- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Canim naber nasilsin konusamadik bu ara nasil gidio hazirliklar
tatlım hazırlıklar bitti sayılır bugünde izne ayrılıyorum artık evde rahatça hazırlıklarıı yaparım inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim naber nasilsin konusamadik bu ara nasil gidio hazirliklar
TheTudors Bende mart ortasına kadar calısacagım galıba bı ıkımız kalacagız
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün minik..Merhaba kızlar çok şükür defne ela mi kucagima aldım çarşamba günü biraz kucuguz ama olsun emdikce buyuycez inşallah darısı sizlerin başına inşallah
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar çok şükür defne ela mi kucagima aldım çarşamba günü biraz kucuguz ama olsun emdikce buyuycez inşallah darısı sizlerin başına inşallah
Ayyy masallah rabbim anali babali buyutsunnn darisi bize insallah erken mi dogdu hamilelik takviminde 38. Haftanda oldugun yaziyoMerhaba kızlar çok şükür defne ela mi kucagima aldım çarşamba günü biraz kucuguz ama olsun emdikce buyuycez inşallah darısı sizlerin başına inşallah
Gozun aydın canım olsun ufak bebekler daha cabuk buyuyo buyucek annesı o allah analı babalı buyutmek nasıp etsın canımMerhaba kızlar çok şükür defne ela mi kucagima aldım çarşamba günü biraz kucuguz ama olsun emdikce buyuycez inşallah darısı sizlerin başına inşallah
Gunaydın canım yalnız bırakırmıyım senı ask olsun hep burdayımgünaydınnnnnnn kızlar hala burda olan var mı ?