2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Geçmiş olsun canım, doktoru değiştirmekle iyi yapmışsın.

Selam kızlar, ay 1 haftam kaldı en fazla ama şansa dün bakıcım hastalandı. Ben zaten zor hareket ediyorum, bir de küçük oğlum var malum. Evde de hazırlık vs. Yapılması gerek. Annemi aradım, o da hastaymış. Kayınvalide görümcemle birlikte. Akşam ağladım moralim bozuldu. Neyse ki eşim bugün işe gitmemiş sabah kalktım evde, izin almış sağolsun. Bugün kuaföre gidip ağda vs halledeyim, haftaya da pzt salı gibi temizlikçi alayım diyorum. Bir de hastane için ikram mevzusu var , onları ne zaman hazırlasak ki? Kafamda bir ton soru, daha bebişin park yatağını bile hazırlamadık sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyormuş bana tarih alınca bunu da anladım

oyyy kuzum sakin ol bak evdesin misler gibi kocacında izinde almış seninle birlikte kalabalığı boşver zaten kafan rahat rahat hallet ne güzel gününde belli daha neolsun ağdanı yaptır evini de bi kaç gün önceden temizlet ikramlık herkesin kendi kararı düşüncesi valla ben sadece çikolata götürcem hastane için burda çok kimsem yok eşimin tarafı gelir gelmez bilmiyorum boşuna hazırlık yapmak istemiyorum

Sağol canım, bizde gelen çok oluyor hastaneye. Zaten olmazsa hazır kurabiye falan aldırırım eşime napayım. Sanki yapacak çok şey var da yetişemeyeceğim hissi oluştu ben de, bir de malum hareket edememe durumu olduğu için stres yaptım sanırım. Sen nasılsın? Var mı ağrın falan canım?

kuzum valla yorgunum artık ara ara ağrılarım oluyo ilaç kullanıyorum işte haftaya cuma ayrılıyorum artık şükür kendime biraz zaman ayırcam aslında bu hafta bitirmem gerekti yerime bi arkadaş başlicak onu bekliyorum 1 hafta da birlikte çalışıcas sonra bana güle güle

Kendin mi yapcan birde hazir al ne ugrascan bende hazir alcam ikramlik adi ustunde cok almana gerek yok

Geçmiş olsun, doktor insülin dozlarını nasıl ayarladı acaba? Ben de günde 4 kez insülin kullanıyorum.

Geçmiş olsun, doktor insülin dozlarını nasıl ayarladı acaba? Ben de günde 4 kez insülin kullanıyorum.
Ben 2 cesit kullaniyorum sabah oglen aksam icin 1 insulin var gece icin ayri hepsi icin 3 unite yapiyorum ama cizelge verdi cikan seker olcumune gore degistir dedi cizelgede mesela 3 uniteye 150 ustu cikarsa +2 unite daha ekliyorsun

Ben 2 cesit kullaniyorum sabah oglen aksam icin 1 insulin var gece icin ayri hepsi icin 3 unite yapiyorum ama cizelge verdi cikan seker olcumune gore degistir dedi cizelgede mesela 3 uniteye 150 ustu cikarsa +2 unite daha ekliyorsun
Anladım canım, teşekkür ederim. Ben de iki çeşit kullanıyorum dediğin gibi. Ama benim ünite sayılarım farkediyor. Gün içinde üç kez vurduğum insülin ünitesi her biri için 4 ünite ama gece 12 ünite vuruyorum ancak 105 e kadar düşüyor sabah açlık şekerim.. En inatçısı da bu sabahki açlık şekeri zaten gün içinde diğerleri dengeleniyor ama ne yapsam sabah açlığı 95 altına indiremedim. 12 üniteden fazla da vurmak istemiyorum ama sanırım böyle giderse yükseltmem gerekecek.. Senin nasıl açlık tokluk seviyelerin?

bir zamanların en hareketli topiği gümaydınnnnn siz yatın ben çalışırım

TheTudors Bende mart ortasına kadar calısacagım galıba bı ıkımız kalacagız

gecmiş olsun bujubuju saglıklıca kavusursun ınsallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…