- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
aminnn inşallahGunaydin guzel mart anneleriiiayy vakit yaklastikca dogumlar falan konusuldukca beni bi gulme aliyor yaaa stres olunca gulen bir insan olarak insallah dogumda da bol bol kahkaha atarim
Adiyla saglikla yasasin insallah canim benim yaaBenimkinin ismi de hayırlısıyla meryem lina kızlar
Evet canım ben de bunu anlamadım araştırıyorum karıştırıyorum yönetmelikleri bulamıyorum. İyi de zaten 6 ay 3 saat süt izni vardı. şimdi o süt izinleri ne olacak iyice kafam karıştı.devettekilere faydası yokki bunun bence. ilk çocuğa 2 ay yarı zamanlı , 2. çocuğa dört ay gelmiş. kamu personelinin zaten ilk 6 ay günde 3 saat süt izni vardı ve yarı zamanlıya karşılık geliyor hemen hemen.. o hakkı almışlar onun yerine 2 ay yarı zamna gelmiş:)
Ne güzel düşünceli arkadaşların var maşallah benimkiler ne dese beğenirsin. Yatıp şişmebugün iş arkadaşlarım bana sürpriz kutlama yaptılar, baktılar kötüyüm. gelmem artık diye düşündüler , sanırım da gelmeyeceğim. pasta almışlar :)
beni de aradılar doğumdan sonra taburcu olduktan sonra bizi bilgilendir dediler.Bu arada kızlar dün bni sağlık ocağından hemşire aradı. Haftaya gebelik izlenimleri İçin çağırdı. Sizide aradılar mı?
geçmiş olsun canım.Ahh kuzumm tabi bazi nedenlerden dolayi o sayac bi hizli ilerledi raporluyum evdeyim ben cumartesi de 32. Hafta calisamaz alicam cunkuuu 30 yildir cikarmadigim su cicegini cikardim
Çok saol cnm benm hepimizinkini inşallahAdiyla saglikla yasasin insallah canim benim yaa
Ewet cnm ilk defa çağırdı Kilo tansiyon içinse hiç gitmeyeyim her zaman ölçüyorum zaten[/QUOTE]QUOTE="gulsunoguz, post: 44909622, member: 300551"]ben her ay gıdıyorum canım saglık ocagına.ebe rutın kontrollerı yapıyo kılo tansıyon kalp atısı....sen ılkkezmı gıdeceksın
Canim ben küçük bi ilcedeyim belkide oyüzden bu kadar sıkı takip ediyor ebe.normalde olmasi gereken bu.ama sen hangi sehirdesin kalabalık ve yogunluktan gecistiroyor olabilirler.bu arada kizinin ismi cok guzel[/QUOTE]Ewet cnm ilk defa çağırdı Kilo tansiyon içinse hiç gitmeyeyim her zaman ölçüyorum zaten
Hos geldinKızlar uzun Zaman sonra nihayet gelebildim ahh su zor günler sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?