı demıyosun galıba.yuvarlak bı model var 6 parcalıydı.tam olarak ne işe yarıyor sılıkonu güöğsüne takıp mı emzırıyosun.ben cok cektım ılk gebelıgımde aynı sıkıntıları ysamaktan cok korkuyorum yara olmaması için almak istıyorum .gercekten yara olmasını engellıyomu.tesekkurler sımdıden.
Hadi hayirlisi canim ikiniz icinde en sagliklisi hayirlisi neyse o olsun bir avazda kurtulursun insallahKizlar bende dun gittim doktora cok ufak duzensiz sanci cikti pazartesi gunu tekrar kontrole gidicem muaneyde olucam eger suni sanci dogumu baslatabilir gibiyse vucudum hazirsa yani sali gunu sabahtan suni sanci ile dogum baslatilacak olmazsa sezeryana donulecek oglum 3450 olmus ilk gebelik oldugu icin 3500 ustu normal dogumda cok zorlar dedi o yüzden boyle bir karar aldik doktorumuzla
Masallah canimm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah:) darisi da bize olsun:)Merhaba güzel anneler bende dün 10 da minik prensesimi kucağıma aldım çarşamba akşamı saat 8 de sancım tuttu perşembe günüde normal doğumla geldi prensesim 4 kilo 54 cm Rabbim bekleyen herkese nasip etsin kolay doğumlar diliyorum bekleyen annişlere
Saol canim cok tesekkur ederim artik saglikla gelsin de ne yolla gelirse gelsin modundayim cok merak ediyorum:)Hadi hayirlisi canim ikiniz icinde en sagliklisi hayirlisi neyse o olsun bir avazda kurtulursun insallah
Saol canım Allah sizide bir avazda kurtarsın.her zorluğa rahmen dünyanın en güzel duygusuMasallah canimm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah:) darisi da bize olsun:)
ben de sizin gibiyim.5 günüm kaldı.gelmezse ya suni ya sezaryen olacakgittim geldim cnm ne sancı var ne açılma pazartesi tekrar gideceğim artık olmazsa gün verecek doktor sezeryan için. .Bu kadar bekledim sezeryan olmasa iyiydi ama gelmeye niyeti yok pasanin ne yapalım hayırlısı olsun...
Allah analı babalı büyütsün canım,maşallah kuzuyaMerhaba güzel anneler bende dün 10 da minik prensesimi kucağıma aldım çarşamba akşamı saat 8 de sancım tuttu perşembe günüde normal doğumla geldi prensesim 4 kilo 54 cm Rabbim bekleyen herkese nasip etsin kolay doğumlar diliyorum bekleyen annişlere
Canım Allah analı babalı büyütsün bebişini.Bizimkiler de sağ salim geliversin artıkKızlar Merhaba ben de çarşamba günü epidural sezeryanla aldım kuzucugumu kucağıma:) hikayemi anlatayim.Çarşamba 14.30 a randevu almıştık zaten. Fakat bebeğim beklemedi ,gece yarısı suyum geldi. Bir telaş hastaneye gittik belki normal dogum.olur diye.ama sanci yine cikmadi ,acilma hic yoktu ve su gelmesine rağmen bebeğim kanala bir türlü girmedi. doktor istersen suni ile zorlayalim dedi ama ben istemedim onu da.ve bebeğim yine tarih almış olduğumuz 16.03.2016 da 14.30 yerine 09.40 ta doğdu :) kilo 3.600 boy 50 cm Allah dogum yapmamis tum arkadaslara nasip etsin. ben epidural kesinlikle istemiyordum. korkuyordum ama doktorum önerdiği için kabul ettim. iyi ki etmişim. en iyisi tabi ki normal ama olmayacaksa kesinlikle size epidural sezeryani oneriyorum..ne olduğunu anlayamadan ordakilerle sohbet muhabbet derken bir baktım bebegim dogdudünyanın en güzel duygusu. Allah herkese nasip etsin
Sağol canım benim hayırlısıyla gelsin kuzucuklarinizCanım Allah analı babalı büyütsün bebişini.Bizimkiler de sağ salim geliversin artık