• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar oglusumla ben geldik 2186 gr 43 cm olmusuz doktor yıne alttan baktı bırde elını soktu bastırdı vajınama cok acıdı yaaa acılma yok hala cok sukur suyum normal dedı ama emın olamıo hala akıntım var bırde yıne o ped den verdı akıntıdada pedın rengı degısebılıomus ama suan ıcın rısklı bır durum yok dedı bu arada ben 1 kg vermısım 76 kg ya dustum ama bebıs aldıgı surece sıkıntı yokmus vajınal akıntı ıcınde bır ılac yazdı cok yorma kendını dınlen dedı
gözünaydın canım, geçmiş olsun.

Bİz de bugün Dr amcamiza gittik teyzoslar..kızım 2053 gr 42 cm olmuş Aferin aldı Dr amcasından.suyumuz iyi fakat plasentamiz hala aşağıda.korkcak birşey yokmuş ama insan tedirgin oluyor yine de..ben de verdiğim 4 üstüne 4 kg alarak toplamda 8 kg almış oldum.bi aferin de ben aldım yani..:KK54:
maşallah ikinize de :)

Bİz de bugün Dr amcamiza gittik teyzoslar..kızım 2053 gr 42 cm olmuş Aferin aldı Dr amcasından.suyumuz iyi fakat plasentamiz hala aşağıda.korkcak birşey yokmuş ama insan tedirgin oluyor yine de..ben de verdiğim 4 üstüne 4 kg alarak toplamda 8 kg almış oldum.bi aferin de ben aldım yani..:KK54:
ıkınızede masallah ozaman:nazar::KK46::nazar::anneadayı:

Masallah canım guzel haberlerle gelmıssın sende

Kızlar oglusumla ben geldik 2186 gr 43 cm olmusuz doktor yıne alttan baktı bırde elını soktu bastırdı vajınama cok acıdı yaaa acılma yok hala cok sukur suyum normal dedı ama emın olamıo hala akıntım var bırde yıne o ped den verdı akıntıdada pedın rengı degısebılıomus ama suan ıcın rısklı bır durum yok dedı bu arada ben 1 kg vermısım 76 kg ya dustum ama bebıs aldıgı surece sıkıntı yokmus vajınal akıntı ıcınde bır ılac yazdı cok yorma kendını dınlen dedı
Ayy çok şükür cnm heyecan yaşattın bize acaba ilk mart bebişimiz mi geliyor dedim :eek:çok şükür herşey yolunda geçmiş olsun. Bol bol dinlenmene bak.

QUOTE="gulsunoguz, post: 44909622, member: 300551"]ben her ay gıdıyorum canım saglık ocagına.ebe rutın kontrollerı yapıyo kılo tansıyon kalp atısı....sen ılkkezmı gıdeceksın[/QUOTE]
Ewet cnm ilk defa çağırdı Kilo tansiyon içinse hiç gitmeyeyim her zaman ölçüyorum zaten

Back