2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Evet canım ben de bunu anlamadım araştırıyorum karıştırıyorum yönetmelikleri bulamıyorum. İyi de zaten 6 ay 3 saat süt izni vardı. şimdi o süt izinleri ne olacak iyice kafam karıştı.

bugün iş arkadaşlarım bana sürpriz kutlama yaptılar, baktılar kötüyüm. gelmem artık diye düşündüler , sanırım da gelmeyeceğim. pasta almışlar :)
Ne güzel düşünceli arkadaşların var maşallah benimkiler ne dese beğenirsin. Yatıp şişme sanki kilo almam bilinçli bir şekilde oldu. Zaten bu işteki yorumlardan da erken ayrıldım biraz da. yorum yorum yorum

QUOTE="gulsunoguz, post: 44909622, member: 300551"]ben her ay gıdıyorum canım saglık ocagına.ebe rutın kontrollerı yapıyo kılo tansıyon kalp atısı....sen ılkkezmı gıdeceksın
Ewet cnm ilk defa çağırdı Kilo tansiyon içinse hiç gitmeyeyim her zaman ölçüyorum zaten[/QUOTE]
Canim ben küçük bi ilcedeyim belkide oyüzden bu kadar sıkı takip ediyor ebe.normalde olmasi gereken bu.ama sen hangi sehirdesin kalabalık ve yogunluktan gecistiroyor olabilirler.bu arada kizinin ismi cok guzel

Ewet cnm ilk defa çağırdı Kilo tansiyon içinse hiç gitmeyeyim her zaman ölçüyorum zaten
Canim ben küçük bi ilcedeyim belkide oyüzden bu kadar sıkı takip ediyor ebe.normalde olmasi gereken bu.ama sen hangi sehirdesin kalabalık ve yogunluktan gecistiroyor olabilirler.bu arada kizinin ismi cok guzel[/QUOTE]
Ben zaten iki haftada bir dr kontrolüne gidiyorm tüm kontrollerim zaten yapılıyor. Bn dbakırdayım merkezdeym yoğunluktan olabilir tabi. Bu arada çok teşekkür ederim isim için çok kararsızdık sonunda bulduk

sanırım son zamanlara doğru herkes yorgun kimsecikler uğramıyor buraya

merhaba kızlar.dün gece çok sancım vardı uyuyamadım ağrıdan resmen.sol tarafımda adet sancısı gibi ağrı vardı,şimdi de var ama azaldı.doğum sancısı kesik kesik olurmuş diye duydum.bu gidişle ben erken doğururum Allah korusun

günaydın arkadaşlar. bende işteyim.. internetimiz yoktu sabahtan beri. gece hiç uyuyamadım yine. midem hiç rahat vermiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…