2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Selam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
Ayyy sahane canim hadi bakalim son haftan desene saglikla agrisiz sizisiz kucagina alirsin insallah

Selam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
OYYY KUZUM az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah yaa şubat annelerine döndü bu topik

tamam o zaman canım anladım, ben rapor aldın geri döncen işe zannettimdi evdeymişin sen de ohh mis
Yok canim saolsun doktorum hic bir seye izin vermiyor calisamazsin dedi 32 ye kadar normal raporlarla idare ettik sonra calisamaz verdi hatta ilk iki hafta hastane haric evden bile cikamazsin demisti

Slm kizlar bebisler geliyo az kaldi rabbim bi nefesde dogurmayi nasip etsin hepimizebende dun doktordaydim bebegimin iri oldugunu soylediler 3000 kilo bebegim boyle olursa sezaryan dediler hamileligim boyunca cok dikkat ettim simdi iyice dikkat etmeye basliycam beyaz ekmek tuketmedim tam tahilli kullandim simdi onuda kesicem

Selam kızlar yenı doktordan cok memnun kaldım oncelıkle kacakdan dolayı olmadıgı anlasıldı suyun bebegın gelısımı ıle ılgılıymıs azalma ama suan sınıra gelmıs 35 haftanın ıcınde oldugum ıcın cıgerlerıyle ılgılı rısk yokmus 1-2 hafta daha ıdare edıcek sanırım bu su oranı gereksız yapmaya gerek yok dedı doktorum ınsulıne basladım bugun ıtıbarıyle 2 cesıt ınsulın verdı dahılıye bır tanesı sabah ogle aksam dıgerı gece bartholın kıstı oldugu ıcınde buyuk ıhtımal sezeryanla alıcak bartholın bosaltılmadan normal dogum yapamazsın Dedı lohusa donemk cok ızdıraplı gecer dedı bosaltsa bıle agrı olurmus

Canim cok gecmis olsun saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin Insllah

geçmiş olsun canım doktor değiliz ama bizde bakıyoruz araştırıyoruz malum hamileyiz bi tuhaflık olduğu belliydi suyun azalması demek allah korusun söylemek bile istemiyorum yani neyse anlaşılmış zaten dikkat et

neyse onunla gelmiş geçmiş olsun.. bir sürü kafanı taktı dr un.. canın sıkıldı değişiklik iyi olmuş..

Suan hala su rıskı var ama kacak yokmus gelısımle alakalı zaten anladıgım kadarıyla 37-38 hafta gıbı alıcak normal dogum zor dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…