• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Selamlar, ben de evdeki gruba dahil oldum bugün itibariyle . Cmt nst ye girdim bişey çıkmadı ama doktor yine de çrş günü çağırdı kontrole bakalım. Herkese kolaylıklar.

Günaydın hatunlar..
Sonuna kadar çalışmak niyetim vardı ama sefimle sikintidayim.yuruyemiyorum belimden gore gore olmadık işler yaptırmaya çalışıyor..bu hafta da gecsin de cuma günü çalışamaz alicam herhalde bu gidişle..
Anlayışsız insanla bi de bu psikolojiyle uğraşmak imkânsız..

Günaydın hatunlar..
Sonuna kadar çalışmak niyetim vardı ama sefimle sikintidayim.yuruyemiyorum belimden gore gore olmadık işler yaptırmaya çalışıyor..bu hafta da gecsin de cuma günü çalışamaz alicam herhalde bu gidişle..

ay evet ya iş yeri huzurlu deilse zaman geçmiyor...

Günaydın hatunlar..
ay evet ya iş yeri huzurlu deilse zaman geçmiyor...
valla kızlar Allah yardımcımız olsun.ben de ne yapacağım 3 marta kadar diyorum :(

Ya yok walla dayanmak mümkün değil.kendini tatmin ediyor kadın..bi de hasta olmuş burnunu çekip durur dibimde.. Göze alamam bu saatten sonra 7 ayı kazasız belasiz gecirmisim..

slm kızlar..

gece zor uyuduk..evde gezindik durduk..

bugünde tansiyonum düştü,halsizlik çok zordu ya..

şimdide ara ara kasıklarım ağrıyor..

RABBİM hepimize kolaylık versin,yardım etsin..
son zamanlara yaklaştıkça sorunlar artıyor canım galiba hepimizde :(

oo ALLAH bağışlasın..birbirine düşkün kardeşler olsunlar inşallah :)

aminnn inşallah. deliksiz ve rahat uyku uzuuuuuuuuuuuuuuuuunnn ca bir süre hayal.onlar iyi olsunda biz uyumayalım ne yapalım.. ama sabah bir de işe gelmek kabus gibi oluyor. benim birde ilgi bekleyen oğlum var.. hiç dinlenme şansım yok:(

aminnn inşallah. deliksiz ve rahat uyku uzuuuuuuuuuuuuuuuuunnn ca bir süre hayal.onlar iyi olsunda biz uyumayalım ne yapalım.. ama sabah bir de işe gelmek kabus gibi oluyor. benim birde ilgi bekleyen oğlum var.. hiç dinlenme şansım yok:KK43:

ALLAH kolaylık versin..sabırlar versin :)

Mrb kızlar. .ben bugun kontrole gittim ilk defa memlekete..çok şükür iyi bebis 2300 gram olmuş maşallah oglusuma..yüzünü göstermedi eliyle kapatmış görüntü alamadık o yüzden. .subat sonu Mart başı gibi olur dedi doktor..başı asagida normal doğum pozisyonu almış bakalım hayırlısı olsun hakkimizda..bizden bu kadar herkes iyidir inşallah ..

Back