gözünaydın canım, geçmiş olsun.Kızlar oglusumla ben geldik 2186 gr 43 cm olmusuz doktor yıne alttan baktı bırde elını soktu bastırdı vajınama cok acıdı yaaa acılma yok hala cok sukur suyum normal dedı ama emın olamıo hala akıntım var bırde yıne o ped den verdı akıntıdada pedın rengı degısebılıomus ama suan ıcın rısklı bır durum yok dedı bu arada ben 1 kg vermısım 76 kg ya dustum ama bebıs aldıgı surece sıkıntı yokmus vajınal akıntı ıcınde bır ılac yazdı cok yorma kendını dınlen dedı
evet sağolsunlar :)ay ne guzel arkadasmıs onlardusunceli dıugusal
maşallah ikinize de :)Bİz de bugün Dr amcamiza gittik teyzoslar..kızım 2053 gr 42 cm olmuş Aferin aldı Dr amcasından.suyumuz iyi fakat plasentamiz hala aşağıda.korkcak birşey yokmuş ama insan tedirgin oluyor yine de..ben de verdiğim 4 üstüne 4 kg alarak toplamda 8 kg almış oldum.bi aferin de ben aldım yani..
ıkınızede masallah ozamanBİz de bugün Dr amcamiza gittik teyzoslar..kızım 2053 gr 42 cm olmuş Aferin aldı Dr amcasından.suyumuz iyi fakat plasentamiz hala aşağıda.korkcak birşey yokmuş ama insan tedirgin oluyor yine de..ben de verdiğim 4 üstüne 4 kg alarak toplamda 8 kg almış oldum.bi aferin de ben aldım yani..
Evet canım cok sukur nasıl rahatladım anlatamamgecmiş olsun canım rahım acıklıgına bakmıs agrısını bılırımneyseki hersey yolunda oglusunada maasallah gayet saglıklı boyu kılosu
Sagol kusum cok sukur vallagözünaydın canım, geçmiş olsun.
Masallah canım guzel haberlerle gelmıssın sendeBİz de bugün Dr amcamiza gittik teyzoslar..kızım 2053 gr 42 cm olmuş Aferin aldı Dr amcasından.suyumuz iyi fakat plasentamiz hala aşağıda.korkcak birşey yokmuş ama insan tedirgin oluyor yine de..ben de verdiğim 4 üstüne 4 kg alarak toplamda 8 kg almış oldum.bi aferin de ben aldım yani..
Ayy çok şükür cnm heyecan yaşattın bize acaba ilk mart bebişimiz mi geliyor dedim Kızlar oglusumla ben geldik 2186 gr 43 cm olmusuz doktor yıne alttan baktı bırde elını soktu bastırdı vajınama cok acıdı yaaa acılma yok hala cok sukur suyum normal dedı ama emın olamıo hala akıntım var bırde yıne o ped den verdı akıntıdada pedın rengı degısebılıomus ama suan ıcın rısklı bır durum yok dedı bu arada ben 1 kg vermısım 76 kg ya dustum ama bebıs aldıgı surece sıkıntı yokmus vajınal akıntı ıcınde bır ılac yazdı cok yorma kendını dınlen dedı
canım ben de defne ve öykü arasında kalmıştım.en son seçimim defne oldu :) senin isimler arasında ikra ve minayı beğendimay cok guzel biz daha kararsisiz napicam bilmiyorum ikra, nisa, mira, bide cemre var cok kararsisiz biz
Ay sorma kusum ben nasil korktum bilsen o korkuyla herseyi tamamladim dusunAyy çok şükür cnm heyecan yaşattın bize acaba ilk mart bebişimiz mi geliyor dedim çok şükür herşey yolunda geçmiş olsun. Bol bol dinlenmene bak.
rica ederim canımS
Supersinncanim ya hemn Indirdim telefonaa
teşekkürler
siz daha iyi bilirsiniz ama bence nil tek başına daha güzelbende nilsu ismine takıldım kızlar ama halada karar vermedım
bende sade kısa ısımlerı sevıyorum ama bakalım hala arıyorummsiz daha iyi bilirsiniz ama bence nil tek başına daha güzel
neyse daha zamanınız var düşünmek ve araştırmak içinbende sade kısa ısımlerı sevıyorum ama bakalım hala arıyorumm
Ahh kuzumm tabi bazi nedenlerden dolayi o sayac bi hizli ilerledi raporluyum evdeyim ben cumartesi de 32. Hafta calisamaz alicam cunkuuu 30 yildir cikarmadigim su cicegini cikardimsenin işten ayrılma sayaçı saymaya devam ediyor mu, kaç saatin kaldı:)
Hayat bana guzel beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?