- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
bu çocukşlar 38 de gelmeye meyilli galibaMrb kızlar. .ben bugun kontrole gittim ilk defa memlekete..çok şükür iyi bebis 2300 gram olmuş maşallah oglusuma..yüzünü göstermedi eliyle kapatmış görüntü alamadık o yüzden. .subat sonu Mart başı gibi olur dedi doktor..başı asagida normal doğum pozisyonu almış bakalım hayırlısı olsun hakkimizda..bizden bu kadar herkes iyidir inşallah ..
Ayy yok yok canim sorunsuz atlattik insallah valla sans artık; )begri canim geçmiş olsun inşallah önemli değildir. Nasıl bi zamanlamaymis bu yahuu
bu çocukşlar 38 de gelmeye meyilli galibaarkadaşlarımın da öyle oldu.ben de kendimi erkene hazırliyim bari
bu çocukşlar 38 de gelmeye meyilli galibaarkadaşlarımın da öyle oldu.ben de kendimi erkene hazırliyim bari
günaydınnnnn kızlar nasılsınız ben dün işe gelmedim gelemedim daha doğrusu gece bacak ağrılarım çoktu sabaha kadar uyumadım gezdim durdum sabah mümkün değil çalışamazdım huzursuz bacak sendromunu yaşayan var mı benim ağrılar o tarz ölüyorum yaa
maalesef can dostumgünaydın millettt..... bugünde sıcacık yatağımz yerine iş yeri koltuğundayız
günaydın millettt..... bugünde sıcacık yatağımz yerine iş yeri koltuğundayız
maalesef can dostumo günlerde gelecek ama tadını çok çıkaramicas malum bebişlerde gelecek
Pffff valla yaa bi bakıma bari girmeye zaman olsa yani çocuklar annelerini perişan görmesin yavrucaklarheh aynen bebeğim bir de o konu var... izne ayrılcaz belki hemen doğurcaz..e kendime bakayım 2 gün kitap okuyup dinleneyeyim kendimi dinleyeyim olayı yok
Günaydıııın güzel anneler
hadi gözünaydın canım darısı biz çalışanların başına 26 sı son ama dayanamicak gibiyimGünaydın kızlar...
Çalışanlara allah kolaylık versin. Evde 2. Günüm ben de yavaş yavaş işlerimi halledeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?