Canim ben lansinoh krem kullandim birde dogumdan hemen sonrasi icib gogus kalkani al aventin hem sutun bosa gitmio hemde ucu yara olmuo cok memnunum yoksa benimde yara olcakdiAyy kuzum herkes aynisini söylüyor nasıl onlem alalim ne kullaniyorsun sen?
Canım benim aksine uzaninca kalkarken oluyor bide otudugumda kalkarken kirilacak gibi agriyo hele yataktan kalkıp oturmak sonra ayağa kalkmak işkence gibi artık ağlama boyutuna geliyorum..normal mi bu kadar bilmiyorum doktor bebek büyüdüğü için olur dedi ama katlanamiyorum artik hayırlısıyla bitseydi çok zor geçti benim son ay..alerji oldum bide hala devam ediyo heryerim yara bere içinde kaldı..Allahım tez zamanda kucağıma sağlıkla almayi nasip etsin ondan sonra acılar dönecek insallah..Canim uzandiginda ya da dinlendiginde azalıyorsa bel agrin normal agriymis gecmiyorsa dogum belirtisi olabilirmis bende azicik agrisa dinleniyorum geciyor henuz:):)
Ay bilmiyorum ki çok relaks doktorum birsey demiyo perşembe tekrar gel kontrolleri siklastiralim dedi sadece..günüm de doldu artık 1 haftaya gelmezse suni falan denerler sanırım..Perşembe günü gitsem de dogursam keşke hayırlısıyla..Süre dolunca da beklemek daha bir zormuş. .Canim senin gununde doldu doktorun ne diyor nasil bir yol izleyeceksiniz?
maşallah cnm Allah bagislasin gözün aydın. .darısı bize olsun hayırlısıyla insallah..artık bir su nisan bekleyip duruyorum evde..Kizlar merhaba benimde 7 mart gecesi uykuda suyum patladi 8 mart sabahina kadar bekledik ama 1 cm bile degildi acilmam ve hic sancim yoktu cocuk kuruya kalir die sezeryan oldum spinal anesteziyle dogum yaptim ama cok memnun kaldim cok sukur oglusumda bende iyiyiz bu arada 9 marttada oglusum sunnet oldu darisi bekleyen annislere allah bir avazda kurtarsin hepinizi saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniZ insallah oglusum kadinlar gunu hediyesi geldi annesine
hayırlı olsun bebeğin canım. Güle güle büyüt :)Kizlar merhaba benimde 7 mart gecesi uykuda suyum patladi 8 mart sabahina kadar bekledik ama 1 cm bile degildi acilmam ve hic sancim yoktu cocuk kuruya kalir die sezeryan oldum spinal anesteziyle dogum yaptim ama cok memnun kaldim cok sukur oglusumda bende iyiyiz bu arada 9 marttada oglusum sunnet oldu darisi bekleyen annislere allah bir avazda kurtarsin hepinizi saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniZ insallah oglusum kadinlar gunu hediyesi geldi annesine
Canim benim hayirli olsun gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah cok sevindim:)Kizlar merhaba benimde 7 mart gecesi uykuda suyum patladi 8 mart sabahina kadar bekledik ama 1 cm bile degildi acilmam ve hic sancim yoktu cocuk kuruya kalir die sezeryan oldum spinal anesteziyle dogum yaptim ama cok memnun kaldim cok sukur oglusumda bende iyiyiz bu arada 9 marttada oglusum sunnet oldu darisi bekleyen annislere allah bir avazda kurtarsin hepinizi saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniZ insallah oglusum kadinlar gunu hediyesi geldi annesine
Ikiside hazir canim:):):) super o zaman bi oglusu bekliyorum iste :):)Canim ben lansinoh krem kullandim birde dogumdan hemen sonrasi icib gogus kalkani al aventin hem sutun bosa gitmio hemde ucu yara olmuo cok memnunum yoksa benimde yara olcakdi
Ayyy canim benim saglicakla kucagina al insallah her sey guzel olacak sakin kal mutluluğunu yasa:)Kızlar yarın dogumum var. Çok heyecanlıyım. şaka gibi geliyor. epidural olacak. dua edin bana
kalbim agzimda , mutluyum ama mideme de kramplar giriyor. Karmakarisigim :)
Hayirlisi canim yaa beklemek yoruyor insani resmen dimi? :):)
Ayyy ben umidimi kesmeye basladim haaa sanki hic dogmayacak :):):)Ahhh gelmiyor gelmiyor gelmiyor oğluşumsanırum içerisi bayaa rahat.. Ben de beklemedeyim kızlar..
Doğuranlar sağlıkla büyütün güzel bebeklerinizi,
doğurmayanlar elbet biz de doğuracağızzzz:)))
Ya bana da öyle gelmeye başladıı, sanki sonsuza kadar hamile yaşayacağımmm allahımAyyy ben umidimi kesmeye basladim haaa sanki hic dogmayacak :):):)
al benden de o kadar...bide benim günüm doldu geçiyor hatta 40+2 olduk bugün yarın kontrol var bakalım bir sürpriz yapsa da gelse artik zira bel agrilarim dayanılmaz oldu artık yatmak uzanmak kabus oldu kalkamiyorum yerimden..
Ya bana da öyle gelmeye başladıı, sanki sonsuza kadar hamile yaşayacağımmm allahım
Seniki de pek inatçıymış, pek sevmiş orayıal benden de o kadar...bide benim günüm doldu geçiyor hatta 40+2 olduk bugün yarın kontrol var bakalım bir sürpriz yapsa da gelse artik zira bel agrilarim dayanılmaz oldu artık yatmak uzanmak kabus oldu kalkamiyorum yerimden..
Ahhh gelmiyor gelmiyor gelmiyor oğluşumsanırum içerisi bayaa rahat.. Ben de beklemedeyim kızlar..
Doğuranlar sağlıkla büyütün güzel bebeklerinizi,
doğurmayanlar elbet biz de doğuracağızzzz:)))
Sorma ya 9 ay geçti 10 gün geçmiyor
Ayyy ben umidimi kesmeye basladim haaa sanki hic dogmayacak :):):)
al benden de o kadar...bide benim günüm doldu geçiyor hatta 40+2 olduk bugün yarın kontrol var bakalım bir sürpriz yapsa da gelse artik zira bel agrilarim dayanılmaz oldu artık yatmak uzanmak kabus oldu kalkamiyorum yerimden..
Seniki de pek inatçıymış, pek sevmiş orayı) sağlıklı olsunlar da beklicez artık.. Diyorum ki ellerin bebeleri doğduu kaç haftalık olduuu, nerdesiiin sen :)))
Yok kuzum o emzirmek için değil emzirdikten sonra hava alsın sutyen atlet göğüs ucuna değip yara yapmasin diye..bujubuju canım gözün aydın kavusmussun oğlusuna.darısı bızlere ınsallah.bol sutlu bol uykulu saglıklı gunler
canım aventın göğüs kalkanını magazda ınceledım.kelebek olanı demıyosun galıba.yuvarlak bı model var 6 parcalıydı.tam olarak ne işe yarıyor sılıkonu güöğsüne takıp mı emzırıyosun.ben cok cektım ılk gebelıgımde aynı sıkıntıları ysamaktan cok korkuyorum yara olmaması için almak istıyorum .gercekten yara olmasını engellıyomu.tesekkurler sımdıden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?